Oğlak Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Oğlak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri aşk hayatınızın sınavlarını düşünecek bir saniyeniz bile yok, aklınızdan geçen onca şey varken. Çarşamba günü, kendinize biraz zaman ayırdığınız için minnettar olacaksınız. Ayrıca romantik alemde yaklaşan bir heyecan dalgası için de minnettar olacaksınız. Perşembe, yaratıcılık ve romantizmle dolu. Birinden gerçekten hoşlanıyorsan, onlara söyle. Cuma ve Cumartesi günleri, genel sohbetlerde, peşini bırakmıyorsunuz. Açık sözlülük bu hafta size çok yakışıyor. Pazar günü kendi duygularınızı net tutmanıza yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iyi seçimler yapıyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve evinizin ve ailenizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak burcu, şu anda aile geçmişinize yeniden ilgi duyabilirsiniz. Daha yaşlı bir akrabanız sizi görmek için seyahat ediyor olabilir. Veya birisi size bir aile yadigarı göndermiş olabilir ve şimdi bu hazineyi koruma sırası sizde. Size bir şecere ipucu veren ve soy ağacını doldurmanıza yardımcı olan bazı bilgiler alıyor olmanız da mümkündür.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve rutin eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Oğlak, yoğun iş günleriniz sizi zıplatıyor olabilir ve hafta sonları ayak işleri ve günlük ev işleriyle geçiyor olabilir. Yapmaktan zevk aldığınız bir şey bulmanın ve onu günlük yaşamınıza enjekte etmenin zamanı geldi. Bu, gitar çalmak, el yapımı ekşi maya pişirmek veya bahçecilik yapmak gibi bir hobiye geri dönmek için iyi bir zaman.


Oğlak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yaratıcılığınızı ne artıracak Oğlak? Çalışma haftanızın başlangıcı yavaş bir başlangıç ​​olacak, bu nedenle büyük geçişler olmayacağı için hızınızda nispeten rahatlamış hissedebilirsiniz. Ancak bu, 20 Nisan Perşembe günü, yeni kader ama beklenmedik bir döngüyü başlatacak olan Koç burcundaki yeni ay hibrit güneş tutulması altında değişecek.

Tutulma ev hayatınızı, ailenizi, iş-yaşam dengenizi ve kutsal alanlarınızı etkileyecek. Önümüzdeki altı ay boyunca, özellikle programınızı ayarlamanız gerekiyorsa, kişisel konulara profesyonel konulardan daha fazla uyum sağladığınızı fark edebilirsiniz. Bunun bir kısmı, güneş Boğa burcuna da gireceği için iş yerinde neşe ve yaratıcılık uyandıran çıkışlara odaklanabilmeniz için olabilir.

Bununla birlikte, güneş Kova burcundaki Plüton ile hemen kare açı yapacağından, altta yatan bu yoğun para sorunu olabilir. Kare stres yaratacak ama aynı zamanda her şeye sahip olmaya kararlı hissediyorsanız aydınlatıcı da olabilir. Ertesi gün Merkür Boğa burcunda gerileme yaptığında işinizle ilgili kontrolünüz dışında bazı şeyler olabileceği için tempo değişikliğine açık olmaya çalışmalısınız.


Oğlak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

19 Nisan’daki güneş tutulması sizin için kozmik olarak yüklenecek sevgili Oğlak ve gün boyunca oldukça meşgul olduğunuzu göreceksiniz. Bu gün meşgul bir arı olsanız da, sevdiklerinizi beslemeyi ve onlarla ilgilenmeyi hatırlamanız önemli olacaktır. Bu, aşk tarafından süpürülmek için mükemmel bir zaman, size yoğun iş programınızdan ve sosyal hayatınızdan çok ihtiyaç duyduğunuz bir erteleme getiriyor.

Güneş tutulması aynı zamanda yeni bilgileri de gün ışığına çıkaracak. Son zamanlarda yarım yamalak biriyle ilişki kurduysanız, gerçek yüzleri görünmeye başlayacaktır. Öte yandan, en son aşık olduğunuz kişiden sürekli olarak etkilendiğinizi fark ederseniz, ileriye doğru bağınızı derinleştirebilmeniz için bazı duvarları yıkmanız faydalı olabilir. Ancak, bu günün enerjisi sizin için oldukça ağır olabilir, bu nedenle günü gözlerden uzak ve sessiz bir şekilde geçirmeniz gerekiyorsa kendinizi kötü hissetmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.