Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Kova burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Kova burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

1 Mayıs’ta dönüşümsel Plüton’un açık fikirli birinci evinizde geri gitmesi büyük bir rahatlama. Konfor alanınızın çok dışına çıktığınızda öğrendiğiniz derslere odaklanın.

Yedincisinde, aşık olmuş Venüs, hizmetle ilgili altıncı evinizi hedefleyerek, bağlı olmayan İkizler burcundan şefkatli Yengeç burcuna geçişini yapıyor. Asıl amacınız şimdi kendinizi yararlı hissetmek Kova ve Yengeç’in besleyici dokunuşu, ihtiyaç anında size yakın birini rahatlatmanıza yardımcı olur. Kimse yokken onların yanında olmak, ilişkinizi yepyeni bir seviyeye taşır.

9 Mayıs’ta Boğa burcundaki güneş-Uranüs buluşmasında mantık ve yaratıcılığın el ele tutuşması, bir süredir canınızı sıkan romantik sorunları çözmenizi sağlıyor. Bu açıdan bazı konularda çitin daha muhafazakar tarafındasınız, ancak her zaman olduğu gibi açık fikirli oluyorsunuz.

Bencil güneş yirmi birincide yüzeysel İkizler burcuna girdiğinde, aklında özgürlük vardır. Bekarsanız, özgür ruh veya oyuncunun klasik tanımı sizsiniz ve tek bir kişiye bağlanmanın anlamını görmüyorsunuz. Şu anda bir ilişkiniz varsa, diğer insanlarla flört etmeyi veya DM’yi aldatmayı düşünmezsiniz. Aşk seni yapmak istediğini yapmaktan alıkoymaz.


Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mayıs, zam istemek için mükemmel bir ay. Patronunuzun (ve diğer üst düzey yetkililerin) talebinizi onaylayıp onaylamadığından emin olamasanız da, kozmosun arkanızı kolladığını görünce hoş bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Bu konuyu toparlamak için en iyi zaman, beşinci gündeki ay tutulması zamanıdır. Tutulma davanızı güçlendirebilir çünkü patronunuz o sırada parayı teslim etmeye hazırdır.

Ancak, bir adım atmak istiyorsanız, başka şirketlerde fırsat kollayarak patronunuzun bu zam veya terfi konusunda ciddi olduğunuzu bilmesini sağlayabilirsiniz. Muhtemelen, 21 Mayıs’ta güneş İkizler’e girdiğinde pes edecekler.

Ancak Merkür’ün gerilemesi 14’ünde sona eriyor, bu nedenle doğru kararı verip vermediğiniz konusunda kafanız karışabilir. Oyunu oynarsanız ve hepsini kumar oynarsanız, büyük kazanabilirsiniz. Şimdi kartlarınızı yeleğe yakın tutmanın zamanı değil. İstediğini elde etmek için direnmek, risk almayı gerektirir.


Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Kova burcu, bahar kaçış mevsimi ve Juno 1 Mayıs’ta İkizler burcuna girdiğinde bunu gerçekten yaşıyorsun. Baharı ayağınıza getirmek için tam da ihtiyacınız olan şey eğlenceli, romantik bir boğuşma. Beşinci aydaki Akrep ay tutulması sırasında tüm bu eğlencenin işinizin önüne geçmediğinden emin olun.

Aşk tamamen eğlence ve oyun gibi gelse de, 7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna girdiğinde sevgilinizle ciddi bir şekilde ilgilenmeniz ve onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Onlara nasıl bir partner olabileceğinizi gösterin. Merkür on dördüncüde ilerlediğinde nerede yaşayacağınız da dahil olmak üzere birlikte bir gelecekten bahsediyor olabilirsiniz.

16 Mayıs’ta Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde ve siz bebek isimleri hakkında konuşmaya ve birbirinizin ebeveynleriyle tanışmaya başladığınızda bir ilişki hızla ilerleyebilir. Evde rahat bir randevu gecesi geçirin ve on dokuzunda Boğa yeniayı sırasında evcilik oynamanın size doğru gelip gelmediğini görün.

Eğer öyleyse, 20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girdiğinde eşinizle tanışmış olabilirsiniz. Özel birini bulduysanız, bunu resmileştirin! Özellikle ertesi gün güneşin İkizler burcuna girdiği gün, en iyi randevu geceniz. Eğlence!


Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Ev Konforu

Sevgili Boğa burcundaki enerjilerin dinamik bir karışımı, çok proaktif olacağınızı düşündürürken, ev projeleri bu ay gündeminizin üst sıralarında olabilir. Yeniden dekore ediyor, eğlendiriyor ve enerjinizi aile planlarını gerçeğe dönüştürmek için harcamaktan keyif alıyor olabilirsiniz. Bu aynı zamanda kendinizi beslemek ve pillerinizi şarj etmek için harika bir fırsat. Alabilirseniz, herhangi bir ekstra dinlenmeden yararlanacaksınız.

Buna rağmen, 5 Mayıs’ta Akrep burcunda iş/yaşam dengenizle ilgili bir uyandırma çağrısı görevi görebilecek bir ay tutulması var. Uzun saatler harcıyorsanız ve ailenizle çok az zaman geçirdiyseniz, bu ay fazı sizi dengeyi düzeltmeye teşvik eder. Ayrıca, ilgi odağı olacaksınız, bu yüzden itibarınızı artırmak için bundan yararlanın.

On altıncı yıldan başlayarak yaklaşık bir yıl boyunca evinizde ve aile bölgenizde iyimser Jüpiter’in varlığı, atmosfere rahat ama mutlu bir hava katabilir. Her şey yerine oturacak ve şanslı molalar tam da ihtiyacınız olduğu anda karşınıza çıkabilecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcundaki yeni ay, özellikle ev ve aile ile ilgiliyse, başlamak için can attığınız her şeye başlamak için mükemmeldir. Gayrimenkul alıp satacaksanız ya da taşınacaksanız işlemlerinizi bu tarihe bağlamanızda fayda var.

Feisty Mars, yirminci günde Aslan’a ve ortaklık bölgenize taşınıyor ve yaklaşık altı hafta burada kalıyor, bu da iş ve romantik bağlardaki duyguları harekete geçirebilir. İşler durgunsa, Mars’ın etkisi onları tekrar harekete geçirmeye yardımcı olabilir. Ve duygularınızı paylaşmaktan kaçındıysanız, artık konuşmaya hazır olacaksınız.

Son olarak, parlak güneş 21 Mayıs’ta İkizler burcuna ve eğlence bölgenize hareket eder ve burada yaklaşık dört hafta kalır. Eğlenmeye ve hayatın tadını çıkarmaya odaklanmanın zamanı geldi. En sevdiğiniz aktivitelerle kendinizi şımartın ve bazı gezilerin ve romantik tarihlerin tadını çıkarın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.