Başak Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Başak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Başak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinizi ne kadar harika hissettiğiniz inanılmaz. Evin düzenli, hayatın düzenli ve neden başka kimsenin senin sahip olduğun dünyayı alt edecek enerjiye sahip olmadığını anlayamıyorsun. Bu hafta büyülü bir yerdesiniz. Salı ve Çarşamba derinlik ve anlam dolu. Perşembe günü, bir dostla yapacağınız büyüleyici bir sohbet, size iyi bir dinleyici olmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatacak. Kulaklarınızı açarsanız duyduklarınız inanılmaz. Merakınız sizi haftasonuna yönlendirir. Akışına bırak. Hiçbir şeyi önceden yargılamayın. Bırak hayat seni şaşırtsın.


Başak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, faydalı bir ortaklık oluşabilir.

3 Nisan Pazartesi günü, Boğa burcundaki Merkür ve kurallar ve inançlar eviniz, Kova burcundaki Plüton ile rutinler ve alışkanlıklar eviniz ile kare açı yapacak. Bugün, kontrolün sizde olduğunu anlayabilir ve kökleşmiş bir alışkanlığı değiştirmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Bir şeyi neden yaptığınıza dair ani bir farkındalık, sizi büyük bir değişiklik yapmaya yönlendirebilir. Veya sizi yeni ve olumlu bir yola sokan bazı alışkanlık biriktirme teknikleri benimseyebilirsiniz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve ilişkiler evinizi 60 derece ile geçiyor. Başak, siz ve sevgiliniz ilişkinizde daha ciddileşmekten bahsediyor olabilirsiniz. Sosyal medyadaki durumunuzu bile değiştirerek birbirinizi özel olarak görmeye başlayabilirsiniz. Birlikte yaşamaktan veya mülk satın almak gibi bazı finansal yükümlülükleri paylaşmaktan bahsediyor olabilirsiniz. Ve bazı Başak yerlileri için, sıçrama yapmaya ve nişanlanmaya karar verebilirsiniz.


Başak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğunda sırada ne var Başak? 2 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcunda Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaparken profesyonel yolculuğunuzla neyin uyumlu olabileceğini ölçmek için her bir potansiyel girişimin artılarını ve eksilerini tartın. . Ertesi gün, Merkür Boğa burcuna girdiğinde profesyonel yolculuğunuz hakkında düşünmeye ve konuşmaya daha yatkın hissedebilirsiniz.

Bununla birlikte, Boğa burcundaki Merkür Kova burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında, belirli alışkanlıkları ve hatta konumunuzu değiştirerek iş hayatınızda bazı büyük ayarlamalar yapmayı düşünmeniz gerekecek. Şans eseri, birkaç gün sonra Boğa burcundaki Merkür’ün Balık burcundaki Satürn’ü 60 derece geçeceği göz önüne alındığında, mevcut profesyonel ortaklıklarınız ve düzenlemeleriniz tarafından nispeten desteklenmiş hissedebilirsiniz. Bu sekstil, profesyonel danışmanlarınız ve öğretmenlerinizle bağlantı kurarak sizi yeni fırsatlar aramaya da motive edebilir.

Çalışma haftanızın sonuna doğru, Terazi’deki dolunay sırasında profesyonel ve finansal güvenliğinizi odak noktasına getirecek bir mali döngü doruk noktasına ulaşacak. Finansal ve profesyonel istikrarı elde etmek için son dakika hedeflerine ulaşmak için dolunayı kullanın.


Başak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bir kişiye bağlanmadan önce kafanı kullanma ve yansıtma eğiliminde olduğunu hepimiz biliyoruz. Süper analitik doğanız, bir taahhüt gerçekleşmeden önce ilişkiyi nasıl sürdürmek istediğinize ve kimin peşinden gitmek istediğinize karar vermenizi sağlar.

5 Nisan’da Terazi burcundaki dolunay gökyüzünü aydınlattığında, ortaklığınızın geleceğini düşünmeye başlayacaksınız. Gerçek şu ki, senin için sıradan bir randevu diye bir şey yok. Sizin için tek olmayacak hiç kimse için zaman kaybetmeye istekli olmadığınız için, “ilişkiyi tanımlama” konvoyu ile doğrudan atlayacaksınız.

En kısa sürede kilitlemek, şu anda çıkmayı nasıl seçeceğinizdir. İnce ayarlı analitik becerilerinizin gücü sayesinde, aşk söz konusu olduğunda ne istediğinizi ve onu nasıl istediğinizi bilirsiniz. Şimdi, kendi şartlarınıza ve zaman çizelgenize göre ilişkinin geleceğini analiz etmek için zihninizi kullanacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.