Oğlak Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Oğlak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı ne kadar zor olsa da, en azından hayatında takıntılı olabileceğin biri var. Daha önce hiç konuşmadığınız, uzaktan sevdiğiniz biriyse, herhangi bir durumda onunla karşılaşmanın bir yolunu bulun. Aşkınızın heyecanı, sizi berbat olabilecek bir haftadan uzaklaştırmaya yardımcı olacaktır. Çarşambadan Cumaya kadar aralıksız çalışıyor olacaksınız ve eğlenmek için fazla zamanınız olmayacak. Ancak bu hafta sonu, mutlu halinize geri döndünüz. Ve yıllardır konuşmadığınız eski arkadaşlarınızdan telefonlar alıyorsunuz.


Oğlak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak burcunda bu hafta yaratıcılık öne çıkacak! 23 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile altmışlık açı yaptığında iş hayatınızda fikirlerinizi, tutku projelerinizi ve diğer yaratıcı girişimlerinizi sürdürmenin zamanı geldi. yetenekler

Ertesi gün Boğa burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğunda, iş fırsatları hakkında daha heyecanlı hissedebilirsiniz. İdeal çalışma hayatınızı yaratmak için size ilham verecek ve neşe saçacak profesyonel fırsatların peşinden gidin. 25 Nisan Salı günü Boğa burcundaki güneş Satürn’ü Balık burcunda altmışlık açı yapacağından, yaratıcı çabalarınızın ilerleyişine gidecek uzun vadeli planlara ve tartışmalara başlayın.

Bununla birlikte, İkizler’deki Venüs’ün Koç’taki Kayron’la kare açı yapacağı göz önüne alındığında, altta yatan başarısızlık korkularının başarınızı engellemesine izin vermeyin. Tutku projenizi hayata geçirmek için gerekenlere sahipsiniz! Çalışma haftanızın sonunda Mars Yengeç burcundaki Uranüs Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında, benzersiz bir profesyonel düzenleme yapmaya veya devam eden bir taahhütte son dakika değişiklikleri yapmaya açık olun.


Oğlak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değerli bir şey yaratıyorsunuz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü, Merkür Boğa’da ve romantizm ve zevkli deneyimler evinizin Yengeç burcundaki Mars’la ve ilişkiler evinizle 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Oğlaklar, sevgilinizle birbirinize odaklanma fırsatı bulduğunuz keyifli bir öğleden sonra geçirebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, sizden etkilenen ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Bu, ilk buluşmaya gitmek için iyi bir gün.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, yaratıcı ifade evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün, yaratıcı bir projeye dalabilirsiniz. Oğlak, bir web sitesi kuruyor, yapay zeka sanatıyla oynuyor ya da bikini örüyor olabilirsin. Ancak bu enerjinin önemli kısmı, kendinizi ifade etmenizdir. Seçimleriniz, tasarımlarınız ve yaratımlarınız aracılığıyla dünyaya kim olduğunuzu gösteriyorsunuz.


Oğlak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, İkizler’in ayı dikkatinizi günlük işlere yönelttiğinden, haftanın başında gönül meselelerine ayıracak fazla zamanınız yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi şimdi geliştirmeyi seçmenin ileride yalnızca daha tatmin edici ortaklıklara yol açabileceği gerçeğiyle rahatlayın.

Bununla birlikte, yeni biriyle bağlantı kurmaya hazır hissediyorsanız, şansınız hafta ortası ay Yengeç’teyken ortaya çıkacaktır. Bu enerji derin bir seviyede faaliyet göstermeyi sever ve kendinizi bir yabancıyla aynı dalga boyunda sürerken bulabilirsiniz. Benzer ilgi alanlarına sahip yeni insanlarla tanışmanın yollarını arayın ve bir sonraki özel kişiyle pekala tanışabilirsiniz.

Yengeç burcundaki ay, adımlarınıza biraz daha moral katabilir. Romantik bir ilişkide neye değer verdiğinizi ve öncelik verdiğinizi düşünün, ardından bu kriterleri karşılayan bir partner bulmaya karar verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.