Koç Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Koç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Koç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri sosyal olarak iddialısınız, her fırsatta kendinizi insanlara tanıtıyorsunuz ve dünyaya olan bariz tutkunuz son derece çekici. Yeni insanlarla tanışmak zor bir iş olabilir, ancak bu hafta müthiş bir şekilde karşılığını veriyor. Çarşamba ve Perşembe, hoş ve çekici olmaktan başka bir şey değilsin. Cuma günü, biri üzerinde ikinci bir izlenim bırakma fırsatı yakaladığınızda, sohbeti kısa ve tatlı tutun. Daha fazlasını istemelerine izin verin. Onlara telefon numaranızı verirseniz, hafta sonu bitmeden onlardan haber alırsınız.


Koç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir yöne gidiyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü, güneşin kendi Koç burcunuzdaki (doğum günün kutlu olsun!) Balık burcundaki Neptün’e ve psişik yetenek ve rüyalar evinize yarı sekstil yapmasıyla başlıyor. Bugün, daha büyük Evren ile temas halinde hissedebilirsiniz. Koç, bu, potansiyelinize doğru ilerlemenizi sağlamak için daha yüksek güçlerden gelen nazik bir okşama ve dürtme olabilir. Ya da bu ilgi odağına bir itme olabilir. Bugün, birisi sizi olay yerine koyabilir ve size hedeflerinizi sorabilir.

18 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve iletişim eviniz Koç burcunuzdaki Jüpiter’e yarım kare açı yapacak. Tamamlandığını ve tamamlandığını düşündüğünüz bir görev şimdi çözülüyor gibi görünüyor. Koç, bunu kurtarabilirsin, ama çabuk yapılmalı. Bu teklif bir anda gidebilir, gidebilir, gidebilir. Ama bunu istiyorsan, bunu gerçekleştirmek için yeterli zamanın var.


Koç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, çalışma haftanız bir patlama ile sona erecek! Bu çalışma haftasının sonunda önemli bir değişim olsa da, önemli geçişler veya açılar olmadığı için çalışma haftanızın başı ve ortası soğuk geçecek gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu sadece fırtına öncesi sessizliktir.

20 Nisan Perşembe günü, burcunuzdaki yeni ay hibrit güneş tutulması, kader ama beklenmedik yeni bir kişisel gelişim ve profesyonel olarak büyüme döngüsüne başlayacak. Bu arada, güneş Boğa burcuna girerken sezonunuz sona erecek, bu nedenle profesyonel ve finansal güvenliğinizi istikrara kavuşturmaya daha fazla odaklanmış hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Boğa burcundaki güneşin Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapacağı göz önüne alındığında, finansal istikrarınızı göz önünde bulundurarak neyin peşinden koşacağınıza karar vermeniz gerekebileceğinden, bu durum hayallerinizle çatışabilir.

Ertesi gün, Merkür Boğa burcunda geri hareket yaptığında, herhangi bir finansal çabayla amaç için ara vermeniz gerekebilir. Boğa burcundaki Merkür retrosu, yeni bir şey üstlenmeden mevcut finansal hedeflerinizi ve bütçenizi yeniden gözden geçirmek için mükemmel bir zamandır çünkü karışıma daha fazlasını eklemek kaosa neden olabilir.


Koç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Ram, 19 Nisan’daki güneş tutulmasıyla senin için yoğun bir hafta başlıyor. Şu anda hayallerinize kaçma dürtüsüne karşı savaşmayın, özellikle de yaratıcı bir satış noktası veya özel biri söz konusuysa.

Romantik bir ilgi ile bağlantınız konusunda emin değilseniz, tutulma meseleleri gün ışığına çıkaracak. Bu, sizi ve etkileşimde bulunduğunuz kişileri duygularının arkasına eylem koymaya teşvik edecek ve sosyal ipuçlarına dikkat etmeyi önemli hale getirecektir. Bu sırada biri aniden size soğuk davranırsa, aşk kartlarda olmayabilir.

Ertesi gün arkadaşlarınız ve topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Müttefiklerinizle birlikte macera aramak moralinizi yükseltecek ve yeni biriyle tanışmanızı sağlayacaktır. Bu gün kendinizi ortaya koymaktan korkmayın ve temas kurduğunuz kişilerle iletişim bilgilerini paylaştığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.