Yay Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Yay burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Yay burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınız hakkında kendinizi biraz kötü hissettiğinizde yapmanız gereken tek şey, sadece harika insanlar değil, aynı zamanda muhteşem derecede komik olan arkadaşlarınıza dönmektir. Salı veya Çarşamba günü onlardan biriyle uzun bir konuşma yapın. Seni mutlu eden biriyle biraz zaman geçir. Sonra, başkalarının yanında daha rahat olmaya başladıkça, Perşembe veya Cuma günleri bir yabancıyla sohbet edin. Güven yansıtma konusunda iyiye gidiyorsun. Ve potansiyel romantik ilgi alanları hafta sonu boyunca büyümeye devam ediyor.


Yay Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bekleyiş nihayet dokuzuncu gün, ay güneşinizle aynı hizaya gelip mevsiminizin başlangıcını işaret ettiğinde sona erer! Son zamanlarda dikkatlerden kaçıyorsanız, önümüzdeki günlerde tüm gözler üzerinizde olacağı için bir değişim göreceksiniz.

Ancak, romantik oyunlara veya çılgınlıklara ilgi duymayacağınız için, size yaklaşanlar derine inme havasında olsalar iyi olur. Venüs ayın onuncu gününde İkizler burcuna girdiğinde ve güneşinizle karşı karşıya geldiğinde, gerçekten ilgilenmediğiniz biriyle oynamak için cazip hissedebilirsiniz. Yine de, egonuzu şişirmek adına kimseyi sokmamaya çalışın.

Aynı zamanda, bu hisler, romantik ilginizi başka bir yöne çekebilecek olan dedikodu yapma isteğini de ortaya çıkarabilir. Hoşlandığınız kişiye anlayışlı sorular sormayı hatırlamanız ve kendiniz hakkında çok fazla konuşmaktan kaçınmanız da önemli olacaktır. Bu süre zarfında titreşimler çok yüksek olacak, bu nedenle ayakları yere bastığınıza ve eşit diyaloglar için yer tuttuğunuza ekstra dikkat etmek isteyeceksiniz.


Yay Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, yeni profesyonel taahhütler yolunuza çıkıyor. 11 Nisan Salı günü Venüs karşıt burcunuz olan İkizler burcuna geçtiğinde başka bir ortaklık, sözleşme veya yükümlülük üstlenmeye hazır hissedebilirsiniz. Neyin geldiğini görmek için biraz müsaitsiniz. Bu geçiş sırasında fırsatların sizi geçmesine izin vermek yerine ilginç düzenlemeleri kilitlemeyi unutmayın.

İkizler’deki Venüs, Kova’daki Plüton’u da üçgen açı yapacağından, dikkatle yeni taahhütler arıyor olabilirsiniz. Neye odaklanmak istediğiniz konusunda açık ve doğrudan olun, çünkü Koç burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter ile birleştiği için yaratıcı çabalarınız bir öncelik olmalıdır. Toplamda, Salı günkü astroloji, ortaklıklarınız ve sorumluluklarınızda eğlenceli bir dönüm noktası olmalı!

Birkaç gün sonra, Oğlak burcundaki son çeyrek ay boyunca neye değer verdiğiniz ve finansal istikrarınızı nasıl artıracağınız konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Neyse ki, bu üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değil! 14 Nisan Cuma gününe kadar, İkizler’deki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaparken taahhütlerinizin iş-yaşam dengenizi nasıl etkileyeceği konusunda emin değil ama umutlu hissedebilirsiniz.


Yay Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şey dünyanızı sallayabilir.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, dünyanızı sallayan biriyle tanışabilirsiniz. Yay, bunun potansiyel bir partner olması muhtemeldir ve ikiniz arasındaki kimya tutkulu, neredeyse takıntılı düşüncelere neden olur. Ancak bunun, zihninizi yeni olasılıklara açan biri olması da mümkündür. Dünyanızı değiştirebilirler çünkü size neyi farklı yapabileceğinizi gösterebilirler.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, risk alma ve macera evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Ateşe benzin eklemek gibi, coşkunuz bugün katlanarak artabilir. Yay, yeni olasılıklar konusunda o kadar heyecanlanabilirsiniz ki, harekete geçmeye hazırsınız. Açgözlülükle konuyla ilgili makaleler okuyabilir ve videolar tüketebilirsiniz. Bir kendi kendine çalışma kursuna kaydolabilir ve gün bitmeden yarısını tamamlayabilirsiniz. Bugün durdurulamaz hissediyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.