Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Yay burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Yay burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Mayıs’ta asteroit Pallas dramatik Leo ile buluşmasında cızırdadığında, ayınız ateşli bir başlangıç ​​yaptı. Bu tehlikeli ortaklık devam ederken, işler hızlı ve kolay bir şekilde aşırı bir yöne gidebilir. Senin görevin çökmekten ve yanmaktan kaçınmak Sag!

Dördüncüde, şehvetli Venüs ile felsefi ana gezegeniniz Jüpiter arasında, güçlü duygular uyandırabilecek ve sizi heyecan verici yeni manzaralara götürebilecek, canlandırıcı bir sekstil var. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz bir kişiyle birlikteyseniz, seks inanılmaz, sizi bir sonraki seviyeye taşıyacak türden bir deneyim olabilir. Rastgele bağlantılar da eğlenceli olabilir, ancak hayat değiştiren kadar değiller.

Kader Jüpiter 16 Mayıs’ta muhafazakar Boğa burcuna girdiğinde, gelecek hakkında çok mantıklı, sağduyulu bir bakış açısıyla düşüneceksiniz. Uzun vadeli ilişkilerde okçular, vasiyetler, tröstler, ipotekler, müşterek işletme vergileri ve noktalı çizgiyi imzalamanızı gerektiren diğer mali belgeleri düşünmenin zamanı geldi.

Güçlü Mars, utangaç Yengeç’ten uzaklaşıp yirminci yaşında kendine güvenen, çekici Aslan’a geçerken büyük bir enerji değişimi var ve macera bölgeniz bu yoğun enerjiyle hedeflendiğinden, daha fazla risk almaya ve çok daha fazla eğlenmeye hazırlanın. Aşk hayatınızda her ne oluyorsa, tam bir katılımcısınız!


Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Her şeyi tek başınıza yapmaya alışkın olsanız da, bu ay ortaklıkların, özellikle de iş ittifaklarının önemini anlıyorsunuz. Her birinizin üstleneceği rollere ilişkin dengeli ve net bir anlayışa sahip olduğunuz sürece, şimdi yeni bir iş modelini benimseyebilirsiniz. Kariyer hedeflerinize yönelik sonraki adımları planlamada size bir aciliyet duygusu verecektir.

Uyarı, Merkür’ün gerileme sonrası gölgesine 14 Mayıs’ta başlamasıdır, bu da her şeyin istediğiniz kadar hızlı olmayacağı anlamına gelir. Bu, sözleşmeleri ve çabaya dahil ettiğiniz insanları yavaşlatmak ve iki kez kontrol etmek için size bir ders olacaktır. Süreci acele etmeyin. Yeterince yakında hayallerinizi geliştirebilecek ve tezahür ettirebileceksiniz.

Güneş, yirmi birincide İkizler burcuna giriyor ve sözleşmelerin meyvelerini vermesi zaman alabileceği için sizi birkaç gün geciktiriyor. Ama bunu iyi bir şey olarak kabul edin. Yavaşlarsanız, sonraki hamlelerinizi sorunsuz bir şekilde planlayabilirsiniz. Roma bir günde inşa edilmedi ve iş modeliniz de öyle olmayacak.


Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mayıs ayına, Juno’nun İkizler burcuna ilk girdiği ayın en iyi randevu gecesi ile başlayın. Aşk çiçek açıyor ve yaz gelmeden önce özel birine bağlanmaya hazırsınız. Bununla birlikte, yeni aşk ilişkiniz 5 Mayıs’taki Akrep ay tutulması sırasında test edilebilir. Toksik ilişkileri bitirmek için o engelleme düğmesini kullanın, Yay.

Venüs yedincide Yengeç burcuna girdiğinde, ayın geri kalanında kendinizi savunmasız hissediyorsunuz. Sizi anlayan insanlarla güçlü bağlar ve derin duygusal bağlar kurmak kolaydır. Ancak 14 Mayıs’ta Merkür ileri doğru hareket ettiğinde iletişiminizin verimli olduğundan emin olun.

Jüpiter on altıncıda Boğa burcuna girdiğinde daha sağlıklı flört alışkanlıklarına odaklanmaya devam edin. Daha iyi alışkanlıklar edinmek ve kendiniz üzerinde çalışmak, daha iyi ve daha güçlü sevgiye yol açabilir. Bu sağlıklı yaşam tarzı, Boğa yeniayı 19 Mayıs’ta spor salonunda veya işte birini bulmanıza yardımcı olduğunda işe yarayabilir.

Mars yirmincide Aslan’a girdiğinde aşkı yolda bulabilirsiniz. Hâlâ bekarsanız, seyahatleriniz sırasında aşkı bulabilirsiniz. Ertesi gün güneş İkizler burcuna girdiğinde uzun mesafeli sevgilinizle eve gelmeniz bile mümkün. İyi eğlenceler!


Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaşam Tarzı Kararları

Sevgili Yaylar, organize olmak bu ay ve sonrasında anahtar olacak. Günlük hayatınızı zenginleştirmenin bir yolunu arıyorsunuz ve önümüzdeki haftalar ve önümüzdeki yıl bunu yapmanıza yardımcı olabilir. İşlerinizi düzene sokma arzunuz varsa, bu ay meyvelerini vermeye başladığını görebilirsiniz. Her şey kendinize gerçekten ne istediğinizi sormanızla başlar. Bunu öğrendikten sonra, önceliklerinizi belirleyebilir ve hedeflerinize ulaşmanızda size destek olacak rutinler ve alışkanlıklar edinebilirsiniz.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda ve finansal ekseninizde, uğraşmak istemediğiniz bir konuyu vurgulayabilecek bir ay tutulması var. Dalmaya başlamanız ve onu ele almaya başlamanız için sizi teşvik edebilir. Bu yön aynı zamanda, finansla ilgili eski düşünme ve hissetme yöntemlerinizi bırakmanız ve yeni, daha olumlu bir yaklaşım benimsemeniz için size ilham verebilir.

İş yerinde zorluklar yaşadıysanız, Merkür on dördünde doğrudan döner, bu da işlerin daha kolay olacağı anlamına gelir. Bu geveze gezegen tekrar yoluna girdiğinde, beklemede olan projeler üzerinde hareket edebileceksiniz.

Bu ayın heyecan verici haberi, ana gezegeniniz olan iyimser Jüpiter’in hareket halinde olması ve yaklaşık bir yıl kalmak üzere 16 Mayıs’ta Boğa burcuna geçmesi. İşiniz söz konusu olduğunda daha fazla enerjiye ve güvene sahip olacaksınız ve konfor alanınızı terk etmek için daha cüretkar ve istekli olacaksınız.

On dokuzunda Boğa burcundaki yeni ay, yeni bir alışkanlığa başlamaya veya bir projeye, işe veya yeni işe başlamaya hevesliyseniz yararlanabileceğiniz bir ay. Planlarınızı bu ay aşamasıyla senkronize etme şansınız varsa, hızla ivme kazanacak ve daha kolay başarılı olacaksınız.

Son olarak, güneş 21 Mayıs’ta dört haftalık bir konaklama için İkizler burcuna giriyor, böylece ilişkiler hızlanacak ve artan ekip çalışması ve işbirliğinden yararlanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.