Başak Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Başak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Başak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı tamamen arkadaşlarla ilgilidir. Her şeyi başka bir güne bırakın ve yakın arkadaşlarınızla iletişim kurun. Sadece destek için harika değiller, aynı zamanda sizi alışılmadık yönlere itiyorlar ki bu sizin için iyi. Çarşamba ve Perşembe günleri esnek ve açık fikirli olun. Normalde takılmadığınız yerlerde takılın. Bu sizin için hareketli bir hafta. Cuma günü başı kesilmiş bir tavuk gibi ortalıkta koşturacaksınız (mutlu olmanız dışında) ve hafta sonu harika şeyler vaat ediyor. netlik Başarı hissi. Onun gibi şeyler.


Başak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Acele et, Başak! Şimdi, 23 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda sekstole geçtiğinde, profesyonel yolculuğunuzda kaderinizin ve kaderinizin peşinden gitmek için duygusal motivasyonunuzu kullanmanın zamanı geldi. kariyer yolunuzda ilerlemenize yardımcı olabilecek istekleriniz, ağ oluşturma etkinlikleriniz ve sosyal medya fırsatlarınız.

Boğa burcundaki güneş ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağından, profesyonel yolculuğunuzun yönü konusunda oldukça istikrarlı ama umutlu hissetmeyi bekleyin. Bu geçişlerin her ikisi de çalışma haftanızın başlarında sizi başarıya hazırlayacağından, durdurulamaz hissedebilirsiniz! Ne de olsa, 25 Nisan Salı günü Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla geçerken, arayışlarınız uzun vadeli taahhütler, ilişkiler ve sözleşmelerle uyumlu görünüyor olabilir.

Mesleki düzenlemelerinizin sizi başarıya hazırladığı göz önüne alındığında, doğru yolda olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Ancak çalışma haftanızın sonunda Yengeç burcundaki Mars, Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaparken gizli korkuların veya kendinizden şüphe duymanıza izin vermeyin. Profesyonel yeteneklerinize güvenin!


Başak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir bağlantı güçleniyor.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve seyahat ve macera eviniz Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapıyor ve arkadaşlık eviniz ile başlıyor. Başak, bazı arkadaşlarınla ​​bir gezi planlıyor olabilirsin. Birlikte bir tekne ev veya Meksika’da bir plaj dairesi kiralamayı düşünebilirsiniz. Siz ve bir arkadaşınız, Appalachian Trail’de biraz zaman geçirebilir veya hızlı bir alışveriş gezisi için Avrupa’ya atlayabilirsiniz. Bugün bir gezi planlamak için iyi bir gün.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, eğitim evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşuyor. Başak, yakın zamanda girdiğin bir testin sonuçlarını alabilirsin ve artık bunu kutlamak için bir nedenin var. Yılın ilerleyen zamanlarında okula gitmeyi düşünüyor olabilirsiniz, bu nedenle başvuruları dolduruyor ve mülakatlar yapıyorsunuz (ve oldukça başarılı bir şekilde). Bugün, bazı akademik başarılar elde edebilirsiniz.


Başak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, haftanın başında düşüncelerinizi ve duygularınızı çözmeniz istenecek, çünkü İkizler ayı haritanızın genel imajınızı yöneten sektörüne ışık tutuyor. Merkür Boğa’da geriye doğru hareket ederken, önceki ilişkilerin nasıl değiştiğine dair temaların ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz. Bu kozmik iklimi, gelecekte daha sağlıklı ilişki dinamikleri ile ilerleyebilmek için geçmişte sınırlarla ilgili yaptığınız hataları analiz etmek ve bunlardan ders çıkarmak için bir fırsat olarak kullanın.

Bir yabancılar deniziyle yüzleşmek için dışarı çıkmaktansa evde kalmanın cazibesine kapılabilirsiniz. Ayın yirmi beşinde, arkadaşlarınızla küçük bir parti vermeyi düşünün ve bu olayı, aşık olduğunuz kişiyi davet etmek için bir bahane olarak kullanın. Genel hava neşeli olacak ve size flört etmek ve romantizme ilham vermek için mükemmel kozmik iklimi verecek.

Ancak, yirmi sekizinci tamamen sizinle, yaratıcı hedeflerinizle ve eğlenmekle ilgili olmalıdır. Önümüzdeki birkaç hafta içinde sanatsal olarak nasıl gelişmek istediğinize dair niyetler belirlemek için bu titreşimleri kullanın, bu kesinlikle herhangi bir değerli talipin dikkatini çekecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.