Terazi Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Terazi burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Zihniniz açık ve kulaklarınız dikilmiş. Pazartesi günü birisinin sana söyleyeceği bir şey var. Bir dakikalığına kendi hayatının çılgınlığını unut ve dinle. Ardından, Salı ve Çarşamba günleri, birisinin gerçek dostu olduğunuzun bilinciyle kendinize güvenle gidin. Sevimli biri dikkatinizi çekecek ve utanmadan sizinle flört etmeye başlayacak. Hayat güzel! Haftanın ortasından alabildiğin kadar romantizmi çıkar, çünkü Cuma günü seni daha sıkıcı meselelere geri döndürür. Pazar günü, samimi bir sohbetle tanıdığınız kişiyle ilgili duygularınızı keşfedin.


Terazi Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta macera ve romantizm yaşayabilirsiniz.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve pasif gelir kaynakları eviniz, Kova burcundaki Plüton ile macera ve risk eviniz ile kare açı yapacak. Bir yatırım için zar atmak isteyebilirsiniz. Terazi, bu senin için oldukça yeni bir şey olabilir. Bir franchise, bir işletme satın alma veya yeni bir yatırım türü içerebilir. Bu fırsatı değerlendirmek bile risk toleransınızı zorlayabilir. Bu kararı yazı tura atmaya bırakmayın. Seçeneklerinizi inceleme zamanı.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür ve güç ve kontrol eviniz Balık burcundaki Satürn ve alışkanlıklar eviniz ile kesişiyor. Bugün, geminizin kaptanısınız ve teknenizi yeni bir yöne yönlendirebileceksiniz. Terazi, bu kombinasyon size kendinizi nasıl sabote edebileceğinizi veya kendi yolunuza nasıl çıkabileceğinizi görmeniz için fikir verir. Aniden, yolunuza çıkan engel gözlerinizin önünde yok oluyor. Bugün yeni bir yöne gidebilirsiniz.


Terazi Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu çalışma haftası boyunca finansal gücünüze ve okuryazarlığınıza odaklanın. 2 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında kariyer yolunuza yatırım yapmak için yeni fırsatlar ararken duygusal olarak motive olmayı bekleyin. Refah yıldızlarda yazılıdır, ancak varlıklarınızı besleyerek daha hırslı olmanız gerekecek borcunu ödemek için çalışırken. İlerlemek istiyorsanız, finansal hedefleriniz ve fırsatlarınız hakkında daha fazla konuşmanız gerekecek ki bu, ertesi gün Merkür Boğa burcuna girdiğinde mümkün olacak.

Ancak, Boğa burcundaki Merkür Kova burcundaki Plüton ile kare açı yaptığından, sözde değer havada kalırsa, tutku projelerinize yatırım yapma konusunda emin olamayabilirsiniz. Kare, özellikle takip edebileceğiniz potansiyel girişimler hakkında perspektifiniz veya bilginiz yoksa, neye odaklanacağınız konusunda emin olamayabileceğiniz anlamına gelir. Gergin olmasına rağmen, bu, fırsatları değerlendirmeniz için kozmik bir işaret olabilir.

Çalışma haftanızın sonuna doğru, burcunuzdaki dolunay sırasında daha düşünceli hissedebilirsiniz. Lunasyon, altı aylık bir kişisel gelişim döngüsünün kapanmasını isteyecek, bu nedenle lunasyonun güveninizi artırmasına izin verin.


Terazi Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kalp meseleleri söz konusu olduğunda artık risk almıyorsunuz. Yalnızca sizinle aynı görüşleri ve inançları paylaşan insanlarla bağlantı kurmayı seçiyorsunuz. Düşünme ve hissetme şeklinize uymuyorsa, ilişkiden tamamen kopun.

Sonuç olarak, çıktığınız veya bağlı olduğunuz kişiyle hayali ve cilveli konuşmalar yapmak yerine, dünyayı genel olarak etkileyen bazı delici sorular sormayı seçiyorsunuz. Muhtemelen birlikte bir hayat kurabileceğiniz birine bağlanmaya çalıştığınız için şu anda anlayışlı olmak önemlidir.

Aynı zamanda, her zaman ortaklıklar bulma ve her şeyinizi – ve belki de hak ettiklerinden fazlasını – verme eğiliminde olmanıza rağmen, bu şu anda değişiyor. 5 Nisan’da dolunay güneşinizle aynı hizaya geldiği anda, bu büyük duygusal değişimi kendi içinizde ve kalbinizde hissetmeye başlayacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.