İkizler Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

İkizler burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında yeni dostunuzla harika vakit geçiriyorsunuz. Ancak duygular aşırı uçlardadır, bu nedenle küçük bir tartışma yaşarsanız dramatik bir şeye dönüşebilir. Salı veya Çarşamba günü, işler gerçekten kötüye giderse, bu diğer kişinin nereden geldiğini anlamaya çalışın ve durumu iyileştirmek için elinizden geleni yapın. Hafta sonunda yapılacak entellektüel bir sohbet sizi özel hayatınızdan iyi bir şekilde uzaklaştıracaktır. Zorlayıcı bir argüman, sizi bir şeye bir kez daha farklı bir bakış açısıyla bakmaya zorlayabilir. Bu hafta sizin için bir tema.


İkizler Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda aşk konusunda biraz şanssızsanız, Venüs’ün güneşinizle aynı hizaya geldiği onuncu günün sabahında dalgalar dönecek. Bu kozmik iklimi, aşk hayatınız etrafında niyetler belirlemek için bir fırsat olarak kullanın ve yardım edebileceğiniz şeyleri evrene ilettiğinizden emin olun. Çiftleşmek için kendinizi motive hissedecek olsanız da, şimdi konu üzerinde baskı yapmaktan kaçının.

Sade Satürn, 14 Nisan’da aşk odaklı Venüs’le kare açı yapacak ve bu, kendinizi desteklemez ve duygularınızı bir adım öteye götürmezseniz gönül yarasına yol açabilir. Eski sevgililer, Satürn Güney Düğümü ile ittifak kurduğunda on dördüncüde yeniden yüzeye çıkabilir. Kendinizi yalnız hissediyor olsanız bile, hissettiğiniz rahatlık geçici olacağından ve eninde sonunda bir sonraki büyük aşkınızın önüne geçebileceğinden, zehirli eski sevgililere dönme cazibesinden kaçının.

Yönetici gezegeniniz Merkür bu hafta oldukça sessiz girecek ve romantik netlik söz konusu olduğunda aklınızı tekrar oyuna verecek. Bu gezegen yerleşimi, konuşma başlatmak ve yeni bağlantılar kurmak için mükemmeldir, bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta boyunca kendinizi oraya koyduğunuzdan emin olun.


İkizler Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, çalışma haftanız boyunca nasıl ortaya çıkacaksınız? 11 Nisan Salı günü Venüs burcunuza girdiğinde kendinizi her zamankinden daha çekici hissediyorsunuz. Artık Venüs sizin tarafınızda olduğuna ve profesyonel kimliğinizi güçlendirdiğine göre, işle ilgili her şeyin lehinize olabileceğini hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi önemli toplantılar veya röportajlar planlamak için kullanabilirsiniz, çünkü Venüs inanılmaz derecede çekici görünmenize yardımcı olacaktır.

Burcunuzdaki Venüs, Kova burcundaki Plüton ile de üçgen açı yapacağından, profesyonel yolculuğunuzda sıçramalar ve sıçramalar yapmak için inanılmaz derecede güçlenmiş hissedebilirsiniz. Ne de olsa, Koç burcundaki güneşin Koç burcundaki Jüpiter ile birleşeceği göz önüne alındığında, ağ oluşturma yoluyla daha büyük profesyonel topluluğunuzu genişletmeye veya profesyonel özlemlerinizi sürdürmeye yönlendirilebilirsiniz. Salı astrolojisi tıka basa dolu olsa da, önemli profesyonel adımlar atabilirsiniz.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, borcunuzla ilgili bir şeyler yapma veya Oğlak burcundaki ayın son çeyreğinde mali açıdan güçlü olabilecek yeni bir girişime yatırım yapma eğiliminde olabilirsiniz. Bununla birlikte, 14 Nisan Cuma günü burcunuzdaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaparken kariyer yolunuzda nasıl ilerleyeceğiniz konusunda netlikten yoksun olabilirsiniz.


İkizler Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli bir konuda yeni bir anlayış kazanıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcunuzdaki Venüs ve hayata bakış açınızı temsil eden ev Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Yeni bir fikir, dünyayı nasıl gördüğünüzü değiştirebilir. Bu fikri okuduğunuz bir kitaptan, izlediğiniz bir videodan veya bir filmdeki diyalogdan alabilirsiniz. Nörolinguistik programlamada buna “yeniden çerçeveleme” denir. Dünyayı nasıl gördüğünüz değişti ve şimdi her şeyi farklı görüyorsunuz. İkizler burcu, bugün ufuk açıcı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, grup ve organizasyon evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. İkizler, benzer düşünen insanlardan oluşan bir gruba katılmak için ani bir istek duyabilirsiniz. Aktif olarak grubun üyeleriyle neredeyse anında bağlantı kurmak istiyor olabilirsiniz. Ve ne kadar sosyal olursanız olun, hızla yararlı bağlantılar kurabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.