Terazi Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Terazi burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında kendini ifade etme yeteneğine sahipsin. Bir başkasına duygularınızı açıkladığınız anda tamamen empati kurar ve kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. Sizin için duygusal bir inişli çıkışlı bir hafta olacak. Salı ve Çarşamba günleri, kendinizi duygusal ve biraz depresif hissediyor olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri, (bir rönesansa girecek olan) aşk hayatınızın durumundan memnunsunuz ve genel olarak mutlusunuz. Ve hafta sonu boyunca, olan biten her şeye rağmen, durup meşhur çiçeklerin kokusunu alabileceksiniz.


Terazi Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sakin dış görünüşünüze rağmen sevgili Terazi, zodyakın en azimli ve motive üyelerinden birisiniz, başkalarının sıradanlıkla yetinebileceği mükemmellik için çabalıyorsunuz. Yengeç ayı haritanızın profesyonel tutkuları yöneten bölümünü aydınlatırken, haftanın başında kariyerinize ultra odaklanmış olacaksınız. Önemli olan tek şeyin çalışmak olmadığını hatırlamaya çalışın ve Venüs onda İkizler’e girerken oyun oynamak için biraz zaman ayırmaya çalışın.

Programınızda özellikle katı hissediyorsanız, romantizm için biraz zaman ayırmaya çalışın. Hafta sonu ayın Kova burcuna geçmesiyle sosyal hayatınız yeniden hızlanacak ve sizi dışarı çıkıp sosyalleşme havasına sokacak! Özellikle yeni bir romantik ilginin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, ilgi odağı olmak şu anda kolayca gelecek.

Bununla birlikte, ayın on beşinci akşamı, haritanızın sağlığınızı yöneten bölümünü tetikleyerek, Ay Balık burcuna geçtiğinde, radarın altına geri dönmek isteyeceksiniz. Kariyerinize ve arkadaşlarınıza odaklandığınız bir haftadan sonra, bunu iç gözlem yapmak ve rahatlamak için bir mola vermek üzere bir işaret olarak kullanın.


Terazi Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğunuzda hangi yöne gideceksiniz Terazi? 11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcuna girerken, profesyonel yolculuğunuzda seçebileceğiniz çok fazla seçenek olacak. yeni suda ayak parmakları.

Bununla birlikte, Venüs İkizler’de Kova’da Plüton ile üçgen açı yaptığında, profesyonel bir macera veya yön peşinde koşmak için altta yatan bu baskı, profesyonel yolculuğunuzdaki sevinci artırabilir. Ancak bu baskının aceleci veya dürtüsel bir bağlılığa yol açmasına izin vermeyin çünkü Koç burcundaki güneş aynı zamanda Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşacak. Kariyer yolunda ufkunuzu genişletmek için neler yapabileceğinizi veya takip edebileceğinizi görmek için Salı astrolojisine bir fırsat olarak bakın.

13 Nisan Perşembe gününe kadar, Oğlak burcundaki ayın son çeyreğinde iş-yaşam dengenizin sorumluluğunu üstlenmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Çalışma haftanızın sonunda, İkizler’deki Venüs Balık’taki Neptün’le kare açı yaptığında iş hayatınızda netlik yoksa, planlarınızı nasıl gerçekleştireceğiniz konusunda emin değil ama umutlu hissedebilirsiniz.


Terazi Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, macera arıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ile seyahat ve macera eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, artık evde kalmak istemediğinize karar verebilirsiniz. Aylarca, belki de yıllarca eve yakın durduktan sonra, yeni bir maceraya hazırsınız. Terazi, bu, yaşam seçimlerinizi çok gerçek bir şekilde gözden geçirmenize neden olabilir.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, ortaklıklar evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bir arkadaşınıza veya partnerinize dünyaya açılma arzunuzdan bahsetmek, yankılanan bir “evet” ile karşılanır. Terazi, bu kişi seninle trene atlamaya hazır. Zaten toplandılar ve gitmeye hazırlar. Sadece sizi desteklemiyorlar; ayrıca sizi kapıdan dışarı itiyorlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.