Yay Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Yay burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Yay burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi tipik bir Pazartesi olacak. Ama seni kim seviyor biliyor musun? Arkadaşların. Salı gününü canı acıyana kadar kim gülerek geçirecek biliyor musun? Sen. Haftanın başında kafanızda büyük sorular var ve neyse ki, ağırlığın bir kısmını hafifletmek için yanınızda harika dostlarınız var. Hafta ortası, karamsar ve yavaş hissediyorsunuz kuşkusuz, ancak Perşembe gününe kadar neşeli halinize geri dönüyorsunuz. Bu hafta duyguları size geldikleri gibi deneyimlemek önemlidir. Hafta sonunuzda yetersiz romantizm olabilir, ancak pek çok mutlu sürpriz olabilir.


Yay Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarını önemsemekle kendinizi önemsemek arasında denge kuruyorsunuz.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve sağlık ve esenlik eviniz Kova burcundaki Plüton ve hareket eviniz ile kare açı yapacak. Bugün, fiziksel yeteneklerinizi geliştirme konusunda çok ciddi olabilirsiniz. Artan hareketlilik, esneklik ve güç hedefleriniz olabilir. Belki kişisel bir eğitmen tuttunuz veya yerel bir spor salonuna üyelik satın aldınız. Yay, egzersiz yaparak kendinizi dönüştürmeye hazırsınız.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve evinizin ve ailenizin evini 60 derece ile geçiyor. Yay burcu, daha yaşlı bir akrabanızla bir durumu tartışmak için aile üyeleriyle bir araya gelebilirsiniz. Bir kardeş, bir ebeveynle ilişkiler konusunda tavsiye almak için size gelebilir. Ya da daha yaşlı bir akrabanızın golf sahasına bakan küçük bir apartman dairesine küçültülmesine yardımcı olabilirsiniz (bu, biriktirdikleri bazı maddi şeylerden kurtulmalarına yardımcı olmak anlamına gelir).


Yay Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay burçları, bu hafta işte üretken olmak için istikrar şarttır. Profesyonel maceraları tercih etme eğiliminde olsanız da, 2 Nisan Pazar günü Yengeç burcundaki Mars Boğa burcundaki Kuzey Düğümü 60’lık açı yaptığında profesyonel ve finansal açıdan güvende hissetmek için iş hayatınıza yatırım yapmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Şans eseri, planlarınızı ele almaya başlayabilirsiniz. Merkür bir gün sonra Boğa burcuna girdiğinde endişeler ve hedefler.

Organize olmak için iletişim becerilerinizi kullanın, böylece güvenebileceğiniz bir program veya rutin oluşturabilirsiniz. Ancak kısa bir süre sonra Boğa burcundaki Merkür’ün Kova burcundaki Plüton’a karesi nedeniyle planlarınızı aktarmaya çalışırken birkaç sorunla karşılaşabilirsiniz. Bunun sizi strese sokmasına izin vermeyin, çünkü 5 Nisan Çarşamba günü Merkür Boğa burcunda Satürn Balık burcunda 60’lık açı yaptığında her şey yerli yerine oturacaktır. kişisel ve profesyonel hedeflerinize ulaşmanızı sağlayan sezgisel program.

Haftanın sonuna doğru, Boğa burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğunda, konuşmalarınızın iş hayatınızda sizi gelecekteki başarıya hazırladığını hissedebilirsiniz.


Yay Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta yoğun duyguların başlangıcını getiriyor. Mesafeli davranan sevgilinizin başka bir gizli yuhalamayla sohbet ettiğinden şüphelenmeye başladığınızda, bir durum gemisini bir sonraki seviyeye taşımayı düşünebilirsiniz. Hep aşka koşturdun. Yine de, hızlı romantik duyguların her zaman senin şartlarında.

Ancak, şimdi zihniyetinizde bir değişiklik yaşıyorsunuz. Ortağınızın direksiyona geçmesi ve kuralları koyması için can atıyorsunuz. Kalbiniz arka planda kalıyor ve arabayı başkasının kullanmasına izin veriyor.

Kapak tarafında, devam etmek isteyebilirsiniz. Genellikle yeni biriyle tanışmak, problemler üzerinde çalışmaktan daha kolaydır – bu sizin M.O.’nuzdur. Şimdi. Hâlâ bir ilişki içindeyken seçeneklerinizi açık tutmak istiyorsunuz, ancak her zaman pastamızı alıp onu da yiyemiyoruz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.