Kova Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Kova burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Kova burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günü yapılacak küçük bir egzersiz kafanızı boşaltacak ve kim olduğunu bildiğiniz kişilerle başa çıkmak için sizi çok daha iyi bir temele oturtacaktır. Gerçek şu ki, birbirinizi pek tanımıyorsunuz, bu yüzden ne kadar iyi anlaşacağınızı bilmenin bir yolu yok. Neden endişenin seni ele geçirmesine izin veresin? Çarşamba günü, hafta boyunca süren maceracı bir ruhla suçlanıyorsunuz. Bu maceraperestliği sohbet teklifine yönlendirin. Ne olursa olsun biraz gevezelik yap. İkinizin ortak bir yanı olup olmadığını keşfedin. Cumartesi geldiğinde, bir süredir olmadığı kadar topraklanmış ve mutlu hissedeceksin.


Kova Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Uygun bir çalışma ortamı yaratın Kova. 23 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda altmışlık açı yaptığında, içinde bulunduğunuz çalışma alanını sevdiğinizde kendinizi daha üretken hissedebilirsiniz. çalıştığınız yerin tadını çıkarın. Koşullar ne olursa olsun, çalışma alanınızı konforlu hale getirmenin bir yolunu bulun.

Boğa burcundaki güneş ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağından, bir yuvalama modunda olabilirsiniz. Mobilyalarınızı, dekorasyonlarınızı ve daha fazlasını yeniden düzenlemeyi düşünün. Derinlemesine bir temizlik yapmak bile önemli bir fark yaratabilir! Yerleştikten sonra, profesyonel istikrarınız ve finansal fırsatlarınız konusunda daha ciddi hissedebilirsiniz.

Ancak 27 Nisan Perşembe günü Aslan burcundaki ilk çeyrekte profesyonel taahhütlerinizle ilgili ciddi bir değişiklik veya karar vermeniz gerekebilir. Ancak bu durum iş hayatınızda bazı anlaşmazlıklara yol açabilir çünkü Yengeç burcundaki Mars Koç burcundaki Kayron ile de kare açı yapacaktır. Profesyonel düzenlemeleriniz için sınırlarınız ve beklentileriniz konusunda kararlı olun.


Kova Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük planlar yapıyorsun.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve aile evinizin Yengeç burcundaki Mars’la altmışlık açı yapması ve başkalarına hizmet eviniz ile başlıyor. Bugün, ailenize yardımcı olmak için zaman harcıyorsunuz. Bu, geniş aileyi içerebilir ve daha yaşlı bir akrabanızın bazı bilgisayar sorunlarını çözmesine veya bazı ağır mobilyaları taşımasına yardım etmek için yakındaki bir şehre gidebilirsiniz. Kova, bu aynı zamanda scrapbooking veya aile hatıraları düzenlemek için iyi bir zaman.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, yaşam düzenlemeleri evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Aile artık aklınızda çok şey var, bu yüzden nerede yaşadığınızı ve nasıl yaşadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Kova, küçültmek veya daha büyük bir yer almak için evi satışa çıkarabilirsin. Belki de büyüdüğün şehre geri dönmeyi ya da ailenden uzakta başka bir ülkeye taşınmayı düşünüyorsun. Bunlar şu anda sadece fikir, ama tohumları siz ekiyorsunuz.


Kova Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şans eseri, kaos içinde gelişme eğilimindesiniz, bu da sizi bu hafta sadece zirvede bırakacak. Bu bahar Merkür’ün geriye doğru hareketi nedeniyle rüzgar çılgınca esiyor olsa bile, yirmi beşinciyi maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmak için kullanmak isteyeceksiniz. Ruh eşinize seslendiğinizde sizi duydukları söylenir, bu yüzden onları yolunuza çekmek için meditasyon yapmak için harika bir zaman olacaktır.

Ancak, biriyle ciddileşmeye tam olarak hazır değilseniz, biraz eğlenmekte utanılacak bir şey yok! Hafta ortası sizi kişisel ve profesyonel sorumluluklarınıza odaklayacak, hafta sonu ise tam bir eğlence hazinesi olacak.

Ay, haritanızın ilişkileri yöneten sektörü olan Aslan’dan geçerken. En iyi arkadaşlarınızdan birkaçını alın ve mahallenizdeki şenliklere bakın. Çok ihtiyaç duyulan sosyalleşmeyi benimserken sadece saçınızı dökmek için bir şans elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda yerel bir tatlıyla da tanışabilirsiniz. Herkes ilk adımı atacak kadar cesur değil. Öyleyse, hoşunuza giden birini görürseniz kendinizi ortaya koyun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.