Başak Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Başak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Başak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Son olarak, kiminle ilgilendiğinizi, nerede çalıştıklarını ve onlara nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz. Bir süredir böyle iyi bir ipucuna ihtiyacın vardı. Bir amaca ihtiyacın vardı. Hafta ortası, ikinizin hiç uyumlu olup olmayacağınızı düşünerek biraz zaman geçirin. Hobileri hakkında biraz araştırma yapın ve kişilikleri hakkında analitik olun. Fazla bir şey söylemeden bir insan hakkında çok şey öğrenebilirsiniz. Ama bir noktada birinin gerçek bir sohbet başlatması gerekecek. Ve sen olmalısın. Tam olarak istediğiniz gibi karşınıza çıkmaya özen gösterin.


Başak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük değişiklikler büyük sonuçlara yol açabilir.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve kaynaklar evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Başak, erişiminiz olduğunu düşündüğünüz bir kaynak buharlaşabilir. Size yardım etmeye söz veren bir kişi, ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmaz. Ancak planlarınızı ayarlayabilirseniz her şey yoluna girecek. Bu kişiye uyum sağlamak için programınızı değiştirmeniz gerekebilir veya başka bir kaynaktan yardım istemeniz gerekebilir.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve kariyer eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Şirketinizde size yeni bir proje veya hatta yeni bir pozisyon teklif edilebilir. Bu, bazı harika olasılıklar getirir, ancak konfor alanınızın dışında olabilir. İşi bitirmek için eğilmeniz gerekecek. Başak, bunu tamamen yapabilirsin elbette ama zamanını ve enerjini nereye harcamak istediğini kendine sormalısın.


Başak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu sadece fırtına öncesi sessizlik Başak. Kozmosta bir şeyler demleniyor, ancak uzun bir süre başlamayacak, bu nedenle çalışma haftanızın başlangıcı ve ortasından keyif alabilirsiniz çünkü çalışma haftanızın sonuna kıyasla çok sakin.

20 Nisan Perşembe gününe kadar Koç burcundaki yeni ay hibrit güneş tutulması karmaşık mali konularda altı aylık yeni bir döngüyü başlatırken kozmik enerji toparlanmaya başlayacak. Bu kader ama beklenmedik bir döngü olduğu için borç, varlıklar, yatırımlar ve banka hesapları etrafında dönebilir. Başınızı suyun üzerinde tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, bu muhtemelen yapılabilir çünkü profesyonel yolculuğunuz güneş Boğa burcuna girdiğinde dengelenecektir.

Bununla birlikte, güneş Kova burcunda hemen Plüton’la kare açı yapacağından, yeni fırsatlar aramak yerine işte bulunduğunuz yere daha fazla odaklanma baskısı olabileceğinden kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Gergin olmasına rağmen, kare, hepsini yapabilmek için bazı ayarlamalar yapmak için kozmik işaretiniz olabilir! Ancak ertesi gün Merkür Boğa burcunda geri hareket yaptığında ayrıntılar netleşene kadar hazır olmayabilirsiniz.


Başak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş ve Merkür kozmosta bir ittifak oluşturarak haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirirken, kişisel alanınıza yeniden yatırım yapmak için haftanın başlangıcını kullanın. Evinizde kamp yapma havasında olacaksınız, alanınızı yeniden dekore etmeyi, yeniden düzenlemeyi ve tazelemeyi seçeceksiniz. Şu anda odağınızı aşka yöneltmiyorsanız sorun değil. Eviniz gelecekteki romantizm için sahneyi hazırlayacak, böylece bu zamanı yolun aşağısındaki romantizm için hazırlık çalışması olarak görebilirsiniz.

Kendinizi biraz arkadaşlığa veya en azından biraz flört etmeye ihtiyaç duyarsanız, 19 Nisan’da sevdiğiniz kişiye ulaşın. metin.

On dokuzuncu gündeki tutulma büyük bir etki yaratacak, ancak kendinizi biraz bunalmış veya yorgun hissetmeniz mümkün. Bu gün evde kalmak için kendinize tam izin verin ve daha maceracı arkadaşlarınızın suçluluk duygusuyla sizi evden çıkmaya zorlamalarına izin vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.