Büyük Korsan Gemi Macerası

Bir korsan gemisine benzeyen ahşap bir gemide oynanan bir oyunda heyecan verici bir macera. Karşıya geçme sırasında kovalamaca ve denizdeki canlılarla karşılaşma.

buyuk-korsan-gemi-macerasi

Rüya:

Hava karanlık, deniz lacivert ve kısmen dalgalıydı. Büyük korsan gemisini andıran ahşap bir gemiden karşıdaki lobutlara geçmek gibi bir oyun oynuyorduk. Her biri tanımadığım insanlarken 3 tanesi (2 genç kız/1 kız çocuğu) bana çok samimi davranıyorlardı. Karşıya geçme sırası bana geldi geçtim fakat geri dönerken bir şeylerin beni kovaladığını gördüm. O esnada bana yakın davranan 3 kişi sudaydı ama çok uzakta. Biri kucağında kız çocuğuyla daha yakında, diğeri tek başına uzaklardaydı. Haber verip ben de uzaklardaki kızın yanına gittim. Sonra o daha uzak ve sıkıntılı bir yoldan (beton iskele altındaki dar bölümden) yüzerek ilerledi. Ona baktım fakat yanına gitmeye korktum. Sonra diğer kız ve çocuğun yanına gittim. Yine denizdeki canlı kovalamaya başladı ve kendimi bir anda gemiye attım. Gemi bomboştu. Ahşap geminin sallanma sesi dalga sesleriyle gelirken peşimden gelen canlı suyun üzerine çıktı. Bu bir kadına benzesede deniz kızını andıran solungaç ve bir tipe sahipti. Bacakları kolları genel açıdan insandı ve beni bulduğunda nedensizce heycanlı ve meraklıydım. Beni kumsala gemiyi çekerek götürdü orada onun gibi bir canlı vardı aynı cinsiyet fakat saç göz vb renkleri biraz daha koyu. Beni öldürmek istedi ama diğer canlı ona bunu yapmamasını bir zarar vermeyeceğimi söyledi ve benim gibi başka bir çocuğun (erkek) da kaçırıldığını öğrendim. Onu okuldan kaçırmışlardı ama çocuk korkmuştu. Bu canlılarla sahilde sanki yıllarca zaman geçirmiş kadar konuştuk aile denicek kadar yakındık adeta ama zaman mekan ve kişiler neredeyse hiç değişmemişti sonra mutlu sonla uyandım.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: Y*****
Doğum Tarihi: 19 Kasım 2005
Burç:Akrep Burcu
Numerolojik Sayısı: 1 Sayısı

Yorum:

Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Rüyalarınızın anlamını yorumlamak için buradayım.😊

Rüyanızda gördüğünüz deniz, korsan gemisi, lobutlar ve deniz kızları gibi sembollerin hepsi bilinçaltınızın derinliklerini ve gizemlerini temsil ediyor. Rüyanızda denizde oyun oynamak, bilinçaltınızla iletişim kurmaya ve onun sırlarını keşfetmeye hazır olduğunuzu gösteriyor. Ancak denizdeki canlılar da bilinçaltınızın korkularını, endişelerini ve bastırılmış duygularını simgeliyor. Bu canlılar sizi kovaladığında, bilinçaltınızın size bir mesaj vermeye çalıştığını anlayabilirsiniz.

Rüyanızda tanımadığınız insanlarla samimi olmanız, yeni arkadaşlıklar kurmaya veya sosyal çevrenizi genişletmeye istekli olduğunuzu ifade ediyor. Ancak bu insanlarla aranızdaki mesafenin artması ve onlardan ayrılmanız, gerçek hayatta da bazı ilişkilerinizde kopukluklar yaşadığınızı veya yalnızlık hissettiğinizi gösterebilir. Belki de kendinizi daha fazla açmanız ve güvenmeniz gerekiyor.

Rüyanızda deniz kızıyla karşılaşmanız ve onunla yakınlaşmanız, bilinçaltınızın size sunduğu bir fırsat veya hayal olarak yorumlanabilir. Deniz kızı size başka bir dünyanın kapılarını açıyor ve sizi maceraya davet ediyor. Belki de hayatınızda bir değişiklik yapmak veya yeni bir şeyler denemek istiyorsunuz. Deniz kızının sizi sahile götürmesi ve orada başka bir çocukla tanıştırması, bu değişikliğin sizin için iyi olacağını ve yeni dostluklar edineceğinizi işaret ediyor.

Rüyanızın mutlu sonla bitmesi ise, bilinçaltınızın size olumlu bir mesaj verdiğini gösteriyor. Bu rüya sayesinde kendinizi daha iyi tanıyabilir ve hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere cesaret edebilirsiniz. Rüyanızın size güzel bir deneyim yaşattığını umuyorum.🙌

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!