Boğa Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Boğa burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Biraz çekicilik bırakın ve Pazartesi günü istediğiniz her şeyi alabilirsiniz. Bir yetki havası yansıtmayın. Basitçe kendin ol. İnsanlar sizi memnun etmeyi sever. Salı ve Çarşamba harika kişisel günlerdir. Daha önce size öğretecek hiçbir şeyi olmadığından şüphelendiğiniz biriyle aydınlatıcı bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Perşembe tuhaf bir gün olabilir, varabileceğiniz hiçbir sebep yokken tuhaf olabilir, ancak bir veya iki gün içinde, en azından Cumartesi gününe kadar neler olduğunu anlamaya başlayacaksınız. Pazar günü benzer düşünen bir arkadaşınızı görmeyi planlayın.


Boğa Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, ayın haritanızın samimiyeti yöneten bölümünü harekete geçirmesiyle başlıyor. İşleri daha da ileriye götürmeyi umduğunuz sıradan bir aşk ilgisi varsa, bu titreşimler oraya ulaşmanıza yardımcı olabilir. 10 Nisan’da Venüs İkizler’e girdiğinde ilişki kalıplarını tekrarlamadığınıza dikkat edin. Nazik, besleyici ama heyecan verici bir enerji akışı tezahür edecek. Romantik bir partnerle ilerlemek isteyip istemediğinizi belirlemeniz için ihtiyacınız olan içgörüyü sağlayarak, sohbetin sizi şu anda nereye götürdüğüne şaşıracaksınız.

Balık burcundaki Satürn Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile birleştiğinde hafta sonunu sanatsal yönünüze odaklanmak için kullanın. Son zamanlarda herhangi bir tutku projesi yarıda kaldıysa, şimdi vizyonunuzu maddi alemlere taşıyabilmeniz için görevlerinizi yeniden düzenleme zamanı. Bu ay yerleşimi, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için de harikadır, bu nedenle sanat malzemelerini patlatmak istemiyorsanız ekibinizle brunch’a çıkın.


Boğa Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Değerlerinize odaklanmanız gereken bir hafta Boğa! 11 Nisan Salı gününden itibaren, Venüs İkizler burcuna girerken neye değer verdiğiniz konusunda daha esnek hissedebileceğiniz için mesleki ve finansal fırsatlarınız konusunda daha açık fikirli hissedebilirsiniz. Venüs enerjisinin artık ikili bir amacı var, bu nedenle finansal ve profesyonel güvenliğinizle yapabilecekleriniz konusunda daha fazla esneklik var. Artı, İkizler’deki Venüs Kova’daki Plüton’la da hemen üçgen açı yapacak, bu nedenle kariyer yolunuzu dönüştürmek için hesaplanmış bir risk almak için bu yoğun baskı olabilir. Ne kadar açık fikirli olursanız, kariyer yolunuz ve mali durumunuzla ilgili o kadar çok olasılığınız olur.

Ancak, Koç burcundaki güneşin Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşacağı göz önüne alındığında, bu inanç sıçramasını yapmak için kendinize inanmalısınız. Mesleki ve finansal istikrarınızı yeni seviyelere taşımak için gerekenlere sahipsiniz.

Birkaç gün sonra, özellikle Oğlak burcundaki ayın son çeyreğinde profesyonel yolculuğunuzun sorumluluğunu üstlenmeye istekli hissedebilirsiniz. Çalışma haftanızın sonunda, Balık burcundaki Satürn Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile 60’lık açı yaptığında, özlemlerinizle ilgili fırsatlar ortaya çıkabilir.


Boğa Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir şey için yeni planlar yapıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve para eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Boğa, parayı ele alma şeklinizi değiştirmeye hazır olabilirsiniz. Bunun nedeni son zamanlardaki bir harcama çılgınlığı olabilir. Satın aldığınız şeylere (bazıları iade edilemez) bakabilir ve sizi bu kadar çok harcamaya iten şeyin ne olduğunu merak edebilirsiniz. Bugün, parayla olan ilişkinizde köklü bir değişiklik yapma iradesine sahipsiniz. Her doları potansiyel bir pasif gelir üreticisi olarak görebilirsiniz. Bugün, bir servet kazanma yolunda olabilirsiniz.

Ayrıca Salı günü, Koç burcundaki güneş ruhsal koruma evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bir koruyucu meleğin sizi gerçekten gözetliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Boğa, iade edilemez öğenin gerçekten iade edilebilir olduğunu veya ani bir düşüşün ayakta kalmanıza yardımcı olacağını görebilirsiniz. Bu enerjiyi bir iş veya yaşam durumuyla ilgili oldukça olumlu bir şeyi tezahür ettirmek için de kullanabilirsiniz. Bu, dua etmek, meditasyon yapmak ve daha yüksek bir gücü yardım için çağırmak için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.