İkizler Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

İkizler burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Birisi Pazartesi günü ne düşündüğünüzü bildiğini düşünebilir, ancak düşünceleriniz düşündüklerinden çok daha karmaşık. Ne düşündüğünü bile bilmiyorsun! Haftanın başında hayatınız hantal olamayacak kadar meşgul. Salı günü aktivite ve eğlence tam da sizin hızınız. Ve Çarşamba günü, havada romantizm var. Perşembe ve Cuma günlerini bu kişi hakkında daha fazla bilgi toplamaya çalışarak geçirin. Rahat bir ortamda basit bir gözlem bile yararlı olabilir. Önüne geçmemeye çalış. çok dene Pazar günü ilişkiler gündemde olacak.


İkizler Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mesajlar yüksek sesle ve net bir şekilde geliyor.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve hayallerinizdeki ev, Kova burcundaki Plüton ile inanç ve inanç eviniz ile kare açı yapacak. Bugün çok ilginç bir rüya veya vizyona sahip olabilirsiniz. İkizler, geleceğinizi çok detaylı görebilirsiniz. İlahi bir mesaj alabilirsiniz. Kutsal bir metni okurken, bundan sonra yapmanız gereken şey çok netleşebilir.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve kariyer evinizi 60 derece ile geçiyor. Size fazladan sorumluluklar yüklenebilir. İkizler, amiriniz sizde büyük bir potansiyel görebilir, ancak önce test edileceksiniz. Başka birinin yanlış yönettiği büyük bir projeyi devralabilirsiniz. Ya da size birbiriyle anlaşamayan insanlardan oluşan bir ekip verilebilir. Bunu başarma yeteneğine sahipsiniz, ancak sahaya çıkmanız ve topa gerçekten sallamanız gerekecek.


İkizler Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, çalışma haftanız boyunca oldukça içe dönük hissetmeyi bekleyin. 2 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaparken, para meseleleri ilk stres etkenlerinizden biri olabilir. olumlu çünkü zihniyetiniz finansal kaderinizde çok önemli bir rol oynayabilir. Ancak, bir değişiklik yapmak istiyorsanız, o zaman yapın!

Ertesi gün, Merkür Boğa burcuna girerken para meseleleriniz, taahhütleriniz ve istikrarınız ön planda olacak. Biraz dikkate alacağınız için, Boğa burcundaki Merkür Kova burcundaki Plüton’la kare oluştururken yolculuğunuzda ilerlemeye devam etmek için profesyonel olarak yetkilendirilmiş hissetmediğiniz sürece planları ertelemenin en iyisi olduğunu düşünebilirsiniz. Meydandan bunalmış hissetmekten kaçınmak için iş hayatınızda ilerlemek için kontrol altında tutmak veya harekete geçirmek için sürekli bir şeyler çetelesi tutun.

Çalışma haftanızın sonunda, 6 Nisan Perşembe günü Terazi burcundaki dolunay sırasında tutkulu bir projenin veya fikrin hayata geçtiğini görmek için heyecanlı hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Biraz gerçek konuşma dinle, İkizler! Tek ve tek olanı taahhüt etmek yerine şimdi ilişkiler başlatmak istiyorsunuz. Bu, çok eşliliği keşfetmek, üçlü olmak veya “sorma, söyleme” politikasına sahip olmak anlamına gelir. Çıkıyorsanız, birkaç basit buluşmadan sonra bitirmeyi seçeceksiniz. Öte yandan, aşk hayatınızdaki kıvılcımı canlı tutmanın farklı yollarını keşfetmeye başlayacaksınız.

5 Nisan’da dolunay meydana geldiğinde, ortaklığınızı mutlaka bitirmek istemeyeceksiniz. Ancak, işleri heyecanlandırmak için yeni yollar keşfetmek isteyeceksiniz. Dualistik ve değişken bir burç olarak, diğer ikiz yıldız doğanızı her zaman keşfedebilirsiniz. Bu, sevgilinizin zihninizin ve kalbinizin tüm bölümlerini keşfetmesine ve onlar tarafından sarhoş olmasına izin verebilir. Gerçekte kim olduğunuzu saklamayı bırakın ve açık olmayı taahhüt edin.

Bekarsanız, geçmişte hoşlandığınız kişinin türünü değiştirmek için harika bir zaman olduğuna karar verebilirsiniz. Her zamanki fiziksel “tipinizin” dışında flört etmek, entelektüel olarak sizin tipiniz olan yeni bir aşk veya ilişki getirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.