Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Boğa burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Dikkatli, muhafazakar burcunuz, 1 Mayıs’ta dikkatli bir güneş-Merkür kavuşumuna ev sahipliği yapıyor ve bu, aya sağlıklı bir dozda dikkatle başlıyor. Son zamanlarda romantik riskler alıyorsanız, bu, yavaşlamanız ve daha mantıklı kararlar almanız için bir işarettir.

Yedincide, sevimli lideriniz Venüs, duygusal Yengeç ve üçüncü iletişim eviniz için havadar İkizler burcundan ayrılıyor, bu nedenle belirli konular hakkında nostaljiye kapılmadan sohbet etmekte zorlanabilirsiniz. Uyarı: Bu belirsiz geçiş sırasında histerik kahkahalar ile gözyaşlarına boğulmak arasında gidip gelebilirsiniz.

Şanslı Jüpiter’in 16 Mayıs’ta güçlü burcunuz için ateşli Koç burcundan ayrılması büyük bir olaydır ve bu kader enerjinin ilk evinizde olması yolunuza bol şans getirebilir. Son zamanlarda aklınızdan geçen romantik bir konu birdenbire o kadar da acil görünmemeye başladı. Boğa, sabırlı olduğunuzda işlerin bir şekilde yürümesinin bir yolu vardır.

On dokuzunda, yeni ay da ilk evinize inerek sizi gelecek için bazı planlar yapmaya teşvik ediyor. Şimdi bir tohum ekin ve önümüzdeki altı ay içinde yavaş yavaş büyümesini izleyin. Finans ve aşk artık yakından bağlantılı.


Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay bolluk geliyor, bu da banka hesabınızın zirveye çıkabileceği anlamına geliyor. Uyarı şu ki, yeni finansal yönünüz hakkında gerçekten bir şey yapmaktan daha çok konuşabilirsiniz. Bununla birlikte, gelecek için plan yapmanıza ve parasal refahınızı sağlamanıza yardımcı olabilecek bir mali danışmanla görüşmek isteyebilirsiniz.

5 Mayıs’taki güneş tutulması, işteki bağlantılarınızla ilgili bir hamle yapmak için harika bir zaman. Son zamanlarda ofiste çok fazla değişiklik oldu, bu da rolünüzün değişmesine ve gelişmesine neden oldu. Başarı için tesadüfi bir zaman. Size ağırlık veren tek şey, hak ettiğinizi düşündüğünüz şeyin size ödenmemesidir. Yerinizde durduğunuz sürece, hak ettiğiniz maaş çekini alacaksınız.

Merkür’ün on dördüncü burcunuzdaki ileri hareketi, profesyonel alanda refahınızı ve büyümenizi sağlamanıza yardımcı olabilir.


Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

1 Mayıs’ta Juno İkizler burcuna girdiğinde aşklarınız temeliniz olur. Aşk ve güvenlik için çıkıyorsunuz, kaçamaklar için değil. En iyi randevu geceniz, beşinci gün Akrep’teki ay tutulması sırasında olacak. Bu, şimdi ya da asla anların olduğu bir gün, bu yüzden onu kilitleyin ya da sonsuza dek kaybedin. Baskı yok Boğa!

Derin konuşmalar, 7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna girdiğinde derin ilişkilere yol açabilir. İlk buluşmada bebek isimlerini bile tartışıyor olabilirsiniz. Ve Merkür on dördüncüde burcunuzda ilerlediğinde, size büyük bir güven artışı sağlayacak pek çok ilk randevu olacak. Kendinizi oraya koyun!

Jüpiter 16 Mayıs’ta burcunuza girdiğinde yeni bir görünümle flört sahnesine çıkın. Yılın geri kalanı hakkında iyimser hissediyorsunuz, bu yüzden bırakın aşk aksın. İlk randevunuzu burcunuzdaki yeni ay sırasında planlayın. on dokuzuncu ve biraz sihir yap.

Ancak, hayat arkadaşınızı bulma konusunda tutkulusunuz, bu nedenle 20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girdiğinde ilişkiniz hızlı ilerleyebilir. Ertesi gün güneş İkizler burcuna girerken, sevgilinizin dünyanıza girmesine izin vermeden önce aynı değerleri paylaştığından emin olun. .


Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Bir Ruloda

Boğa, 21 Mayıs’a kadar güneşin burcunuzda olması, yeteneklerinizi geliştirmek ve sizin için özel anlam taşıyan projelerde ilerlemek için harika. Bu, planlarınızı ve hedeflerinizi bir sonraki aşamaya taşımak ve sihrinizi kullanarak büyümelerini, başarılı ve kârlı olmalarını sağlamak için mükemmel bir fırsat. Bu ay çok dikkat çekecek şeyleri nasıl güzelleştireceğinizi bilmek konusunda bir hüneriniz var.

Ayrıca, ister romantik bir ortaklık, ister arkadaşlık veya iş birliği olsun, önemli bir ilişki aracılığıyla yankılanabilecek karşıt burcunuz Akrep’te beşinci evdeki güçlü bir ay tutulması var. Bir şey gün ışığına çıkabilir, bir sorun bir çatışmaya neden olabilir ya da sadece duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Her ne ise, bazı yoğun duygular söz konusu olabilir, bu yüzden dikkatli ilerleyin.

Bu ayın en büyük haberi, Jüpiter’in 16 Mayıs’ta yaklaşık bir yıl kalacağı burcunuza geçmesi. Bu, yolunuza iyi bir şans getirebilir ve cesur olmanız ve konfor alanınızın dışına çıkmanız için size ilham verebilir. İşler gerçekten iyiye gidiyor.

Ayrıca burcunuzda sizin için yılın en iyisi olan on dokuzunda bir yeniay var. Yeni girişimler başlatmak ve daha üretken olmanıza yardımcı olabilecek alışkanlıklar edinmek için harika bir zaman.

İddialı Mars, 20 Mayıs’ta ev bölgenize giriyor ve bu, temiz bir taramayı teşvik edecek. Tam bir dağınıklık zamanı ve biraz yer boşaltma şansı olduğuna karar verebilirsiniz. Sıcak mevsimleri karşılamak için evinizi yeni renklerle yeniden dekore etmek de isteyebilirsiniz.

Son olarak, güneş 21’inde İkizler burcuna giriyor, bu da mali konulara ve kazancınızı artırmanın bir yolunu bulmaya odaklanıyor. Satış yapmaktan hoşlanıyorsanız, artık istemediğiniz veya ihtiyacınız olmayan tüm eşyalardan kurtulmak için birçok fırsatınız olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.