Rüyamda Eski Arkadaşımı Gördüm

Rüyamda eski bir arkadaşımı gördüm. Hastane okul gibi bir yerdeydim ve acelem vardı. O benimle konuşmak istedi ama ben kaçtım.

ruyamda-eski-arkadasimi-gordum

Rüya:

Rüyamda 3 yıldır arkadaşlığımı birden kestiğim eski bir arkadaşımı gördüm (kardeşim gibiydi eskiden tavırlarından dolayı arkadaşlığımı kestim). Hastane okul gibi bir yerdeydim elimde kağıtlar bir yere yetişmeye çalışıyordum. O sıra onun kuzenini gördüm sonra içimden dedim kesin ona haber verecek öyle de oldu haber vermişti. O da peşimden geliyordu benim acelem vardı ve onunla konuşmak istemediğim için hızlı yürüyordum. O da bana diyordu ki niye bu zamana kadar haber vermedin ben seni çok bekledim ağlar gibi konuşmaya başladı. Sonra dedi ki ben doğum gününe o kadar hazırlık yaptım 1500 tane patlamış mısır hazırladım. O hala konuşuyordu ben daha da uzaklaşıyordum merdivenlere geldim 2’şer 3’er 4’er atlıyordum o da çaresiz bir şekilde yetişmeye çalışıyordu. Sonra aramız çok açıldı ne sesini duydum ne görünüyordu. Rüyam bu sabah uyandım onun bana hediye ettiği bir bileklik vardı sağlamdı ama bu sabah baktım kendiliğinden ipi kopmuş.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: A****
Doğum Tarihi: 15 Haziran 2001
Burç:İkizler Burcu
Numerolojik Sayısı: 6 Sayısı

Yorum:

Merhaba! Rüyalarımızın bize neler anlattığını keşfetmek için buradayım. Rüyanızda eski bir arkadaşınızı görmüşsünüz ve onunla karşılaşmanız bir dizi olayın tetikleyicisi olmuş gibi görünüyor. Belki de bu rüya, arkadaşlığınızın neden sona erdiğine dair bir ipucu sunabilir.

Rüyanızda kendinizi bir hastane veya okul gibi bir yerde kağıtlarla koştururken görüyorsunuz. Bu, hayatınızda bir şeyleri halletmek için çok çalıştığınızı ve belki de bazı hedeflere ulaşmak için uğraştığınızı işaret edebilir.

Ardından, eski arkadaşınızın kuzenini görüyorsunuz ve ona haber vermeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Bu, hayatınızda bir şeyleri paylaşmak için ihtiyacınız olan bir desteğin veya birinin varlığına işaret edebilir. Ancak, arkadaşınızla karşılaştığınızda onun sizinle konuşmak istediğini fark ediyorsunuz, ancak onunla konuşmak istemiyorsunuz. Belki de bu, eski arkadaşınızla aranızda hala çözülmemiş sorunlar olduğunu gösteriyor.

Arkadaşınızın ağlayarak konuşması ve size doğum gününde 1500 tane patlamış mısır hazırladığını söylemesi, onun sizinle ilgili ne kadar özel hissettiğini ve sizi ne kadar özlediğini gösteriyor olabilir.

Sonra merdivenlere çıkıyorsunuz ve arkadaşınızın sizi takip etmeye çalıştığını fark ediyorsunuz. Merdivenler, hayatınızdaki farklı seviyelere veya zorluklara atıfta bulunabilir. Arkadaşınızın sizi takip etmesi, hayatınızda size yakın olan kişilerin desteğine olan ihtiyacınızı yansıtabilir.

Ancak, aranız açılır ve arkadaşınızı artık ne duyamazsınız ne de görebilirsiniz. Bilekliğin kendiliğinden kopması, hayatınızdaki bazı bağların kopması ve artık size destek olamayacak kişilerin olduğuna işaret edebilir.

Rüyanızda anlatılanlar sizi çok etkilemiş gibi görünüyor, bu nedenle rüyanızın içeriğindeki her detayı anlamak istemiş olabilirsiniz. Ancak, her zaman hatırlamanız gereken şey, rüyaların sembolik olduğu ve yorumların tamamen kişisel olduğudur.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!