İkizler Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

İkizler burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kim olduğunu bildiğin hakkında ne yapacağını bilmiyorsan, bir dosttan aşk tavsiyesi iste. Seni gerçekten tanıyan ve ne hakkında konuştuğunu gerçekten bilen bir arkadaş yap. Haftanın ortasında bu kişiyle ilgili heyecan kapışmanızda – saplantı sınırında olabilir – hayatınızda önemli olan şeylere odaklanmanız ve tüm zamanınızı neredeyse hiç tanımadığınız birini güzelleştirmek için harcamamanız çok önemlidir. Perşembe özellikle çılgınca geçebilir. Ama Cuma? Tamamen çapkın. Söz konusu kişiyle alt metin ağırlıklı bir etkileşim, tüm hafta sonu içeride bir aşağı bir yukarı zıplamanıza neden olacak.


İkizler Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yapmanız gereken bazı iyi seçimleriniz var.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü, güneşin Koç burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapması ve sosyal konum eviniz ile başlıyor. İkizler, sosyal medya aracılığıyla yapabileceğiniz arkadaşlarınızla iletişimde kalmak harika. Ancak şimdi yüz yüze, IRL etkileşimlerini tercih etmek için iyi bir zaman. Bir arkadaşınıza kahve içmeye çıkma teklif ettiğinizde veya yeni yavrularını görmek için evlerine uğramayı teklif ettiğinizde çok sevinecektir.

18 Nisan Salı günü, kendi İkizler burcunuzdaki ve doğrudan hareket evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapacak. Hızlı hareket etmek kırılmaya neden olabilir. Kırılgan değerli öğeleri tutarken ekstra dikkatli olun. Aynı şey iletişim için de geçerli. İkizler, doğrudan olmak isteyebilirsiniz, ancak çeviride çok şey kaybolabilir. Kısa ve öz olmaya çalışmak yerine netlik için gitmek iyi bir fikirdir.


İkizler Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftayı nasıl idare edeceksin İkizler? Çalışma haftanızın başlangıcı ve ortası, bu dönemde etkili geçişler veya girişler olmayacağından o kadar önemli olmayabilir. Ancak bu, kozmik enerji 20 Nisan Perşembe civarında başlamaya başlayacağı için fırtına öncesi sessizlik gibidir.

Koç burcundaki yeni ay hibrit güneş tutulması sırasında sosyal medya varlığınız, ağ oluşturma fırsatlarınız ve profesyonel özlemlerinizle kaderi olan ancak öngörülemeyen yeni bir döngü başlayacak. Bu arada, aynı gün güneş Boğa burcuna girdiğinde iş hayatınız ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz üzerine düşünmek için geri çekilme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.

Ancak, Boğa burcundaki güneş Kova burcundaki Plüton ile açı oluşturacağından, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için bu ezici baskı olabileceğinden, iç huzuru bulmak zor olabilir. Gergin olmasına rağmen, kare sizi ilerlemenizi ve profesyonel yönünüzü nasıl gördüğünüzü kökten değiştirmeye teşvik edebilir.

Ertesi gün, Merkür Boğa burcunda geri hareket ettiğinde, iş arkadaşları ve işle ilgili konularda zihinsel olarak biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Merkür gerilemesi bilinçaltında stresli olacağından kaygınızı hafifletmenin yollarına odaklanmalısınız.


İkizler Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başında, yönetici gezegeniniz Merkür gerilemeye başlarken, canlı kişiliğiniz başkalarının dikkatini çekecek. Sevgili İkizler, dışarı çıkıp keşfetmek için harika bir zaman, bu da romantizmle sonuçlanan tesadüfi karşılaşmalara pekala yol açabilir. Uyarı şu ki, herhangi biriyle gerçek bir arkadaşlık bulamayacaksınız. Entelektüel ve felsefi bir zihin buluşması için can atacaksınız. Manevi yönünüzle yeniden bağlantı kurmak için bu zamanı kullanın.

Bu, ruhunuzu ve arkadaşlık ihtiyacınızı beslemek için bir yoga dersi almak veya bir meditasyon grubuyla bağlantı kurmak için mükemmel bir an. On dokuzuncu gündeki güneş tutulması, sizin için her şeyi romantik bir şekilde sarsacak ve bu da sizi oyundan atabilir.

Ancak, önümüzdeki altı ayın gidişatını belirleyebileceğinden, bu gün zamanınızı kime yatırdığınıza dikkat edin. Dikkatinizi, sizi gerçekte olduğunuz gibi görmeyen kişilere vermekten kaçının ve başka birinin beklentilerini karşılamak için değişmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, muhtemelen o kişi sizin için doğru eş değildir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.