Koç Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Koç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Koç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında erken bir dünya kaşifisiniz. Nereye gittiğinizi bilmeden açık denizlere açılıyorsunuz. Maceracı ruhunuz bu hafta inanılmaz derecede iyi sonuç verecek. Salı ve Çarşamba günleri, arkanızda insanları, dünyevi sorumlulukları ve güzel yunusları bırakarak tam gaz ilerliyorsunuz. Perşembe gününe kadar, başarılarınız için zaten itibar kazanıyorsunuz. Cuma günü ıslatın, ancak bu hafta sonu daha dalgalı sular bekleyin. Farkı fark etmeye başladığınızda, yelkenlerinizi bırakın ve mümkün olduğunca az şey yapın.


Koç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ayın on üçüncü gününde Oğlak burcuna girdiği bu hafta enerji seviyeleriniz darbe alabilir. Bu ay yerleşimi, haritanızın genel imajınızı yöneten sektörünü harekete geçirecek ve sizi her şeyinizi işe vermeye teşvik edecek. İyi haber şu ki, diğerleri besleme havasında olacak. Bu hisler, aşık olduğunuz kişiyle rahat bir gece geçirmenize neden olabilir. Kendinizi yalnız hissediyorsanız, sevdiğiniz kişiden bir film gecesine gelmesini isteyin ve bu romantik hislerin içinde erimenize izin verin.

On dördüncü, İkizler’deki Venüs’ün Balık’taki Satürn ile karesi nedeniyle sizin için manevi bir dönemi işaret edecek. Şu anda ruh eşi tipi bağlantılara can atacaksınız, bu da varlığıyla size ilham vermeyen herkesle bağlarınızı koparmayı kolaylaştırıyor.

Bir partnerde gerçekten ne istediğinizi düşünmek için önümüzdeki birkaç haftayı kullanın ve diğer taraftan rehberlik aradığınızdan emin olun. Eşzamanlılıkların veya evrenden gelen işaretlerin hayatınızı ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve Satürn enerjisine bağlı kalmak için muhakeme gücünüzü kullandığınızdan emin olun.


Koç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koç, işyeri tartışmalarına dikkat et. 11 Nisan Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle büyüleyici ve entelektüel olarak karşılaşacağınız için şimdi herhangi bir profesyonel sohbete dalmanın tam zamanı. birden çok açıdan ve tüm bunları iş arkadaşlarınızla rahat bir ilişki sürdürürken yapın.

İkizler’deki Venüs, girişinden kısa bir süre sonra Kova’daki Plüton’la üçgen açı yapacağından, ağ kurmak, çevrimiçi olmak veya özlemleriniz hakkında konuşmak için yoğun bir istek olabilir. Burcunuzdaki güneşin Jüpiter ile de burcunuzda kavuşacağı göz önüne alındığında, yüz yüze ve çevrimiçi profesyonel etkileşimlerinizde kendinizi oraya koymaktan özellikle emin olabilirsiniz.

Birkaç gün sonra, Oğlak burcundaki son çeyrek ay boyunca kariyer yolunuz için uzun vadeli bir proje veya hedef üstlenme dürtüsünü hissedebilirsiniz. Ayın çalışma haftanızın geri kalanını en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı olmasına izin verin. 14 Nisan Cuma gününe kadar, İkizler’deki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaparken biraz dağınık hissedebilirsiniz. İş arkadaşınızın neler hissedebileceğini ölçmek zor olabilir, bu yüzden fazla düşünmemeye çalışın.


Koç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir fırsat tohumu ekilebilir.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve iletişim eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bir arkadaş yanlışlıkla gerçek niyetlerini ortaya çıkarabilir. Koç, bu kişinin gölge tarafını görme fırsatın olabilir. Önünüzde maskelerinin düşürülmesinden memnun olmayabilirler. Bu açıklamanın arkadaşlığınızı etkileyip etkilemeyeceğine karar vermek size kalmış.

Ayrıca Salı günü, Koç burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) tezahür etme iradenizi yöneten evde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, bir hırs dalgası hissedebilirsiniz. Artık herhangi bir engelin üzerinden yelken açabilirsiniz. Hiçbir blok sizi engelleyemez. Keşke bu enerji bir günden fazla sürseydi! Ani bir harekete geçme arzusuna kapıldığınızda, yarın böyle hissetmeyeceğinizi bilin. Koç, bu demir sıcakken vurmanın özüdür.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.