Kova Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Kova burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Kova burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınızda keşfettiğiniz modeller oldukça inanılmaz. Pazartesi veya Salı günü, iyi bir arkadaşınız olayları tamamen yeni bir şekilde görmenize yardımcı olacak bir gözlem yapacak. Geçmiş, dedikleri gibi bir giriştir ve Çarşamba ve Perşembe günleri, hayatınızın geri kalanının ilk bölümüne girerken, bunu kendiniz hakkında bir yığın bilgiyle yapacaksınız. Bu, çekici olan güven anlamına gelir. Cuma günü kendinizi ani, hararetli bir ilişkinin içinde bulmanız şaşırtıcı değil. Muhtemelen tüm hafta sonu sürecek.


Kova Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, olumlu bir bildirim alıyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve iletişim evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Alıcı anlamadığı için bir e-postayı iki kez göndermeniz veya bir şeyi yeniden yazmanız gerekebilir. Kova, bugün mesajların bozulması çok kolay. Bu nedenle, mesaj yazarken, e-posta gönderirken veya başka bir iletişim kurarken, otomatik düzeltmenin yanlışlıkla çok sayıda küfür içermediğinden emin olmak için kontrol edin ve iki kez kontrol edin.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve eğlence ve romantizm eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Birisi sana çıkma teklif edebilir. Veya size sürpriz bir hediye verebilirler, büyük bir şey değil, sadece ilgilendiklerini bilmenizi sağlayacak bir biblo. Kova, yeni tanıştığın birinin elini tutması veya yanağından öpmesi olasıdır.


Kova Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, çalışma haftanızın sonuna doğru beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, bu çalışma haftasının büyük bir patlama ile sonuçlanabileceğini düşünmenize neden olacak önemli geçişler olmayacağından, başlangıç ​​ve orta oldukça sıkıcı olabilir! Ancak 20 Nisan Perşembe günü Koç burcundaki yeniay hibrit güneş tutulması fikirlerinizi değiştirecek.

Bu tutulma, iş yeri tartışmalarınızı, işe gidip gelme yollarınızı ve yerel çalışma topluluğunuzu çevreleyen kader ama beklenmedik olayları ortaya çıkaracak yeni bir altı aylık döngüyü başlatacak. Akışa bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, çünkü ne olursa olsun kader olacaktır. Güneş de bu günde Boğa burcuna gireceğinden, profesyonel konular kadar kişisel konulara da odaklanarak iş-yaşam dengenizi sağlamlaştırmanın zamanı gelmiş gibi hissedebilirsiniz.

Ancak Boğa sezonunun başlangıcı stresli olacak çünkü güneş burcunuzda Pluto ile kare açı yapacağı için karakterinizin dışına çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Ertesi gün Merkür’ün Boğa burcunda geri hareket edeceği düşünülürse gerilim devam edebilir. Merkür retrosu kolay bir geçiş değildir, bu nedenle profesyonel programınız ve iş-yaşam dengeniz alt üst olabilir.


Kova Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, burçların en tahmin edilemez üyelerinden birisin, arkadaşlarını, aileni ve romantik ilgi alanlarını mutlaka ayak parmaklarında tutuyorsun. Bununla birlikte, bu kalite genellikle çekiciliğinize katkıda bulunurken, bazen aşık olduğunuz kişinin sizinle nerede durduğu konusunda kararsız hissetmesine neden olabilir.

Şans eseri, yıldızlar 19 Nisan’daki tutulmada hizalanacak ve kalpten konuşurken duvarlarınızı alçaltmanıza yardımcı olmak için işbirliği yapacak. Bu günün enerjisini, gözünüze kestirdiğiniz herkesin ilgilendiğinizi bilmesini sağlamak için kullanın ve duygularınızı ortaya koymaktan korkmayın. Güneş, yönetici gezegeniniz Satürn ile yararlı bir yönü paylaştığından, enerji kabuğunuzdan çıkmanıza da yardımcı olabilir.

Bu gün topluluğunuza girmeye çalışın ve bu titreşimleri ilgi odağı haline gelmek için bir fırsat olarak kullanın. Herhangi bir hayır işiyle uğraşıyorsanız, bu gün yaptığınız iyilik gözden kaçmayacaktır. Akşam güneş tutulması tezahür ettiğinde enerjiye dikkat edin. Genişletilmiş arkadaşlık gruplarınızdaki rolünüz biraz sarsılabilir ve bir zamanlar kendinizi yakın hissettiğiniz insanlarla ilişki kurmakta zorlanıyorsanız, bu ilişkilerden geri adım atmaya devam etmekte sorun yoktur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.