Boğa Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Boğa burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta, bir romantizm patlaması ve güzel zamanlarla başlar. Bir romantizmin ilk aşamaları gibi görünen şeylere kimin çiçek açtığını bildiğiniz sizinle olan etkileşimlerinizi izlemek inanılmaz. Doğal olarak, hayatınızın geri kalanı Salı ve Çarşamba günleri çok daha heyecanlı görünecek. Perşembe gününe kadar, yeni özel birine karşı bir sahiplenme sancısı hissetme ihtimaliniz var. Ama tabii ki bu çok saçma. Sen tutkulu bir insansın ve tutkuların çılgın şekillerde kendini gösteriyor. Hafta sonunu felsefi merkezcilik pratiği yaparak geçirin.


Boğa Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bağlantılarınız fırsatlar getiriyor.

3 Nisan Pazartesi günü, kendi Boğa burcunuzdaki Merkür ve güven eviniz, haritanızın en üstünde Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. İşinizde bazı değişiklikler duyabilirsiniz. Boğa, şirketiniz bazı önemli ayarlamalardan geçiyor olabilir, ancak siz güçlü bir konumdasınız. Bu, yönetimle bağlantı kurmak için iyi bir zaman ama aynı zamanda özgeçmişinizi göndermeyi de düşünün. Şirket dışından bir fırsat gelebilir.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve ağ oluşturma evinizi altmışlık yapıyor. Bugün topluluk yardımınıza gelebilir. Eski meslektaşlarınızla veya ait olduğunuz profesyonel bir kuruluşun üyeleriyle konuşmak için iletişime geçebilirsiniz. Kullanmaya isteksiz olsanız bile artık çok fazla kaynağınız var.


Boğa Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, çalışma haftanız boyunca kontrolü elinize alın! 2 Nisan Pazar günü Yengeç burcundaki Mars Kuzey Düğümü burcunuzda 60’lık açı yaptığında söyleyeceğiniz çok şey var.

Ertesi gün Merkür’ün burcunuza gireceği göz önüne alındığında, konuşmalarınızda daha açık ve doğrudan hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, burcunuzdaki Merkür kısa bir süre sonra Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapacağından, kariyer yolunuzdaki değiştirmek istediğiniz veya yüzleşmeniz gereken sorunları ele alırken hafif bir gerilim olabilir. Ancak bunun sizi üzmesine izin vermeyin çünkü kafanıza koyduğunuzda her türlü stresin üstesinden gelebilirsiniz.

Birkaç gün sonra, burcunuzdaki Merkür Balık burcundaki Satürn’ün altmışlık seviyesindeyken, profesyonel hedeflerinize giren sorumluluklar hakkında konuşurken kendinizi daha iyimser hissedebilirsiniz. Bu sextile’yi, hayallerinizi destekleyebilecek yerleşik profesyonellerle konuşmak için mükemmel bir fırsat olarak düşünün! 6 Nisan Perşembe günü Terazi burcundaki dolunayda, iş hayatınızdaki verimsiz veya tatmin edici olmayan bir döngüyü kapatmaya hazır hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçek şu ki, kariyerinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz. Ne yazık ki, tüm hayatınızı ve eşinizi fazla önemsemediniz. Şimdi, kendilerini özel hissettirmek için önemli olan insanlara – özellikle de sizin için – öncelik verme zamanı.

Hatta ilişkinizin geleceği hakkında halka açık bir duyuru bile yapabilirsiniz. Belki de ilişkinin olası bir katılımı veya derinleşmesi? Belki siz ve hayat arkadaşınız birlikte taşınıyorsunuzdur? Kendini gerçekten sevdiğin yola adadığın sürece, şu anda her şey mümkün.

5 Nisan’da dolunay meydana geldiğinde, ruhsal düzeyde birbirinizle birleşme ihtiyacı hissetmeye başlayacaksınız. Sezon boyunca ilerledikçe iş, kişisel işlerinize ve ilişkinize arka planda kalabilir. Romantizme yönelmekte sorun yok – aşk aşığı ve çekici biri olarak biliniyorsunuz, bu yüzden neşenin tadını çıkarın. Kariyeriniz gelişiyor ve şimdi bu baharda büyümek ve çiçek açmak için yaşam odanızın diğer yönlerini vermelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.