Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Terazi burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

1 Mayıs’ta, bağlantı arayan asteroit Juno, esprili, cilveli İkizler ile eşleşerek iletişim hatlarını genişletiyor. Bağlı bir ilişkiniz varsa, eşinizle önemli şeyler hakkında konuşmak daha kolay olacaktır. Bekarsanız, ateşli bir yabancıyla aradaki buzları eritmek doğal olarak gelir. Neden sohbeti kahve, içki veya akşam yemeği üzerinden devam ettirmiyorsunuz?

Beşincisinde, gizli Akrep’teki dolunay ve ay tutulması, yeni birini merak etmenize neden olur, bekarsanız son derece heyecan verici, değilseniz büyük bir sorun olabilir. Yine de, bu lunasyon sırasında karmik olarak belirli insanlara çekiliyorsunuz, bu yüzden onunla savaşmaya çalışmak anlamsız.

19 Mayıs’ta Boğa burcundaki mantıklı bir yeni ay, geleceğe bakmanızı ve en iyi sonuç için hareketlerinizi analiz etmenizi sağlar. Şu anda sizi gerçekten arzuladığınız şeye götürecek yolda değilseniz, başka planlar yapmanın zamanı geldi. Sevgili Terazi, zaman hızlı ilerliyor ve gelecek siz farkına bile varmadan burada olacak.

Sıcak güneş, yirmi birincide, benzer düşünen, samimi hava burcu İkizler’e ve macera ve genişleme evinize giriyor ve sizi aşk denen bu çılgın şey hakkında daha fazla şey öğrenmek için bir şeyler yapmaya davet ediyor. Seyahat etmek sizi mevcut bir ortağa yaklaştırabilir veya ruh eşinizle tanışmaya bir adım daha yaklaştırabilir. Kendinizi sınırlamayın. Bu aydınlatıcı güneş geçişi sırasında her deneyim değerlidir.


Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yaratıcılık, tüm ay boyunca profesyonel hedeflerinize kalbinizden özgürce akıyor. Yepyeni bir vizyon arayışına başlamak ve işletmeniz için markalaşmayı yeniden yapmak için ilham alacaksınız. Bunun bir süreç olduğunu ve doğru görünümü bulmanın zaman alabileceğini unutmayın. Havadar doğanızın sizi emin olmadığınız bir duruma itmesine izin vermeyin. Önce meseleleri iyice düşünün.

5 Mayıs’ta Akrep burcundaki ay tutulması, benzersiz fikirlerinizi başkalarıyla tartışmanız veya halka açmanız için sizi motive edebilir. Bu, potansiyel müşterilerin zamanlarını ve paralarını yatırmak için gösterişli yeni bir iş aramaya geldiği önümüzdeki birkaç gün içinde çok yararlı olacaktır.

Merkür ayın on dördünde Boğa burcundaki gezegensel ay yürüyüşünü bitiriyor ve yalnızca sizinle çalışmayı amaçlayan müşterilerle temasları sağlamlaştırma ve sözleşmeler imzalama şansınız olacak. Bu size müşterilerinizi mükemmelliğe doğru yönlendirmek için nadir bir fırsat verir. Bununla birlikte, 19 Mayıs’taki Boğa yeniayı sırasında öğreneceğiniz ders, ortam ne kadar arkadaş canlısı olursa olsun, onlarla sınırlar belirlemeniz gerektiğidir.


Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Juno 1 Mayıs’ta İkizler burcuna girdiğinde aşk bu ay cüretkar bir maceraya dönüşüyor ve nasıl iletişim kuracağınızı biliyorsanız aşkın her mesafeden sağ çıkabileceğini size hatırlatıyor. Özellikle beşinci gündeki Akrep ay tutulması sırasında, her zamankinden daha fazla onaylanmaya ihtiyacınız var. Bunu istemekten korkma Terazi.

Bunu yaparsanız, 7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna girdiğinde #ÇiftlerHedefi olabilirsiniz. Ortak hayallerinizi gerçekleştirmek için özellikle dikkatlerin altında daha fazla zaman geçirdiğinizde eşinize daha yakın hissedin. Merkür on dördüncüde ilerlediğinde bu daha kolay olur. Çalışmayan şeyleri bırakın ve daha iyi aşka geçin.

Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna girdiğinde ve samimiyet ve derin dürüstlük yoluyla daha güçlü bağlar geliştirdiğinizde paylaşmak önemlidir. En iyi randevu geceniz, on dokuzunda Boğa yeniayı sırasında olacak. Bir samimiyet gecesi hayatınızı değiştirebilir.

20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girdiğinde beklenmedik aşklar devam ediyor. Bu, arkadaşlar aracılığıyla aşkı bulmak, flört uygulamalarını kullanmak veya gönüllü çalışmayı içeren tarihler planlamak için harika bir zaman. Ertesi gün güneş İkizler burcuna girdiğinde dünyanın diğer tarafında aşkı bile bulabilirsiniz. Herşey mümkün!


Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Olumlu değişim

Terazi, güneş ve değişim sektörünüzdeki diğer önemli gezegenler, iyi bir arınma fırsatı sunuyor. Bu durumda, olabildiğince zengin, sağlıklı ve mutlu olmanızı engelleyen duygusal blokajların farkında olabilirsiniz. Güneş, 21 Mayıs’a kadar burada olacak ve sizi bu tür sorunları çözmeye veya en azından bir başlangıç ​​yapmaya teşvik edecek. Bu sorunlar bir gecede çözülemeyecek olsa da, size yardımcı olabilecek kaynakları veya kişileri bulmak başlamak için harika bir yol olacaktır.

Akrep’te güçlü bir ay tutulması var ve kişisel finansal bölgeniz beşincide, farklı türden bir dağınıklığı teşvik ediyor. Bu durumda, özellikle de sahip olduğunuz çok fazla şey tarafından kuşatılmış hissediyorsanız, maddi mallarınız sizi geride tutuyor olabilir. Bu tutulma sizi, artık istemediğiniz veya ihtiyaç duymadığınız her şeyi vermeye, bağışlamaya, satmaya veya çöpe atmaya teşvik edebilir. Sonuç olarak kendinizi enerji dolu hissedecek ve daha net düşünebileceksiniz.

Ayrıca, canlı Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna ve iş sektörünüze ve ortak varlıklarınıza hareket ederken heyecan verici haberler var. Bu şanslı etki, gelirinizin artmasını sağlayabilir veya bir ortaktan para alabilir, ikramiye kazanabilir veya başka yollarla elde edebilirsiniz. .

On dokuzunda Boğa burcundaki yeni ay, bir yaşam koçu, danışman veya terapistle yolculuğunuza başlamak için mükemmel bir zamandır. Ayrıca, yeni bir işletme kurmak veya sahip olduğunuz bir işletmeyi genişletmek istiyorsanız da yararlıdır.

20 Mayıs’ta alıngan Mars Aslan burcuna ve sosyal bölgenize geçtiğinde partinin hayatı ve ruhu siz olacaksınız. topluluğunuza fayda sağlayabilir.

Son olarak, güneş yirmi birincide İkizler burcuna kayarken, önümüzdeki dört hafta cesur olma ve yeni fikir ve fırsatları keşfetme zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.