Yay Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Yay burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Yay burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında havada çok fazla erkeksi enerji var. Erkeklerle çıkarsan, cennette olacaksın. (Kızlarla çıkıyorsanız, gelecek hafta sizi daha çok şey bekliyor.) Zevkiniz ne olursa olsun, Salı günü romantizm büyük bir tema. Çarşamba ve Perşembe günleri iyi iletişim ve iş cephesinde oldukça iyi ilerlemelerle doludur, ancak Cuma gününe kadar haftanın sürekli teşviki sizi yakalayacak ve işlerin yatışmasını ve biraz daha gerçekçi olmasını isteyeceksiniz. Durmadan konuşuyor olacaksınız ama bu hafta yapacağınız konuşmaların hiçbiri çok derin olmayacak.


Yay Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, faydalı bir yeni ekleme olabilir.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve zevk ve romantizm evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Özel bir şey yapmak için konfor alanınızın dışına çıkıyor olabilirsiniz. Yay, toplum içinde çiçekler ve belki de şarkı söylemeyi içeren romantik bir jest yapıyor olabilirsiniz. Ya da belki dansa gitmek ya da evde küçük bir kostüm giymek için giyiniyorsun.

18 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve ortaklık ve işbirliği eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Yay, bir bağlantı işiniz veya iş aramanız için çok faydalı olabilir. Onlara bir süre önce ulaşmış olabilirsiniz ama şimdi tam zamanı ve bu yardımcı kişi ortaya çıktı.


Yay Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay Burcu, devam ederken bu huzurun tadını çıkarın. Çalışma haftanızın başında veya ortasında pek bir şey olmayabileceğinden, işle sorunsuz bir şekilde seyredebilirsiniz. Ancak kozmik enerji, 20 Nisan Perşembe günü Koç burcundaki yeni ay hibrit güneş tutulması ile başlayarak başlamaya başlayacak. Bu tutulma, tutku projelerinizin ve yaratıcı girişimlerinizin sorumluluğunu üstlenmenize yardımcı olacak altı aylık yeni bir döngüyü başlatacak.

Bununla birlikte, tutulmalar aynı zamanda kaderdeki ancak beklenmedik olaylarla da çakışır, bu nedenle daha önce yaptığınız her şeyden tamamen farklı olabilecek bir şeye odaklanabilirsiniz. Güneş de topraklı Boğa burcuna girdiği için sürüşünüz sabit olacak. Boğa mevsiminde iş daha vanilyalı hissedilebilir.

Ne yazık ki, güneş de Kova burcundaki Plüton ile yakın bir kare oluşturacağı için sezon yarı sert bir başlangıç ​​yapabilir. Bu meydanda kısa ve öz tartışmalara hazırlıklı olun ve ne zaman boyun eğeceğinizi bilin. Ertesi gün Merkür Boğa burcunda gerileme yaptığında iş hayatınızdaki istikrar biraz daha sarsılacak. Teknik zorluklara hazır olun, bu nedenle dosyalarınızı yedekleyin ve akışına bırakmaya çalışın.


Yay Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşkın tezahür etmesi için pek çok fırsat olacak olsa da, mali durumunuzu ve kariyer hedeflerinizi değerlendirmek için on dokuzunu kullanın. İletişimsel Merkür gerilemesi küçük hayal kırıklıklarına neden olduğundan, hafta başında arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız arasında gündem konusu olacaksınız. Hem iyi hem de kötü işlerinizin haberlerinin aşık olduğunuz kişinin kulaklarına inmesi muhtemel olduğundan, şu anda başkalarına nasıl davrandığınız konusunda ekstra dikkatli olun. Şu anda başkaları hakkında dedikodu yapmaktan kaçının ve etrafınızdakilerin moralini yükseltirken pozitif kalmanın yollarını arayın.

On dokuzuncu gündeki güneş tutulması yolunuza büyük değişimler getirecek. Kendinize çok fazla baskı yapmaktan kaçının; işleri kendi hızınıza göre almayı unutmayın. Tutulma enerjisi, özellikle durumunuzu kontrol etmek için çok uğraşırsanız, bazen stres düzeylerini artırabilir. Hemen şimdi kendinize bir iyilik yapın ve kendinizi akışa bırakın. Şu anda önümüzde ne olduğu konusunda belirsiz hissetmek sorun değil. Birkaç hafta içinde geleceğin neler getireceği hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.