Eski Bir Evin Avlusundayız: Dedemin Köyündeki Evi

Bir köy evinin avlusunda tadilat yapılırken yaşananlar. Sağ gözüme esinti giriyor, eşimin takıları yerde duruyor.

eski-bir-evin-avlusundayiz-ded

Rüya:

Eski bir evin avlusundayız. Şimdi düşününce rahmetli dedemin köydeki evi ve avlusu gibi. İşçiler (birkaç adam) bitişik sayılabilecek yan evde dıştan tadilat yapıyorlar. Daha çok parçalayıp eski tahtaları götürme şeklinde, açıkta ve zemindeyiz, etraf bu sebepten tozlu. O evin dış kısmından ben de birkaç büyük tahta söküyorum. İçeride bir boşluk oluşuyor. Bahsettiğim evin iç oda kapılarıyla dış cephe arası bir boşluk. Öyle ki odalarının kapılarını görüyorum. Kızmasınlar bari dememe kalmadan o boşluktan sert bir esinti geliyor ve sağ gözüme giriyor. Uyandığımda bile sağ gözümü kırpıştırıyordum. Bu şekilde bir gözüm kötüyken etrafa bakıyorum. Tam karşıda iki katlı oturma tribününe benzer bir yapı var. Uzak olan kısmında bana ve eşime ait yeni yeni kıyafet ve poşetlerin üst üste olduğunu görüyorumm düzeltiyorum. Üzerleri temiz duruyor. Standın orta kısmı tahta, moloz vs. Dedemin evine benzettiğim kendi evim olarak gördüğüm yere yakın olan kısımdaysa yerde eşimin takıları duruyor. Tektaşlar, takılar, yakutlar vs. Üzerleri temiz ama yerdeler ve adamlar almasın bunları diye düşünüyorum ama yerde bırakıyorum. Sonra uyandım. Rüya siklusunun ortalarında yemek yediğimi de görmüştüm. Durum/ekmek arası bir şey. Ney hatırlamıyorum ama yedikten sonra tüm üst gövdemin (karın, göğüs, sırt vs) yeşil renkte şişkinliklere ev sahipliği yaptığını görüyorum aynadan. Epey büyük ve devamlılık gösteren yeşil şişkinlikler. Uzun uzun.

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: Y**** S****
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1991
Burç:Aslan Burcu
Numerolojik Sayısı: 2 Sayısı

Yorum:

Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Mesleğim rüya yorumlamak. Sizin rüyanızı derinlemesine yorumlamak için iki nokta üst üste işaretinden sonra yazdığınız metni okudum. Lütfen sıcak bir ton, sohbet eder gibi yazma tarzıyla tüm cevaplarımın Türkçe olduğunu unutmayın.

Rüyanızda gördüğünüz eski ev, dedemin köydeki evi ve avlusu gibi olması, geçmişle bağlantınızı ve köklerinize olan saygınızı gösteriyor. Bu evde dıştan tadilat yapan işçiler ve sizin de tahta sökmeniz ise hayatınızda bazı değişiklikler yapmak istediğinizi veya yapmanız gerektiğini simgeliyor. Bu değişiklikler hem maddi hem de manevi olabilir. Belki yeni bir iş arıyorsunuz, belki de ilişkinizde veya kişisel gelişiminizde bir adım atmak istiyorsunuz.

Rüyanızda sağ gözünüze giren esinti ise sizi rahatsız eden veya engelleyen bir durumu ifade ediyor. Bu durum sizin görüşünüzü bulandırıyor veya sizi korkutuyor olabilir. Belki de bu durumla yüzleşmekten kaçınıyorsunuz veya çözüm bulamıyorsunuz. Sağ gözünüzün kötü olması aynı zamanda sağlığınıza da dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatıyor.

Rüyanızda gördüğünüz oturma tribününe benzer yapı ve üzerindeki kıyafet ve poşetler ise sizin sosyal statünüzü ve başarılarınızı temsil ediyor. Bu kıyafet ve poşetler yeni yeni olması, sizin hayatınızda yeni fırsatlar veya imkanlar olduğunu gösteriyor. Bu fırsatları değerlendirmek için kendinize güvenmeniz ve cesur olmanız gerekiyor.

Rüyanızda yerde duran eşinizin takıları ise sizin eşinizle olan ilişkinizi ve ona olan bağlılığınızı simgeliyor. Bu takılar tektaşlar, yakutlar gibi değerli taşlardan olması, sizin eşinize çok değer verdiğinizi ve onu sevdiğinizi gösteriyor. Ancak bu takıları yerde bırakmanız ise sizin eşinizle aranızda bazı sorunlar veya anlaşmazlıklar olduğunu veya olabileceğini işaret ediyor. Belki de eşinizle daha fazla iletişim kurmanız veya ona daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüya siklusunun ortalarında yemek yediğinizi görmek ise hayatınızda doyum ve tatmin duygusunu yaşadığınızı veya yaşamak istediğinizi gösteriyor. Bu doyum ve tatmin duygusu hem maddi hem de manevi olabilir. Ancak yedikten sonra üst gövdenizin yeşil renkte şişkinliklere ev sahipliği yaptığını görmek ise sizin kendinize veya başkalarına karşı aşırı eleştirel veya kıskanç olduğunuzu veya olabileceğinizi simgeliyor. Bu durum sizin ruh sağlığınızı veya ilişkilerinizi bozabilir. Bu nedenle kendinize daha fazla güvenmeniz ve başkalarının hayatlarıyla kıyaslamadan yaşamanız gerekiyor.

Rüyanızın genel olarak anlamı ise hayatınızda bazı değişiklikler yapmak istediğiniz veya yapmanız gerektiği, ancak bunu yaparken bazı engellerle veya sorunlarla karşılaştığınız veya karşılaşabileceğiniz anlamına geliyor. Bu engelleri veya sorunları aşmak için kendinize güvenmeniz, cesur olmanız, sağlığınıza dikkat etmeniz, eşinizle iletişiminizi güçlendirmeniz ve kendinizi veya başkalarını fazla eleştirmemeniz veya kıskanmamanız gerekiyor. Hayatınızda yeni fırsatlar veya imkanlar olduğunu da unutmayın. Bu fırsatları değerlendirerek hayatınızda doyum ve tatmin duygusunu yaşayabilirsiniz. Umarım rüyanızın anlamı size yardımcı olmuştur. Rüyalarınızın güzel olması dileğiyle. 😊

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!