Koç Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Koç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Koç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ailevi yükümlülükler Pazartesi ve Salı günleri tarzınızı sıkıştırıyor. Bugünlerde hayatınızda çok şey oluyor ve aile talepleri biraz güçlük çekiyor. Yine de, onlar önemlidir. Çarşamba gününe kadar, aileniz dışındaki hayatınıza tekrar odaklanabileceksiniz ve büyük olasılıkla odaklanacak özel birine sahip olacaksınız. Romantizm, yanma, sürtüşme, erkeklik, sıcaklık – bunların hepsi Perşembe ve Cuma günleri güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu hafta sonu yapacak çok sıkıcı işiniz var ama aktif kalın ve aklınızı başınıza alın.


Koç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bu hafta başarılı olmak için motivasyonunuz ne olacak? 23 Nisan Pazar günü Yengeç burcundaki Mars Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaparken, yaşam tarzınızı geliştirecek yeni fırsatları kovalayarak finansal olarak istikrar kazanmaya yönelmiş hissedebilirsiniz. kaderinin bir parçası

Ancak, harekete geçmeniz gerekeceğinden, kaderinize ulaşmak için motive olmanız gerekecek! Şans eseri, Boğa burcundaki güneş ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağı için bunu yapmak oldukça kolay olabilir. Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Satürn’ü 60’a çıkardığında, para meselelerinize yavaş ama istikrarlı bir şekilde yaklaşmak için doğru kafa boşluğunda olmanız gerekeceğinden, çalışma haftanız gelişmeye devam ederken bu hırsınızı koruyun.

Aynı zamanda, iş haftanızın sonuna doğru Yengeç burcundaki Mars’ın burcunuzdaki Kayron’la kare açı yapması göz önüne alındığında, başarılı olmak için pek çok zorlukla karşı karşıya olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ama kendinden şüphe duymayı veya güvensizliği aşabilecek biri varsa, o sensin. Finansal ve profesyonel açıdan inanılmaz derecede başarılı olmak için gerekenlere sahipsiniz!


Koç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta altın bir yolda olabilirsiniz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve para eviniz Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapıyor ve aile eviniz ile başlıyor. Koç, bugün şapkanda bir arı olabilir. Bir aile üyesi para konusunda sizi rahatsız edebilir. Kendi paralarını idare etme biçimleri veya ortak harcamalarla yaptıkları şey olabilir, ancak amacınız için savaşmaya hazırsınız (bu, mali açıdan tutumluluk veya belki de özerklik olabilir).

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, finansal özgürlük evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Koç, artık iyi durumdasın. Finansal bir hareket tarzını takip etmekle çok ilgileniyorsunuz. Bu, henüz tamamladığınız bir öğretici tarafından özetlenen bir iş fırsatı veya finansal açıdan bilgili bir akrabanız tarafından size açıklanan bir yatırım modeli olabilir. Önünüzde altın kapılar görebilir ve yolda kaldığınız sürece büyük ilerleme kaydedebilirsiniz.


Koç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ayın yirmi yedincisinde Aslan burcuna girerek masaya romantik bir hava getiriyor. Leydi Luna, Düğüm Noktaları ile tatlı bir yönü paylaştığından, kendinizi aşkın sizi nereye götürebileceği konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Geleceğin getirebileceği şeylerde kaybolmak için kendinize izin verin ve evrenden oraya gitmenize yardım etmesini istediğinizden emin olun.

Ertesi gün, Ay Uranüs joker karakteriyle sert bir kareye girdiğinde işler biraz daha kızışacak. Duygularınızı kontrol edemediğinizi hissedebilir ve kalbinizin istediği şeyle gerçekte elde ettiğiniz şeyle evlenmek boş bir rüya gibi gelebilir. Sakin olduğunuzdan emin olun ve hele bir eski sevgilinizin ya da eski sevgilinizin yeni biriyle görüşmeye başladığını öğrenirseniz, kendinizi sarmala kaptırmamaya çalışın.

Bu ay etkinliği, moralinizi önemli ölçüde yükseltecek ve önümüzdeki yıl için iyimserliğinizle bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Venüs’le faydalı bir bağlantı aynı zamanda motivasyonunuzu geri yükleyerek, son zamanlarda yaşamış olabileceğiniz herhangi bir romantik düşüşün ardından hemen toparlanmanız için gereken ilhamı size verecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.