Boğa Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Boğa burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Son olarak, güvensizlikleriniz bir şekilde dağılıyor gibi görünüyor. Romantik alemde risk almak (kiminle buzları kırmak?) Pazartesi veya Salı günü meyvesini verecek. Sezginiz birinci sınıf durumda. Çarşamba ve Perşembe sinir bozucu günler olabilir – kibirli bir kişi güçlü bir şekilde düşünür – ancak Cuma gününe kadar daha iyi bir yerde olacaksınız, çünkü kendinize gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu hatırlatacaksınız. Gerçek arkadaşların neredeyse hiç sinir bozucu değildir. Bu hafta sonu, büyük bir romantizm çiçeği beklenmedik bir şekilde çiçek açabilir. Bu yeni potansiyel sabitle yapacak eğlenceli bir şeyler bulun.


Boğa Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, iş tartışmalarınızın sorumluluğunu nasıl üstleneceksiniz? Ne söylerseniz ve nasıl söylerseniz söyleyin, 23 Nisan Pazar günü Yengeç burcundaki Mars Kuzey Düğümü burcunuza 60’lık açı yaptığında, en yüksek profesyonel benliğinizle aynı hizaya gelecek. iş hayatınız ve profesyonel kimliğiniz ile meyve vermeye mukadder olan her şeyle uyumlu.

Ertesi gün burcunuzdaki güneş, burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğunda, özgünlük, topraklama ve pratiklik açısından konuşmak kolay olacaktır. Mükemmel iletişim ve sosyal becerilere sahip bu kadar ünlü bir profesyonel olarak karşılaşacağınız için, burcunuzdaki güneş Balık burcundaki Satürn’ü altmış olacağından, bu sizi yerleşik profesyonel kuruluşlar ve bireylerle daha güçlü bağlantılar kurarak başarıya hazırlayabilir.

Bu bağlantılar, hedefleriniz, özlemleriniz ve hayallerinizle uyumlu uzun süreli düzenlemelere bile yol açabilir! Bununla birlikte, çalışma haftanızın sonunda Yengeç burcundaki Mars, Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Agresif görünmeden özlü ve iddialı olun.


Boğa Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olan bilgileri bulacaksınız.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü, kendi Boğa burcunuzdaki Merkür’ün Yengeç burcundaki Mars’la ve yazma ve öğretme evinizle altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, bugün aktif olarak öğrencilerle çalışıyor olabilirsin. Kendi çocuklarınıza ders veriyor olabilirsiniz veya bir atölye çalışması yapıyor olabilirsiniz. Yaratıcı yazarlık, senaryo yazarlığı veya yayınlanmakla ilgili bir video kursu üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Romanınızı bitirmeyi düşünmek için iyi bir zaman.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) kişisel ifade evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bu bağlantı size yaşam yolunuz hakkında fikir verir. Bugün, oturup yılın başından itibaren hedeflerinizi gözden geçirmeyi düşünün. Boğa, bu yıl neyi başarmak istediğinize ve önümüzdeki yıllara bakın. Şu anda bulunduğunuz yerden olmak istediğiniz yere nasıl ulaşacağınıza ilişkin adımları görselleştirmeyi düşünün.


Boğa Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş tutulmasının etkilerini geride bırakmak üzereyken, hafta başında kendinize bakım yapmaya ve sağlığınızı kontrol etmeye biraz zaman ayırmalısınız. 25 Nisan’daki Yengeç ayı, yılın bu zamanının getirdiği kaostan sonra yeniden denge kurmanızı istiyor. Kendinizi rahat ve topraklanmış bir kafa boşluğuna geri getirmek, romantizmin hayatınıza girmesine hazırlanmanıza yardımcı olabilir.

Yirmi yedincide, Aslan ayı şu anda burcunuzda olan Uranüs’le kare açı yaptığında gerginliğe dikkat edin. Bu titreşimler kesinlikle kişisel, profesyonel ve romantik hayatınızdaki şeyleri sarsacak ve beraberinde yoğun bir enerji getirecek. Muhtemelen geri tepeceğinden, bu gün romantizmi zorlamaktan kaçının.

Bunun yerine sakin bir sabah ve huzurlu bir günü kucaklamaya çalışın. Tutku havada asılı kalacak ve sizi yeni bir romantik fetih bulma havasına sokacak. Saçınızı açık bırakmak, etkilemek için giyinmek ve utanmadan flört etmek için kendinize izin verin. İnsanlar şu anda bağlantı kurma havasında olacak ve ortamdan yararlanmakta utanılacak bir şey yok.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.