Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Yengeç burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Sevgili lideriniz Luna, 5 Mayıs’ta akraba ruhlu Akrep ile dolu, aynı zamanda gizemli bir ay tutulması ortaya çıkıyor. Aşk hayatınızı şimdi gölgede tutmaya çalışabilirsiniz, ancak her şey zamanla ortaya çıkacaktır. Bu yoğun ay enerjisi sırasında bazı şeyleri saklamayı seçerseniz, gerçek garip bir anda ortaya çıkabilir.

Yedincide, romantik Venüs hassas birinci evinize girerek hem tatlılık hem de acı karışımı getiriyor. Bir dakikadan diğerine nasıl hissedeceğinizi bilmediğiniz için, mevcut veya potansiyel bir partnerin ruh halinizi tahmin etmesi de imkansızdır. Mümkün olduğunca anlayışlı olun.

Sevgi dolu ay, 19 Mayıs’ta güzellik tutkunu Boğa burcuna inerken yeni aşamasında, bu nedenle muhteşem çiçeklere dönüşen tohumlar ekmek isteyeceksiniz. Şu anda görünüşten daha önemli şeyler olduğunu unutma, Yengeç. En güzel çiçekler bile dikenli veya zehirli olabilir.

Kendine güvenen güneş meraklı İkizler’e ve bilinçaltınızın on ikinci evine yirmi birincide giriyor, bu noktada okült aşk hayatınız için değerli bir araç haline gelebilir. Tarot kartlarını çıkarın, bir medyuma danışın veya bir sinastri raporu alın. Evrensel sezginin size rehberlik etmesine izin verin.


Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ayın ilk yarısında, önemli kazanma yollarınız biraz bastırılmış durumda ve kendinizi her zamankinden daha dalgın hissediyor olabilirsiniz. İş beklentilerinize yalnız bir yaklaşımınız var ve bu da duygusal bir düzeyde içe dalmanıza izin veriyor. Bu zamanda bilgi için doyumsuz susuzluğunuza hizmet eden şey, daha bütünleştirici projelere bakmak ve psikolojik olarak kendinizi keşfetmeye odaklanmanızı sağlamak olabilir. Oldukça talepkar ve muhtemelen bunaltıcı gelebilecek pek çok içsel büyüme yaşanıyor.

Merkür ve Venüs’ün kariyerinizin yönünü düşünmenize yardımcı olduğu ayın başlarında, kendinizi daha hafif ve neşeli ruhunuza daha bağlı hissedeceksiniz. Bu değişikliğin nedeni, sizi daha önce düşündüğünüzden tamamen farklı bir kariyer yoluna itebilecek gezegensel bir uyanış.

5 Mayıs’taki güneş tutulması, yolunuzu düşünmeniz ve hatta kariyerinize yardımcı olacak dersler almanız için zengin bir zaman. Bu zamanı Evrenin bir hediyesi olarak düşünün ve bir zamanlar çalışmak için bile yasak olduğunu düşündüğünüz konuları derinlemesine araştırın. Felsefe gibi bir konuyu iş ilhamınız olarak bile düşünebilirsiniz.


Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

May, 1 Mayıs’ta Juno İkizler burcuna girdiğinde bazı derin duygusal bağlantılar kurabilir. Sırları paylaşmak daha güçlü bir bağ kurabilir. Özellikle en iyi randevu geceniz beşinci gündeki Akrep ay tutulması sırasında olacağı için. Büyülü aşklar yaşanabilir, Yengeç, ama başkalarının canını yakacak kadar eğlenmediğinden emin ol.

7 Mayıs’ta Venüs’ün burcunuza girdiği bu ay kendinize aşık olmayı unutmayın. Ön plana kendinizi koyun, aşk size gelsin. On dördüncüde Merkür nihayet doğrudan Boğa burcuna geçtiğinde, harika özçekimler yapın, birkaç flört uygulaması indirin ve oraya gidin!

Hele 16 Mayıs’ta Jüpiter Boğa burcuna geçtiğinde yılın geri kalanı sizin için çok sosyal olacağı için. Arkadaşlarınıza aşık olabilirsiniz. Özellikle de Boğa yeni ayı on dokuzunda beklenmedik romantik sürprizler getirirken. Bir durum gemisi kolayca gerçek anlaşmaya dönüşebilir.

20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girdiğinde zamanınızı akıllıca harcayın. Vaktinizi çıkmaz tarihlerde boşa harcamayın. Değerinizi görebilecek insanlar bulun. Ertesi gün güneş İkizler burcuna girdiğinde o kişi siz olabilirsiniz. Tekrar çıkmadan önce kalbini iyileştirmen gerekiyor.


Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayaller Gerçekleşiyor

Bu ay sosyal bölgenize bir vurgu var, Yengeç, bu da dışarı çıkıp dolaşmak için heyecan verici bir ay gibi göründüğü anlamına geliyor. 21 Mayıs’a kadar bu sektördeki güneş, akraba ruhlarla bağlantı kurmak ve yeni çevrelerde hareket etmek için bir çağrı olabilir. Aynı zamanda bir rüyayı hayata geçirmek için bir şanstır ve onu ilk düşündüğünüzden daha büyük ve daha heyecanlı hale getirmek isteyebilirsiniz. Topluluğunuz için iyi şeyler başarmak amacıyla bir ekibin parçası olarak veya bir grup projesinde çalışmaktan da keyif alacaksınız.

Beşincide Akrep’te ve sosyal ekseninizin karşısında bir ay tutulması var ve bu bazı yoğun duyguları beraberinde getirebilir. Bu tutulma tutkulu bir aşk ilişkisinin veya dahil olmaya hevesli olduğunuz yaratıcı bir çabanın başlangıcının işareti olabilir. Emin olun enerjinizi neye yönlendirirseniz o size fayda sağlayacaktır. Bir taahhütte bulunduktan sonra geri adım atmak zor olabilir.

Konuşkan Merkür, 14 Mayıs’ta Boğa burcuna geçerek, yaşamış olabileceğiniz tüm kafa karışıklıklarına veya karışık mesajlara son veriyor. Önümüzdeki günler daha fazla netliği teşvik edecek ve herhangi bir tartışma varsa, düzeltmeler yapmak daha kolay olacaktır.

Heyecan verici haber şu ki, cömert Jüpiter yaklaşık bir yıl kalmak üzere on altıncı günde Boğa burcuna geçiyor. Fırsatlar, karışma ve karışma, benzer düşünen başkalarıyla bağlantı kurma ve ilginizi çeken kulüp ve gruplara dahil olma yoluyla gelecektir. Talep edileceksiniz.

Feisty Mars, 20 Mayıs’ta Aslan burcuna ve kişisel finans sektörünüze taşınıyor. Temiz bir süpürme ve paranızın kontrolünü geri alma şansı zamanı.

Son olarak, güneş yirmi birincide İkizler burcuna giriyor ve siz daha sessiz bir aşamaya gireceksiniz. Önümüzdeki ay, herhangi bir duygusal bagajı temizlemek ve yarım kalan işleri halletmek için bir fırsat getiriyor. Bu süre zarfında sezginiz zirvede olacak, bu yüzden onu dinlediğinizden emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.