İkizler Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

İkizler burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı paranız cebinizde kalsın. Dedikleri gibi ağaçlarda yetişmez ve gerçekten istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz şeyleri karşılayacak kadar olmasını istersiniz. Çarşamba gününden itibaren hafta, arkadaşlarla eğlence, entelektüel bir keşif ve pek çok etkinlikle dolu bir şekilde başlıyor. Tüm çılgınlıklar hafta sonu bir tren kazasına dönüşebilir. Birisi onlara söylemeye çalıştığınız bir şeyi tamamen yanlış anlayacak, ancak Pazar günü olabildiğince açık bir şekilde iletişim kurarsanız, her şeyi düzeltirsiniz.


İkizler Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, motivasyonunuz bu çalışma haftası boyunca zihinsel durumunuza bağlı olacaktır. 23 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Düğüm Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi finansal olarak güvende olma fırsatlarınızla uyumlu hale getirdiğinizde finansal motivasyon ortaya çıkacaktır. para kazanma fırsatlarınızın peşinden gitmek için daha istekli hissedin.

Bu, kalıcı bir kariyer yolunu sürdürmek için uzun vadeli fırsatları takip etme konusundaki temel arzunuzla güçlendirilecektir, çünkü ertesi gün Boğa burcundaki güneş aynı zamanda Balık burcundaki Satürn’ü 60 derece yapacaktır. Bununla birlikte, burcunuzdaki Venüs Koç burcundaki Kayron’u altmışlık açıyla konumlandıracağından, özgüveniniz üzerinde çalışarak mesleki özlemlerinizi çevreleyen tüm şüphe veya güvensizliklerin üstesinden gelmeniz gerekebilir.

Şans eseri, bu bir şifa anı olarak kabul edilebilir, çünkü altmışlık işte kafanıza koyduğunuz her şeyi yapabileceğinizi onaylayan bir geçiş olabilir. Bir “Eureka!” 29 Nisan Cumartesi günü çalışma haftanızın sonunda Mars Yengeç burcundaki Uranüs Boğa burcunda 60’lık açı yaptığı an. 60’lık açı size finansal istikrarınızı ve güvenliğinizi etkileyebilecek heyecan verici ama sıra dışı bir fikir verebilir.


İkizler Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta size yol gösterilebilir.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve rüyalar ve sezgi eviniz Yengeç burcundaki Mars’la ve maddi nesneler evinizle 60 açı yapacak şekilde başlıyor. Bugün biraz psikometri çalışabilirsiniz. Bu, nesnelerden psişik izlenimler aldığınız zamandır. İkizler, bir antika dükkanındaki eski bir mobilya parçasından veya yorgandan titreşimler alabilirsiniz. Bir aile yadigarı tuttuğunuzda, atalarınızın anısına dokunabilirsiniz.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, meditasyon ve ruhsal uyanış evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün, oturup düşünmek için sessiz bir yer bulabilirseniz, hayatınız hakkında bilgi alabilirsiniz. İkizler, rehberli meditasyonda sana yardım edecek birini bulabilirsin. Veya size yol gösteren bir rüyadan uyanabilirsiniz. Bugün aldığınız bilgileri not alın. Bu yılın ilerleyen zamanlarında bu bilgilere göre hareket etme fırsatları olacak.


İkizler Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başında, İkizler burcunun yirmi üçüncü ile yirmi dördüncü arasındaki ayı sizi benzersiz kılan şeylere ışık tuttuğundan, ekstra ilgi gördüğünüzü fark edebilirsiniz. İlgi alanlarınız ve hobileriniz insanların ilgisini çekecek ve sizi herkesten ayıracaktır. Bu, flört profilinizi biraz stilize etmek için iyi bir zaman ve sosyal medya kuruluşlarınız için yeni fotoğraflar çekmek fena bir fikir olmaz. Buradaki fikir, sadece dikkati kabul etmek değil, aynı zamanda onu aramaktır. Kendinizi bir kez ortaya koyduktan sonra, kimin gözünü yakalayabileceğinizi asla bilemezsiniz.

Organize olmak için haftanın ortasını kullanın, çünkü yirmi yedincideki Aslan ayı hayatınıza eğlence katıyor. Bu Ay yerleşimi, kitlelere neşe ve şans getirir, ancak sizin için en çok aşk hayatınız etkilenecektir. Ne kadar çok macera ararsanız, alacağınız potansiyel eşlere o kadar çok maruz kalırsınız. Sadece tüm bu sosyalleşme ile aşırı uyarılmadığınızdan emin olun ve hafta sonu boyunca kestirmek, yeniden şarj olmak ve kendinizi beslemek için bolca zaman ayırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.