Boğa Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Boğa burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü biraz çelişkili hissediyorsunuz. Bir yandan, ilerlemek istersiniz. Öte yandan, zaman ayırırsanız daha mutlu olmaz mısınız? Romantizm, hızlandırabileceğiniz türden bir şey değildir. Çarşamba günü, topraklanmışsınız ve aşk için çok hazırsınız. Sevgi ve cinsel çekicilik güçlü bir şekilde şekillenir. Bu günlerde başkalarının sizi nasıl algıladığı konusunda ekstra bilinçlisiniz, bu nedenle Perşembe günü birisi size iltifat ettiğinde iki kat gurur duyacaksınız. Bu da sizin düşüncesiz ve sabırsız hissetmenize neden olabilir ve evet, bu hafta sonu neredeyse hiç tanımadığınız biriyle aceleyle bir şeyler yapmak istiyormuşsunuz gibi. Rahatlamak!


Boğa Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değişen enerjiyle uyum içindesiniz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve dinlenme ve iyileşme evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Yavaşça almak için iyi bir gün. Sessiz bir köşede çay dökmek veya kitap okumak gibi basit şeylere dikkat ederek gün boyunca kasıtlı olarak hareket edin. Boğa, gürültü yüzünden cihazları kapatabilirsin. Kediniz veya köpeğinizle oynayarak mutlu zamanlar geçirebilirsiniz.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve para eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Bugün harcamak için bir cazibe var. Boğa, kendine güzel bir şey, parıldayan bir şey almak isteyebilirsin. Veya ekstra çırpılmış krema ile özellikle çökmekte olan bir tatlı sipariş edebilirsiniz. Bugün, kendini tedavi ediyorsun.


Boğa Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, çalışma haftanızın sonuna doğru pek çok radikal değişiklik gerçekleşecek! Ancak şimdilik, akışınızı sarsacak önemli geçişler olmayacağından, çalışma haftanızın başındaki ve ortasındaki yavaş temponun tadını çıkarın.

Gözünüz 20 Nisan Perşembe günü, Koç burcunda bilinçaltınızı aydınlatan yeniay hibrit güneş tutulması yaşanacağı için gözünüz bizde olsun. Tutulma sizi iş hakkında farklı düşünmeye teşvik edeceğinden, gizli yetenekleriniz ve yetenekleriniz konusunda daha açık sözlü olmanıza izin verebileceğinden, önümüzdeki altı ay beklenmedik olsa da inanılmaz derecede etkili olacak.

Bu arada, güneş burcunuza girecek, bu nedenle astrolojik mevsiminiz başlarken özellikle kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Ancak burcunuzdaki güneş aynı zamanda Kova burcundaki Plüton ile açı yapacak, bu nedenle profesyonel kimliğinizi ve kariyer yolunuzu dönüştürmek için bu kozmik baskıyı hissedebilirsiniz.

Ertesi gün, Merkür burcunuzda gerileme istasyonuna gireceğinden, neden için duraklama zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel ortamınızda potansiyel olarak garip anlardan kaçınmak için sohbette nasıl karşılaştığınıza ekstra dikkat edin. Bir şey olursa, kendinizi sorumlu tutun ve ilerleyin.


Boğa Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşkın peşindeyseniz, güneşin Boğa burcuna girdiği yirminci sabahı bağlantı kurmak için özel bir ilgi grubu bulmaya çalışın. Buradaki enerji, ortak ilgi alanları veya sanatsal çıkışlar konusunda başkalarıyla bağlantı kurmayı kolaylaştıracak ve ilişkilerin büyümesi için sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Yirminci aynı zamanda aristokratça rüya gibi bir gün olacak ve size ilham veren şeyler hakkında kalbinizi başkalarına açmanıza yardımcı olacak. Auranız ayrıca bu kozmik iklimin faydalarından yararlanacak ve hoşlandığınız kişiyi etkilemenin şaşırtıcı derecede kolay olduğunu göreceksiniz.

19 Nisan’daki güneş tutulması, özellikle kişisel dönüşüm söz konusu olduğunda sizin için yeni başlangıçların olduğu bir döneme işaret edecek. Kendinize ve önümüzdeki altı ay içinde nasıl gelişmek istediğinize odaklanmak için biraz zaman ayırın ve gerçekleştirmeyi umduğunuz tüm başarıların bir listesini yazdığınızdan emin olun. Sadece bu zamanlardaki enerjinin oldukça öngörülemez olacağını unutmayın, bu nedenle esnek kalmanız ve akışa ayak uydurmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekecek. Neyse ki, havada böyle bir elektrik varken, şans eseri karşılaşmalar yoluyla aşkı bulma olasılığı her zaman vardır!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.