Kova Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Kova burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Kova burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ayrıntılarla Pazartesi günü ilgilenin ve daha sonra onlar için endişelenmenize gerek kalmayacak. Malzemelerin hepsini doğru ölçmek istiyorsunuz yoksa birkaç gün sonra fırından çıkan böreğin tadı çok komik olacak. Salı ve Çarşamba sizin için yeni deneyimlerle dolu ama Perşembe gününe kadar ara vermeniz gerekebilir. Cuma günü kendinizi sosyal açıdan yararlı hissettirecek bir şeyler yapın. Kiminle tanışacağını asla bilemezsin. Ayrıca, bu Pazar günü her zaman aşık olduğunuz biriyle yollarınızın kesişme ihtimali de var. Yani, bilirsin, elinden gelenin en iyisini yap.


Kova Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük bir değişiklik harika olasılıklara yol açıyor.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcunda ve konut eviniz Kova burcunuzdaki Plüton ile kare açı yapacak. Evde büyük bir değişiklik olabilir. Taşınacağınıza karar verebilirsiniz. Belki hemen olmayacak, ama sonsuza kadar burada kalma fikrinden gelecekte bir noktada şimdi ayrılma fikrine geçebilirsin. Ya da bu dairede sınırlı bir sürenin kaldığına dair Evrenden bir işaret alabilirsin.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve para evinizi altmışlık açıyla geçiyor. Bu, mali durumunuzu düzene sokmak için iyi bir gün. Kova, bunu vergilerini ödemeden önce yapıyor olabilirsin veya paranı daha iyi yönetmek için ilham alabilirsin. Tüm harcamalarınızı bir elektronik tabloya koyabilir, satın alımlarınızı takip edebilir ve yatırımlardan elde ettiğiniz getiri oranlarına bakabilirsiniz. Tüm bu çaba, kendinizi bir yetişkin gibi hissetmenize neden olabilir.


Kova Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Programınızı belirlemenin zamanı geldi, Kova. İdeal olarak, iş programınız ve ev yaşamınızla her iki dünyanın da en iyisini isteyeceksiniz, ancak 2 Nisan Pazar günü Yengeç burcundaki Mars, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile 60’lık açı yaptığında iş-yaşam dengenizde bir fark yaratmak için harekete geçmeniz gerekecek. Altmışlık, istediğinizi elde edeceğinizi, ancak çaba göstermeden elde edeceğinizi ima eder.

Şans eseri, ertesi gün Merkür Boğa burcuna girdiğinde programınız hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz. Bununla birlikte, Boğa burcundaki Merkür burcunuzdaki Plüton’la kare açı yapacağından, farklı bir şey yapmak için güçlenmiş hissetmeye çalışmanız gerekecek. Kare, istediğiniz iş-yaşam dengesine sahip olmak için ne yapmanız gerektiğini düşünürken, elementinizin dışında kalacağınız için bir miktar iç gerilime neden olabilir.

Çalışma haftanız gelişmeye devam ederken, 6 Nisan Perşembe günü Terazi burcundaki dolunay ile profesyonel yolculuğunuzda yeni bir aşamaya ulaştığınızı hissedebilirsiniz. Öğrendiklerinizi, gittiğiniz yerleri ve sahip olduklarınızı düşünün. son altı ayda kariyer yolunuzda ilerleme kaydetmek için yapılır.


Kova Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendinize uyguladığınız çok fazla baskı var gibi görünüyor, bu da sizin için birçok duygusal barikat ve aksilik yaratıyor. 5 Nisan’daki dolunay, ilişki sorunlarının güveninizi nasıl aşındırdığını anlamanıza yardımcı olacak.

Elbette, biriyle çıkarken veya bir taahhütteyken sorunlar ortaya çıkacaktır – hayat her zaman güneş ışığı ve kelebekler değildir. Bununla birlikte, sorunları olgun bir şekilde çözebilmek çok önemlidir. Bir şeyin yolunda gitmesi için iki kişi gerekir. İlişkinin geleceği sadece sana bağlı olmamalı. Net sınırlar belirlemek ve anlayış kazanmak, bu kişiyle nasıl ilerlemeniz gerektiğini bilmenizi sağlayacaktır.

Ayrıca, birine karşı hislerin varsa, ilk adımı atmayı ve ona çıkma teklif etmeyi düşün! Sizinle bir randevuya çıkma istekleri ve heyecanları sizi şaşırtabilir. Duygular muhtemelen beklenenden daha karşılıklı olacak ve kendinize çok ihtiyaç duyduğunuz güveni artıracak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.