Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Başak burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Başak burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güvenilir Boğa güneşi, hızlı düşünen ev gezegeniniz Merkür’ü 1 Mayıs’ta birleştiriyor, bu da düşüncelerinizi mantıklı bir şekilde formüle etmenize ve onları çok iyi iletmenize yardımcı oluyor. Ve konuşman oldukça sert gelse de, en azından ne hissettiğine dair hiçbir şüphe kalmaması için ne demek istediğini anlayabilirsin.

Altıncıda, asteroit Ceres, sağlık bilincine sahip burcunuzla seyahat ederken doğrudan gidiyor, bu da size nasıl hissettiğinize gerçekten dokunmanız ve kendinize bakmanız için biraz zaman veriyor. Başak, stresli bir ayrılık yaşadıysanız veya yakın zamanda yoğun yeni bir ilişkiye başladıysanız, kesinlikle “ben” için biraz zaman ayırmalısınız.

Diğer dünya burcu Boğa, 16 Mayıs’ta geniş Jüpiter’e ev sahipliği yapmaya başlar; bu, sevilen birinin veya genel olarak sadece aşkın ince ayrıntılarını takdir etmeye başlamak için mükemmel bir zamandır. Duyulara odaklanın – bir partnere sarıldığınızda saçlarının nasıl koktuğu veya ışığın aşık olduğunuz kişinin gözlerinin rengini yoğunlaştırma şekli. Çoğu insanın görmezden geldiği küçük şeylerde çok fazla güzellik var.

Güneş yirmi birincide ikili tabiatlı İkizler burcuna geçtiğinde, aşk inişli çıkışlı olabilir. Bazı insanlar sizi biraz fazla sıcak ve soğuk olmakla (yani pul pul olmakla) suçlayabilir, ancak duygularınızın sizi götürdüğü yere doğru ilerliyorsunuz. Duygularınızın dürüstçe bir dakikadan diğerine değişmesine engel olamazsınız!


Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ayın başı öncelikle iş ve özel hayatınız arasında denge kurmaya odaklanıyor. Bir denge kurmanız ve çok fazla çalışmayı bırakmanız gerekecek (bir işkolik olduğunuz için pek hevesli olmadığınız bir şey).

21 Mayıs’ta güneşin İkizler burcuna geçmesi, sizi kişisel hedeflerinizi ve hayallerinizi dönüştürmeye teşvik ediyor. Kartlarınızı doğru oynarsanız ve enerjinin daha yüksek titreşimine yönelirseniz, arka plana attığınız genç bir vizyonla yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Hedefleriniz hakkında size önemli geri bildirimde bulunabilecek ve korumanızı bir üst düzeye taşımanıza yardımcı olabilecek bir meslektaş veya iş arkadaşınızla görüşmeyi düşünebilirsiniz.

İyi haber şu ki, bu rüyayı yirmi yedincide, Başak burcunun ikinci dördünün altında tezahür ettirmeye başlayabilirsiniz. Bu, daha önce hayal bile etmediğiniz daha büyük bir profesyonel plana doğru ilerlerken, kariyerinizde büyük bir başarı zamanı olabilir.

Sadece Mayıs ayının hazırlanmak ve taahhütte bulunmamak için olduğunu anlayın. Bu şekilde, gelecek için tüm ördeklerinizi üst üste koymaya başlayabilir ve profesyonel hayallerinize ulaşmanıza yardımcı olacak planlar yapmaya başlayabilirsiniz.


Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Juno’nun 1 Mayıs’ta İkizler burcuna girdiği bu ay, ilişkiler hırslarınızı güçlendirebilir. Sevgilinizle birlikte çalışmak ikinizin de ilerlemesine yardımcı olabilir. Ancak beşinci gündeki Akrep ay tutulması sırasında dikkatli olun. İlişkinizi sarsan çirkin bir gerçek ortaya çıkabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna girdiğinde arkadaşlar ve sevgililer arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başlar ve yakın arkadaşlar kolayca sevgili olabilir. Merkür on dördünde doğrudan Boğa burcuna geçtiğinde bu romantik ufukları genişletin. Aşkı beklenmedik yerlerde bulabilirsin.

Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna girdiğinde aşk bir maceraya dönüşür ve sizi aşkı tüm biçimleriyle keşfetmeye teşvik eder. Kendinizi oraya koymaktan korkmayın çünkü aşkı kendi yolculuğunuzda bulabilirsiniz. On dokuzunda Boğa yeniayı sırasında yolda veya bir sınıfta bile bulabilirsiniz.

20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girdiğinde bilinçaltınız flört çarkını ele alıyor. Sakladığınız o derin duygular yüzeye çıkıyor, o yüzden bırakın onları ve harekete geçin! Ertesi gün güneş İkizler burcuna girdiğinde #RelationshipGoals bile olabilirsiniz. Aşkı hisset, Başak!


Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Şartlar ve koşullar

Başak, ihtiyatlı Satürn Mart ayında ilişki sektörünüze girdiğinden, önemli bir bağda ince bir fark fark etmiş olabilirsiniz. Satürn zorlu bir gezegen olabilir ve Balık burcunun derinliklerine doğru ilerlediğinden, partnerinizi olduğu gibi kabul etmeye daha az meyilli olduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz. Bu etki sizi daha titiz, hatta talepkar olmaya teşvik edebilir. Partnerinize eleştirel bir gözle bakıyor ve beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını merak ediyor olabilirsiniz.

Aynı zamanda, bu ciddi gezegen, büyük bir projeyi, zorluğu veya görevi başarmanıza yardımcı olabilir ve birlikte çalışmanızı sağlayabilir. Yine de, uzak ufuklar ve yeni fırsatlarla dolu sektörünüzde güçlü bir etkiye sahip olmakla birlikte, mevcut bağınıza biraz ekstra cızırtı getirmek için pek çok fırsat var.

Satürn’ün burada olması sizi bir çıkmaza girmiş gibi hissettirebilirken, Jüpiter’in 16 Mayıs’ta Boğa burcuna geçmesi size yeni kapılar açabilir. Ve romantizm arıyorsanız, tatile çıkmak yüksek bir nokta olabilir. Uzun süreli seyahat, birçok karşılaşmadan keyif almanızı ve yol boyunca kendiniz hakkında çok şey öğrenmenizi sağlayabilir.

Ek olarak, bir iletişim sorunu veya yanlış anlaşılma varsa, Merkür’ün on dördüncü eve dönmesi, bunu çözmenize yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.