Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Oğlak burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda kariyerinize, aşk hayatınıza veya aile sorumluluklarınıza çok fazla odaklanıyorsanız, Oğlak burcu, 6 Mayıs’ta doğrudan beden bilinciyle Başak burcunda hareket eden Ceres sizin için bir uyandırma çağrısı. Önce kendinize baktığınızda çok daha iyi bir eş, sevgili ve arkadaşsınız.

Ayın on ikisinde, akıllı Merkür, kararlı ana gezegeniniz Satürn’ü altmışlık açı yaparak romantik etkileşimlerinizde sağduyuyu kullanmanız için sizi etkiliyor. Bekarsanız, özellikle birlikte uzun saatler çalışıyorsanız, işiniz aracılığıyla potansiyel bir sevgili veya sevgiliyle tanışmak mümkündür. Ortaklarla keçiler, bu birlikte iş yapmak için iyi bir zaman, ancak kararlarınızı duygudan çok mantığa dayalı olarak verin.

19 Mayıs’ta, geleceğe yönelik bir Boğa yeniayı, beşinci kendinizi ifade etme evinizi vurgular, bu nedenle, mevcut aşk hayatınızın size gelecekte neşe getireceğini hayal edemiyorsanız, konuşma zamanı. Durumunuz ne olursa olsun, bu işte yalnız değilsiniz ve sizi seven birinden tavsiye almak asla zarar vermez.

Sinirli İkizler güneşi, yirmi sekizincisinde rahat Balık burcundaki ciddi lideriniz Satürn’le kare açı yaptığında, özellikle de mevcut bir ilişki konusunda motive olmakta veya yeni bir ilişkiye başlamakta zorlanıyorsanız, biraz stres vardır. Tembellik en nefret ettiğiniz özelliklerinden biridir, bu yüzden bunu hissediyorsanız mutlaka bir sebebi vardır. Buna ilgi duymamış olman mümkün mü?


Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Son zamanlarda banka hesabınıza para akmıyor ve bu ay mali cephede büyük değişiklikler vaat etmiyor, ancak gerginliğin azalmaya başladığını gösteriyor.

19 Mayıs’ta Boğa yeniayı sırasında kucağınıza yaratıcı ve kazançlı bir fırsat düşebilir ve size finansal geleceğinizi planlama şansı verebilir. Sis o zaman kalkmaya başlayacak ve sizi sadece rakamlara, gerçeklere ve rakamlara bakmak yerine finansal planlamanızda daha proaktif olmaya teşvik edecektir. Önerilen hisse senetlerine yatırım yapmak yerine, paranızı sezgisel olarak size doğru gelen bir fona yatırmayı tercih edebilirsiniz. İçgüdülerinizin ümit verici olduğunu düşündüğünüz durumlara yönelirseniz, bu sizi yolun sonundaki en iyi parasal kazanca götürebilir.

Beşinci gündeki ay tutulması ve ardından on dördüncü gündeki Merkür’ün doğrudan dönmesi, kararlarınızda duraklamanıza neden olabilir. Hisse senetlerindeki iniş ve çıkışların yanı sıra rotada kalmak, nakit akışınızı iyileştirmenin en iyi yolu olacaktır. Getiri çok büyük olabilir. Siz hayatınızın CEO’susunuz. Yapabilirsin.


Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bir ilişkinin sürmesini istiyorsanız, 1 Mayıs’ta Juno İkizler burcuna girdiğinde çalışmanız gerekecek. Birinin sevgi dilini öğrenmek, kalıcı bir ilişkiye yol açabilir. Özellikle beşinci gündeki Akrep ay tutulması beklenmedik romantik sürprizler getirdiğinde.

En iyi randevu geceniz, 7 Mayıs’ta Venüs’ün Yengeç burcuna girdiği ve bahar kaçamağınızın hızla gerçek anlaşma haline geldiği zaman olacak. Daha iyi olan tarafını bulmuş olabilirsin, Oğlak. Keyfini çıkarın ve Merkür on dördüncüde ilerlerken aşkın görkeminin tadını çıkarın.

Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna girdiğinde flört hayatınız ısınmaya devam ediyor ve sizi romantizmin şehvetli zevklerinin tadını çıkarmaya teşvik ediyor. Şimdi bekarsanız, uzun sürmezsiniz. Özellikle Boğa burcundaki yeni ay, on dokuzunda başka bir harika randevu gecesi getirdiğinde. Ciddi kıvılcımlara yol açabilecek yaratıcı bir randevuya çıkmak için harika bir zaman.

20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girerken bahar ısınmaya devam ediyor ve ilişkinizde sonraki adımları atarken daha derin bir aşka düşmeye fazlasıyla hazırsınız. Ertesi gün güneş İkizler burcuna girdiğinde tüm ördeklerinizi üst üste koyduğunuzdan emin olun.


Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayattan keyif almak

Bırakmaya ve eğlenmeye hazır mısın Oğlak? Boş zaman alanınıza odaklanmak, kesinlikle zamanın geldiğini ve her şeyin daha iyiye gideceğini gösteriyor. Bu ay güneşin Boğa burcundaki varlığı, konuşkan Merkür ve elektrikli Uranüs ile birlikte yeni deneyimler, romantizm, yaratıcı becerilerinizi kanalize etme şansı ve çok daha fazlasını getirebilir. Yeteneklerinizden para kazanmayı hiç düşündüyseniz, devam etmenin tam zamanı. Kozmos, çalışmanızı yerel olarak ve sosyal medyada tanıtmanız için sizi teşvik eder.

Ayrıca 5 Mayıs’ta Akrep’te ve sosyal ekseninizde bir ay tutulması var. Bu, sizin için çok az şey yapan temaslardan ve bağlantılardan kendinizi uzaklaştırdığınızı görebilir. Arkadaşlarınızın gerçekte kim olduklarını daha iyi anlayabilir ve sosyal çevrenizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

Son haftalarda bir romantizm durduysa, bunun nedeni hareketli Merkür’ün gerileme aşaması olabilir. Merkür on dördünde doğrudan dönüyor, bu nedenle tekrar yaklaşmanız ve her şeyin daha iyiye gitmeye devam etmesi mümkündür.

Sevinç dolu Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna geçerek boş zaman aktivitelerinizi zenginleştirirken ve sizi daha maceracı olmaya teşvik ederken bu ay iyi haberler var. Bu, konfor alanınızdan çıkmanın ve yeni deneyimler keşfetmenin zamanıdır. Yeni bir ilgi alanına veya spora dahil olmak size birçok yeni arkadaş kazandırabilir.

Bir romantizmi bir sonraki seviyeye taşımak, girişimci bir fikir geliştirmek veya yaratıcı çalışmanızı pazarlamak istiyorsanız, işe ayın on dokuzunda yeni ay geldiğinde başlayın. Bu ay evresi, olayların daha hızlı gelişmesine yardımcı olabilir.

Ayrıca, organize olmaya ve hedeflerinize ve planlarınıza öncelik vermeye istekli olacaksınız. 21 Mayıs’ta güneşin İkizler burcuna geçmesi, günlük rutinlerinizde değişiklikler yaparak üretkenliğinizi artırmaya teşvik ediyor. Sadece birkaç ince ayar harikalar yaratabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.