Yay Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Yay burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Yay burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İstediğini düşündüğün her şey? Artık bundan emin değilsin. Pazartesi ve Salı günlerini hedeflerinizi yeniden değerlendirerek geçirin. Ve ruh halinizi takip edin. Kendinizi dinlemek önemlidir. Çarşamba günü, tüm görünümünüz önemli ölçüde farklı olacak. mutlu olacaksın Ve belki elinizde biraz valiz olur. Yolculuklar, yolculuk mütevazı olsa bile Perşembe ve Cuma günleri güçlü bir şekilde şekilleniyor. (Belki uzaktaki bir parka bir gezidir.) Hafta sonu, seyahat etmek ve kaprisli olmak için daha az zamanınız olacak. Halletmen gereken bazı şeyler var.


Yay Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, çalışma haftanız için sorunsuz bir seyir sizi bekliyor. 23 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaparken, profesyonel kaderinizi aramak için finansal olarak motive olmayı bekleyin. Mars, mali durumunuzu ve mesleki gücünüzü güvence altına alma konusunda sizi daha proaktif olmaya teşvik edecek, dolayısıyla bu Kuzey Düğümü’ne yardımcı olacaktır. sizi işteki fırsatlarla aynı hizaya getirerek kaderinize yönlendirir.

Boğa burcundaki güneşin ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağı göz önüne alındığında, iş hayatınızda aradığınız istikrar ve güvenliği size sağlamak için her şeyin bir araya geldiğini hissedebilirsiniz. 25 Nisan Salı günü Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Satürn’ü altmışken daha iyi bir iş-yaşam dengesi sağlamak için yarı kararlı bir yapı kurmanıza yardımcı olabilecek iyi bir iş akışına nihayet girdiğinizi bile hissedebilirsiniz.

Evde daha fazla zaman geçirmek istiyorsanız veya iş hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyorsa, yavaş ama istikrarlı değişiklikler yapmaktan korkmayın. Çalışma haftanızın sonunda, Yengeç burcundaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, birkaç dönemeç ve dönüşe hazırlanın.


Yay Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şeylerle ilgileniyorsunuz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve sağlık ve esenlik eviniz Yengeç burcundaki Mars’la ve yatırım evinizle 60’lık açı yapıyorken başlıyor. Bugün, zor kazandığınız paranın bir kısmını alıp kendi iyiliğinize yatırım yapabilirsiniz. Yay burcu, bu, bazı egzersiz ekipmanları satın aldığınız, meditasyon yapmanıza yardımcı olan bir uygulamaya abone olduğunuz veya bir sağlık koçuyla seanslara kaydolduğunuz anlamına gelebilir. Yatırıma değersin.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, iş ve rutin evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün yaptıkların geleceğin ne olacağını tahmin ediyor, bu yüzden bazı şeyleri değiştirebilirsin. Yay, günlük olarak ne yaptığınıza ve bunun olacağınız kişiyi nasıl şekillendirdiğine bakmak için iyi bir zaman. Rota ayarlaması yapmanız gerekebilir ve bugün bunu yapmak için harika bir gün.


Yay Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İkizler ayı haritanızın ilişki sektörünü aydınlatırken, yirmi üçüncü ve yirmi dördüncüde kendinizi oldukça motive hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim size rekabet avantajı sağlayacak. Öyleyse, aşık olduğunuz kişi birkaç potansiyel eşle hokkabazlık yapıyorsa, şimdi harekete geçme ve bir izlenim bırakma zamanı. Sadece kimsenin ayağını ateşin üzerinde tutmamaya çalış. Değerinizi sergilemeye ve başkalarına bunu görmeleri için baskı yapmaya dayalıysa, kendiniz ve bu senaryonun sonucu hakkında daha iyi hissedeceksiniz.

Yirmi beşinci evdeki Yengeç ayı, şefkatli yönünüzü ortaya çıkarır. Verecek çok sevgisi olan kocaman bir kalbin varmış gibi hissedeceksin, ama kalbini sana tam anlamıyla değer vermeyen biri için harcamadığından emin ol. Ay güveninizi, enerji seviyenizi ve cazibenizi artıracağı için moraliniz yüksek olacak. Bu ay yerleşimi, katıldığınız herhangi bir toplantıda sizi kolayca ilgi odağı haline getirerek size destek sağlayacaktır. Bir ortak bulmak çocuk oyuncağı olmalı. Tekrar tanışmak isteyeceğin biriyle karşılaşırsan bilgi alışverişinde bulunmayı unutma!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.