Terazi Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Terazi burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlangıcı tamamen başka biriyle olan ilişkiniz ile ilgili. Romantik bir ilişki bile olmayabilir. Ya da bir arkadaşlıkla kesişen bir iş ilişkisiyle kesişen romantik bir ilişki olabilir. Ya da her neyse. Her neyse, mesele şu ki, bu kişiye odaklanın ve başka hiçbir şeye odaklanmayın. İttifaklar ve bağlılıklar, hafta ortası sizin için büyük temalar. Diğer insanlar da öyle. Güzel, harika insanların etrafında olmayı bekleyin. Hafta son derece mutlu bir şekilde sona eriyor ve hafta sonu yeni deneyimlerle dolu olacak.


Terazi Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta çevrenizdekilerin gözlerini kamaştırabilirsiniz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Biraz romantizm arıyorsun. Terazi, bu, bazı buharlı metinler göndermek veya yatağı gül yapraklarıyla kaplamak anlamına gelebilir. Bir aşk romanından veya romantik komediden fikir alabilir ve sevdiğinize duyuları harekete geçiren keyifli bir akşam ısmarlayabilirsiniz.

18 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve seyahat ve macera eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Terazi, bugün bir gezi rezervasyonu yapabilirsin veya belki de zaten yoldasın. İdeal olarak, yeni bir yere gidiyorsunuz, ancak burası tanıdık bir yerse veya iş için bir şeyse, yeni bir restorana veya küçük bir geziye gitmeyi deneyin.


Terazi Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, çalışma haftanızın sonunda sürprizlere hazır olun. Çalışma haftanızın başlangıcı ve ortası, yoğunluğu erkenden artıracak büyük kozmik olaylar olmadığı için bir erteleme olabilir. Biraz daha sıkıcı olsa da bu, kritik görevleri ortadan kaldırmak için mükemmel bir zaman olabilir.

20 Nisan Perşembe gününe kadar, Koç burcundaki yeni ay hibrit güneş tutulması sırasında yükümlülüklerinizde, sözleşmelerinizde ve ortaklıklarınızda yeni bir sayfa açıldığını hissedebilirsiniz. Bu tutulma, yeni, kader ama beklenmedik altı aylık bir bölümü başlatacağından, taahhütlerin ve ilişkilerin olması gerektiği gibi olacağını hissedebilirsiniz. Ayrıca, güneş Boğa burcuna da girdiğinde daha fazla borçlanmadan yatırımlarınızı ve varlıklarınızı güvence altına almak için daha motive hissedebilirsiniz.

Bununla birlikte, bu, yaratıcı çabalarınızı sürdürmenize ara verebilir ve bu, güneş Kova burcunda Plüton’la kare açı yaparken tutkulu projelerinizin tadını çıkarmaya devam ederken finansal olarak istikrarlı olmaya çalışırken muhtemelen biraz gerginliğe neden olacaktır. Ancak ertesi gün, Merkür Boğa burcunda geri hareket ettiğinde, zamanınıza, enerjinize ve paranıza neyin değdiğini yeniden düşünmek en iyisi olabilir.


Terazi Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

On dokuzuncu gün, güneş tutulması ortaklıklarla ilgili yedinci evinizden geçerken popülerliğiniz artacak. Kişisel bakım gecesi için evde kalma lehine bir randevuyu yeniden planlamak anlamına gelse bile, bu enerjiyi ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymak için kullanın. Bu gün size kimlerin mesaj gönderdiğine dikkat edin, çünkü bu onların arkadaşlıktan daha fazlasıyla ilgilendiklerini gösterebilir.

Boğa güneşi, yirminci yüzyıldan itibaren yönetici gezegeninizle tatlı bir kavuşumu paylaşacak ve ilişkilerinize yeni bir derinlik katacak. Son zamanlarda biriyle gelişigüzel bir şekilde görüşüyorsanız ve işleri bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, o gün kanepede rahat bir akşam geçirmek için onu evinize davet etmeyi düşünün. Etrafta oyalanan başka biri bu noktada dikkatinizi tam olarak çekmeyi başaramamışsa, bu enerjiyi onları tamamen serbest bırakmak için kullanın.

On dokuzuncu gündeki güneş tutulması, haritanızın öğrenme ve iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sizi entelektüel konuşma havasına sokacak. Beyniniz yeni kavramları ve bilgileri öğrenmeye hevesli olacağından, son zamanlarda almayı düşündüğünüz derslere kaydolmak için de harika bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.