Oğlak Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Oğlak burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında birçok planınız var, ancak her şeyi nasıl halledeceğinizi göremiyorsunuz. Sebat et ve mümkün olacak. Salı gününe kadar, planlarınızın işe yaradığı zaten belli. Etkilemeye çalıştığınız bu kişi açıkça etkilenmiş. Perşembe ve Cuma günleri, bu kişinin dikkatini çekmek için başka bahaneler düşünün. Belki hafif bir ton değişikliği uygundur. Belki – kulağa aptalca gelse de – düşüncelerinizi bir nota veya e-postaya yazmanız iyi olur. Hafta sonu böyle bir şey göndermek için doğru zaman olurdu.


Oğlak Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, haftanın başında Yay burcundaki yolculuğuna başlar ve haritanızın romantik bağlantıları yöneten alanını harekete geçirir. Bununla birlikte, hassas, anlayışlı ve kalbinizi çözmek için ihtiyaç duyduğunuz alana istekli biriyle eşleşmeniz önemli olacaktır. Bu süre zarfında herhangi biriyle duyarsız davranışlara girerseniz, tepelere koşmayı evrenden bir işaret olarak kabul edin.

Şu anda biriyle ilişkiniz varsa, ona ne kadar enerji verdiğinizi not edin. Ve bağlantı için aldığınızdan daha fazla çaba harcadığınızı düşünüyorsanız, devam etme zamanı.

Koç burcu ortası mevsimi başlarken ve güneş, haritanızın temeliniz olan bölümünü aydınlatırken, evren sizden kendinize odaklanmanızı isteyecek. Bu güneş yerleşimi, göz ardı ettiğiniz duygulara, insanlara veya durumlara ışık tutacak, ancak bunların hepsi kişisel evrim adına. Yine de endişelenme. Aşk gerçekten şu anda kucağınıza inecekse, bir yolunu bulacaktır.


Oğlak Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, iş hayatınızda daha fazla tatlılık olmasını bekleyin. 11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcuna girdikten sonra iş hayatınızdan daha fazla zevk alabilirsiniz. Bu Venüs enerjisi, günlük işlerinizi yaparken rahat bir zihniyete sahip olmanızı teşvik edecek. İkizler burcundaki Venüs, iş arkadaşlarınızla gönülsüz ilişkileri çekebileceğinden, işte daha sosyal hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra, bu Venüs enerjisini yükümlülüklerinizi ustalıkla çoklu görev yapmak için bile kullanabilirsiniz.

Ayrıca, İkizler’deki Venüs Kova’daki Plüton’la üçgen açı yaptığında aktif olarak yeni fırsatlar arayarak finansal güvenliğinizi dönüştürme potansiyeli vardır. Bununla birlikte, bu, yeni bir pozisyon arıyorsanız, değerlerinizle uyumlu olmaya devam ederken, mali açıdan daha faydalı bir iş aramanın yoğunluğunu da artırabilir. Birkaç gün sonra burcunuzdaki ayın son dördünde kendinizi dünyanın tepesinde gibi hissederseniz şaşırmayın!

14 Nisan Cuma günü İkizler’deki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, iş arkadaşlarınızla yaptığınız profesyonel tartışmalar ve ilişkilerdeki netlik eksikliğini giderirken, çalışma haftanızın geri kalanında bu ivmeyi koruyun. Mümkün olduğunca net olmaya çalışın!


Oğlak Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zorlukların üstesinden gelmeye hazırsınız.

11 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve iş ve rutin eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Oğlak burcu, rutinlerinizin (veya rutin eksikliğinizin) hayatınızda sorunlara neden olduğunu fark edebilirsiniz. Yemek hazırlamak için daha iyi bir rutine ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Ya da çok geç kalmanın sabahları daha da zorlaştırdığını. Veya iç diyaloğunuzun güveninizi tükettiğini. Artık harika sonuçlar getiren küçük değişiklikler yapabilirsiniz.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, ev ve aile evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Aile soyundan gelen enerjiyi taşıyorsun. Atalarınızdan birinin olağanüstü bir şey yaptığını yeni öğrenmiş olmanız mümkün. Bir savaşı, kıtlığı veya baskıyı atlatmak için her şeye meydan okudular ve bu enerji damarlarınızda akıyor. Oğlak, zamanda geriye giden tüm atalarınıza daha bağlı hissedebilirsiniz. Ve şimdi onların desteğini, sevgisini ve tüm deneyimlerinin kalbinizde attığını hissediyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.