Terazi Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Terazi burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günü işler istediğiniz hızda gitmese de hayatınızı dolu dolu yaşıyor ve ayrıntılardaki güzelliği fark ediyorsunuz. Sosyal grubunuzdaki uyumu takdir ediyorsunuz. Arkadaşlar, daha büyük resme odaklanma gibi, Çarşamba’dan Cuma’ya kadar güçlü bir şekilde şekillenir. Küçük şeyler o kadar takıntılı olmaya değmez. Hafta sonu tam olarak Aşk Teknesinde bir gezi olmayacak, ancak insanlarla tanışmak için bazı fırsatlar olabilir, bu yüzden tetikte olun.


Terazi Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuza nasıl yatırım yapabileceğinizi düşünün Terazi. 23 Nisan Pazar günü Yengeç burcundaki Mars Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda 60’a ulaşırken, kariyer yolunuzda yeni zirvelere ulaşmak için ihtiyacınız olan tek şey finansal motivasyondur. Kaderinizde güçlü ve müreffeh olmak var. Yine de, kariyer yolunuzda iş hayatınıza daha fazla bolluk getirecek yeni fırsatların peşinden gitmek için duygusal olarak daha motive hissetmeniz gerekebilir.

Ertesi gün Boğa burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşana kadar tüm yatırımlarınız düzene girmiş olmalıdır. Kavuşma arayışlarınızı temellendireceğinden, profesyonel ve finansal güçlenmeye giden yolculuğunuzda kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Pratik olduğunuz sürece, yolunuza çıkan daha fazla güvenlik ve istikrar görmelisiniz!

25 Nisan Salı gününe kadar, Balık burcundaki Satürn Boğa burcundaki güneşle 60’lık açı yaptığından, iş hayatınızdaki her şey sizi uzun vadeli başarıya ve hatta yüksek verimli kârlara hazırlıyor gibi görünecek. Bununla birlikte, Yengeç burcundaki Mars’ın Koç burcundaki Kayron ile kare açı oluşturacağı göz önünde bulundurulduğunda, bağımsız profesyonel arayışlara ilişkin herhangi bir korkunun motivasyonunuzun önüne geçmesine izin vermeyin. İleriye doğru gitmeye devam et!


Terazi Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok mutlu an var.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa’da ve kaynaklar eviniz Yengeç burcundaki Mars’la ve kariyer evinizle 60’lık açı yapacak şekilde başlıyor. İşinizin sandığınızdan daha fazla faydası olabilir. Terazi, mevcut işvereninizin size sağladığı tüm avantajları gözden geçirmek için hızlı bir meditasyon yapmak isteyebilirsiniz. O zaman kendinize başka bir şey olup olmadığını sorun. Bu, Evrenin size ek avantajlar hakkında mesajlar göndermesini tetikleyecektir.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, kredi, borç ve yatırım evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Terazi, bolluk moduna geçerek birçok olasılığın size açılmasına izin verebilirsiniz. Daha önce kapalı veya görünmez görünen yollar artık parlak ve net. Bu, talihsiz bir kazançla veya hatta yeni bir kaynaktan gelen küçük bir gelirle başlayabilir, ancak artık para aktığına göre, olasılıkları görüyorsunuz.


Terazi Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şans eseri karşılaşmalar, yirmi beşincisinde, Yengeç ayının Kader Düğümleri ile tatlı bağlantıları paylaştığı zaman ortaya çıkacak. Mevcut bu enerji ile geleceğiniz göz açıp kapayıncaya kadar değişebilir, bu nedenle yeni yollar aramaya devam edin. Bu titreşimler aynı zamanda romantizmi kucaklamak için de iyiye işarettir.

Bir ilişkinin eşiğinde sallanıyorsanız, öyle ya da böyle itilebilirsiniz. Günün sonunda kendinizi yeni bir aşk ilgisiyle bulamazsanız, kalbinizin kırılmamasına çalışın. Bu sadece gelecekte daha büyük sevgiye giden yolda olduğunuz anlamına gelir.

Şu anda geri giden iletişimsel Merkür, sınırlarınızı çok çabuk aşmadan yürekten konuşmanızı istiyor. Bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için kendinizi savunmasız hissetmeden açık olmak arasında bir denge kurmak isteyeceksiniz. Aslan ayı size yürekten konuşma fırsatı verdiği için hafta sonu flört için kapı aralayacak. Cazibenize direnmek zor olacak, bu yüzden hedeflerinizi akıllıca seçtiğinizden emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.