Koç Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Koç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Koç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Şu anda olan o kadar çok şey var ki, hepsini yapamadığınız için affedilebilirsiniz. Sen sadece insansın. Ve bazıları oldukça müthiş insanlar olan diğer insanlarla çevrilisiniz. Çarşamba günü birine ne söyleyeceğinizi bulamıyorsanız, bir sürü soru sorun. Hayatlarına ilgi gösterin. Perşembe ve Cuma, alışılmadık şekilde içe dönük hissetmeyi bekleyin. Flört havasında olmayacaksın ama Pazar günü maceracı bir ruhla dolacaksın.


Koç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dünyanızı biraz daha rahat hale getiriyorsunuz.

3 Nisan Pazartesi günü, Boğa burcundaki Merkür ve para eviniz, Kova burcundaki Plüton ve büyük, cüretkar fikirler eviniz ile kare açı yapacak. Canınızın istediği bir projeye biraz para harcamaya hazır olabilirsiniz. Bu, bazı ekipman satın almak, bir koç kiralamak veya ihtiyacınız olan eğitime yatırım yapmak olabilir. Koç burcu, para kazanmak için para harcamanız gerektiğini hissedebilirsiniz, bu yüzden artık kredi kartınız hazır.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve gizli yetenekler evinizi 60’lık açıyla geçiyor. Koç, eğer bir tür fiziksel aktivite ile uğraşıyorsan, yaptığın şeyin bir videosunu çekebilirsin, böylece kendini farklı bir perspektiften görebilirsin. Yazınızı incelemesi için bir editöre verebilirsiniz. Ya da mali durumunuzu bir muhasebeciden kontrol ettirebilirsiniz.


Koç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, çalışma haftanız boyunca aklınızdan ne geçecek? 2 Nisan Pazar gününden itibaren, Mars Yengeç burcundaki Mars Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile 60’lık açı yaptığında, ev hayatınızın konforunu artırmak için finansal fırsatların ve istikrarın peşine düşmek için inanılmaz derecede motive olmuş hissedebilirsiniz. Ertesi gün Merkür Boğa burcuna gireceğinden, finansal güvenliğinizi artırmak için peşinden koştuğunuz her şeye aklınızı verebileceğinizi bilin.

Bununla birlikte, Boğa burcundaki Merkür’ün Kova burcundaki Plüton ile hemen kare açı yapması göz önüne alındığında, değer verdiğiniz şey biraz farklı olabilir, çünkü profesyonel özlemlerinizle büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Ama ne olursa olsun konuşabileceğiniz veya düşünebileceğiniz için bu gerilimin sizi ele geçirmesine izin vermeyin!

Çalışma haftanızın ortasında, Merkür Boğa’da altmış Satürn Balık’tayken, mali durumunuzu etkileyebilecek gizli arzularınıza daha uyumlu hissedebilirsiniz. Bunun nasıl gittiğine bağlı olarak, bu sizi 6 Nisan Perşembe günü Terazi’deki dolunay sırasında bazı profesyonel taahhütlerden vazgeçip diğerlerinden yararlanmaya teşvik edebilir. Boğa’daki Kuzey Düğümü.


Koç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendinizi özgür bir ruh gibi hissetmek isteyebilir veya derin bir bağlılık korkusuna sahip olabilirsiniz. Hangi romantik yönü seçeceğinize karar verdiğiniz için, bu hafta özellikle 5 Nisan’daki dolunay sırasında anı yaşamak idealdir.

Dışarıdaki eşleştirilmiş Ram’lar için, ilişkiniz üzerinde çalışmak zor ve zorlu olacak – ama çabaya değer. Gerçek şu ki, durum geminizi ileriye taşımak istiyorsunuz, bu yüzden özerkliğiniz ile bağlılığınız arasında bir denge bulmanız gerekiyor.

Daha olumlu bir not olarak, bu, bekarların flört konusunda seviye atlayabilecekleri bir zamandır! Müstakbel partnerinizle haftada birkaç gece veya mükemmel eşleşmeyi bulmak için birkaç gece dışarı çıkmaya karar verebilirsiniz. Tekrar tekrar ilişki tarzınızı benimseyebilen ve liderliği sizin almanıza izin vermeye istekli biriyle tanışırsanız, devam edin! Onlar kesinlikle bir kaleci.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.