İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

İkizler burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Taahhüt arayan asteroit Juno, 1 Mayıs’ta çok yönlü, esnek burcunuza girdiği anda, özgür bir ruh olmaya hazırsınız. Bağlı bir ilişkiniz varsa, bu ayrılmak istediğiniz anlamına gelmez, ancak yakın gelecekte kendi alanınıza ihtiyacınız olacak. Birisi şu anda ilginizi çekmiyorsa, bir sonraki olasılığa geçersiniz.

Dördüncüsü, (huzursuz burcunuzdaki) Venüs ile Balık burcundaki Neptün arasında, size hayatınızdaki tüm saçmalıkları ayıklamanın önemini hatırlatan stresli bir kare getiriyor. Sizi manipüle etmek isteyen veya çok fazla zamanınızı talep eden insanlara harcanacak zaman yok. Aşk hayatınızı “sadece iyi hisler” alanı yapmaya çalışın, İkizler.

Kader gezegeni Jüpiter, dünyevi Boğa burcuyla ve sezgi eviniz ve bilinçaltınızla 16 Mayıs’ta eşleşiyor, bu nedenle aşk söz konusu olduğunda ve bunun rüyalar, karma, finans ve dünyevi mülklerinizle nasıl bağlantılı olduğu konusunda altıncı hissiniz var. . İşler yoğunlaşmaya başladığında, doğru yolda olduğunuzu bilirsiniz.

Güneş, flört, seyahat ve mükemmel sohbetlerle geçen bir ay içinde karşılayarak, sağlam Boğa burcunu yirmi birinci evdeki havadar ilk evinize süzülmek üzere terk ediyor. Yeni durumlara uyum sağlamak size kolay gelir, bu da aşk hayatınıza fayda sağlar. Sınırsız merakınızı tatmin etmek için gerektiği kadar çok soru sorun.


İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ayın kozmik enerjisi, çalışma hayatınızda bazı büyük değişiklikler getiriyor. Uzun zamandır ilk kez kararları veren ve hamleleri yapan sizsiniz.

14 Mayıs’ta Merkür ileri yönüne döndüğünde, gelecek projenizi ve hedeflerinizi tartışıyor olacaksınız. Ancak, üç gün sonra Jüpiter Plüton ile kare açı yaptığında planlarınızın gözden geçirilmesi gerekebilir. Gerileme sırasında tasarladığınız iş modelini yeniden düşünmeniz gerekse de, vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için eski bir plan üzerinde yeniden çalışmak en iyisi olacaktır.

İş alanında ivme ve başarı kazanmanıza yardımcı olacak yeni fırsatlar önünüze çıkıyor. İnsanlar şimdi size fırsatlar vermek istiyor, bu yüzden enerjiye yaslanmanız ve onları değerlendirmeniz önemlidir.

Güneş dönüşünüz yirmi birincide gerçekleştiğinde vizyonunuzu geliştirmek için çaba gösterdiğiniz sürece, gelecekteki beklentileriniz sınırsızdır. Yeni bölümünüzü başlatma zamanı şimdi. Meslektaşlarınızla güzel zamanların tadını çıkarın.


İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

1 Mayıs’ta Juno burcunuza girdiğinde kendinize aşık olarak aya başlayın. Kendinize öncelik verin ve randevularınızı hafif ve rahat tutun. Özellikle beşinci aydaki Akrep burcundaki ay tutulması sırasında yapacak daha büyük işleriniz olacağı için. İkizler, enerjinizi kendinize bakmaya harcayın.

Özellikle 7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna girdiğinde bir ilişkide doğrulama aramak cazip gelebileceği için. Ancak, Merkür on dördüncüde Boğa burcunda ilerlerken, kendinizi ve tüm yönlerinizi (hatta kabul etmediklerinizi bile) kabul etmeniz gerekir. ‘gibi), gerçek aşkı bulamadan önce.

Bu, 16 Mayıs’ta Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde eski kalp kırıklığından iyileşmek anlamına gelir, Ayın geri kalanını flört korkularını aşarak ve kalbinizi iyileştirerek geçirin. On dokuzunda Boğa yeniayı sırasında evde kalın ve kalbinizi dinlendirin.

Ancak bu, 20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girdiğinde biraz flört edemeyeceğiniz anlamına gelmez. Sahada oynayın ama hafif tutun. Ertesi gün güneş burcunuza girdiğinde önce kendinizle çıkmayı unutmayın. Kendinizi sevmek size dünyayı ele geçirme güvenini verecektir. Ve bazı kalpleri kır.


İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

İlham Toplama

Sevgili İkizler, bu ayın ilk bölümünde ruhsal bölgenize bir vurgu var, bu nedenle sezgisel dürtülere ve ilhama açık olacaksınız. O zamana kadar, yarım kalmış işleri halletme ve duygusal yükü temizleme aşamasında olacaksınız. Bu kulağa çok eğlenceli gelmese de, 21 Mayıs’ta güneş burcunuza girdiğinde yeni projelerle ilerleyebilmeniz için gerekli bir süreç. Bu, gece rüyalarınızdan gelebilecek fikirler için heyecanlanma zamanı. gündüz hayalleri, görselleştirme ve hayal gücünüz. Bir sonraki mücadeleniz, en iyilerini gerçeğe dönüştürmek.

Beşincisinde, ay tutulması yaşam tarzı bölgenizde gerçekleşir ve olumlu bir değişiklik yapmaya hazır olduğunuz alanları vurgulayabilir. Belki de işinizle veya esenliğinizle, başka şeyler için daha fazla zaman ayırmakla veya daha üretken olmakla ilgilidir. Bir olay sizi harekete geçmeye itebilir ve bu dönüm noktası sizi daha iyi seçenekler düşünmeye yönlendirebilir.

Ve aksamalar ve beklenmedik gecikmelerden rahatsız olduysanız, çevik Merkür 14 Mayıs’ta ileri doğru dönecek ve bu da bu tür sorunları kademeli olarak sona erdirebilir. Ayrıca, Merkür manevi bir sektördeyken, önemli tesadüflerin daha sık hale geldiğini göreceksiniz.

Canlandırıcı Jüpiter, yaklaşık bir yıl kalmak için on altıncıda Boğa burcuna geçiyor, bu da iç oyununuzu geliştirmenin tam zamanı olacağı anlamına geliyor. Bir yaşam koçu veya akıl hocası ile bağlantı kurmayı hiç düşündüyseniz, devam etmenin tam zamanı. Sonuç olarak harika şeyler başarabilirsiniz.

19 Mayıs’ta aynı sektördeki yeni ay, yeni bir ruhsal uygulama başlatmak için mükemmeldir. Günlük yaşamınızı sürdürürken iç huzurunuzu korumanıza yardımcı olacaksa, almaya değer.

Son olarak, güneş yirmi birincide burcunuza süzülüyor ve önümüzdeki dört haftayı sizin için kişisel olarak anlamlı kılıyor. En özgüvenli ve canlı halinizde olacaksınız, bu yüzden bunu kendi avantajınıza kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.