Kova Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Kova burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Kova burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Grubunuzun birkaç yeni üyesi, sosyal dinamiğe gerçekten özel bir şey getiriyor. İnsanlarla tanışma konusunda açık fikirli ve iyimser olmanın akıllıca olduğunu gösteriyor. Salı ve Çarşamba günleri biraz nefes alma, yani uyku günleriniz gelir ve Perşembe günü sizi yüksek enerjili etkinliklere geri döndürür. İnsanlar Cuma günü parlaklığınızdan etkilenir. Devam edin ve bu hafta sonu kendinizi ilk sıraya koyun, ancak size ihtiyacı olan bir arkadaşınıza şefkat göstermeyi de ihmal etmeyin.


Kova Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni romantik fetihlerin peşindeyseniz, Yay burcundaki ayın geniş Jüpiter’le faydalı bir bağlantıyı paylaştığı onuncu günün sabahında kendinizi sanat camiasında konumlandırmaya çalışın. Bu titreşimler, yaratıcı bir çıkış noktası ve arkadaşlıkların olduğu her yerde size şans getirecek ve en yakın müttefiklerinizle sahneyi gezmek için mükemmel bir zaman olacak.

Öte yandan, belirli birini izliyorsanız, hafta sonu onu beslemenin yollarını arayın. Kova ayı, yönetici gezegeniniz Uranüs ile gergin ama yararlı bir bağlantı oluşturacak ve bu, engelleri aşmanıza ve yeni bir düzeyde bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. İster duygusal ihtiyaçlarını karşılamak, ister omuz masajı teklif etmek veya onlara sağlam bir şey yapmayı teklif etmek olsun, arzunuzun nesnesi iyi doğanıza olumlu yanıt verecektir.

Ancak ne zaman şişirilmiş egolara dikkat edin. Bu hisler, siz veya aşık olduğunuz kişi biraz fazla özgüvenli davranırsanız sorun yaratabilir, bu yüzden topraklanmış kalmaya çalışın. Kendinizin veya sevdiğiniz kişinin gerçekçi bir mizaç tutamayacağını düşünüyorsanız, onları başka bir gün yakalamak için planlar yapın.


Kova Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova, çalışma alanınızda kendinizi ifade etmeye odaklanın. 11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcuna girdiğinde tutkulu projelerinizi, fikirlerinizi ve yeteneklerinizi yaratıcı girişimler yoluyla keşfetmeniz için yeni fırsatlar olacak. Zihniniz yaratıcı fikirlerle dolup taşacak, bu yüzden kendinizi meşgul etmelisiniz. Mümkün olduğunca ellerinizle çalışın, çünkü bu, yapmak istediğiniz veya yapmanız gereken şeylerden bunalmadan, neyi başarmak istediğinize dair net bir görüş elde etmenize yardımcı olacaktır.

İkizler’deki Venüs, burcunuzdaki Plüton’la üçgen açı yapacağından, işyerinde yeteneklerinize daldığınızda bu enerjinin önemli ölçüde değiştiğini hissedebilirsiniz. Çabalarınızdan emin olun ve Koç burcundaki güneş, Koç burcundaki Jüpiter ile de kavuştuğunda bir eylem planı oluşturun.

Salı gününün yüksek enerji dolu olduğu göz önüne alındığında, bu, çalışma haftanızın geri kalanında ivmenizi korumanıza yardımcı olabilir! Mesleki yeteneklerinize güvenmek için birkaç gün sonra Oğlak burcundaki ayın son çeyreğinde buna ihtiyacınız olacak. 14 Nisan Cuma gününe kadar, İkizler’deki Venüs Balık burcundaki Neptün’le kare açı yaptığında tutku projelerinizin finansal ayrıntılarını belirlemeniz gerekecek.


Kova Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir şey çiçek açıyor.

11 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve zevk ve romantizm eviniz, kendi Kova burcunuzdaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, her yerinizi ürperten biriyle tanışabilirsiniz. Siz ve mevcut partneriniz, ilişkinizin açık ve savunmasız olduğunuz ve tutkularınızı birlikte keşfedeceğiniz yeni bir aşamasına girmiş olabilirsiniz. Kova, siz ve eşiniz şehvetli zevkler bahçesine giriyor olabilirsiniz.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, fikir evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Beyniniz yeni fikirlerle patlıyor olabilir. Kova, bunlardan bazılarını kitaplarda bulmuş veya filmlerden ilham almış olabilirsiniz. Artık hepsini deneme hırsına sahipsiniz. Ve bunlar fikirler olduğu için, herhangi bir harici bekçi tarafından sınırlandırılmazlar. Yeni bir şey hayal etmek ve denemekte özgürsünüz. Bugün sadece olasılıkları düşünmeyin; Bu yeni kavramı tezahür ettirmek için bugün ne yapabileceğinizi kendinize sorun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.