Balık Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Balık burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Balık burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bazen yapılacak en iyi şey dalmaktır. Havuzda su olduğundan emin olun. O zaman gözlerini kapat ve devam et. Bununla ilgili hislerini daha sonra anlayabilirsin. Salı ve Çarşamba, taze teşviklere açsınız. Eskiyle dışarı! Yeni ile! Tüm bu değişiklikler Perşembe günü bazı duygusal karışıklıklara yol açabilir, ancak bu, üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değildir. Cuma günü kendinizi savunun (haksızlığa uğramadığınızdan emin olmak için) ve Pazar günü konuşmadan önce dikkatlice düşünün. Sonunda kendi ayakkabını çiğnemek istemezsin.


Balık Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir sayfa açıyorsunuz.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve iletişim ve düşünme süreci eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Bugün, farklı düşüneceğinize karar verebilirsiniz. Balık, haberleri izlemekten vazgeçebilir ve sadece mutlu, olumlu hikayeler arayabilirsin. Ya da içinize dönebilir ve kendi düşüncelerinizi neyin canlandırıcı ve cesaret verici olduğuna odaklayabilirsiniz. Kendinizi olumsuzluklardan arındırdıkça, daha iyi hissedebilir ve hayatınızda istediklerinizi daha iyi başarabilirsiniz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, kendi Balık burcunuzdaki Satürn’ü altmışlık derecesine getiriyor. Yeni bir fırsat için seçilmiş olabilirsiniz. Bu biraz sorumluluk gerektirebilir, ancak iş için doğru kişi olarak görülüyorsunuz. Bu bir terfi veya bir takıma liderlik etme şansı olabilir. Veya yeni bir evcil hayvan edindiğinizde bazı ek yükümlülükler üstlenebilirsiniz.


Balık Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, çalışma haftanız boyunca profesyonel konuşmalarınızda neyi göstermeniz gerekecek? 2 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcunda Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında finansal olarak güçlendirici ve profesyonel olarak tatmin edici olabilmeniz için iş hayatınızda ne yapmak istediğinizi ele alın. bu yüzden başına gelenlere dikkat et!

Ertesi gün, Merkür Boğa’ya girdiğinde ne yapmak istediğinizi iş arkadaşlarınıza göstererek daha özgüvenli hissedebilirsiniz. İşteki yaratıcı çabalarınız için daha fazla destek toplamak amacıyla iş arkadaşlarınıza aklınızdan geçenleri göstermek için bu dünyevi Mercurial enerjiyi somut bir şey yaratmak için kullanın. Bir şeyler yapmak veya gösterecek bir şeye sahip olmak, bu Mercurial geçişi sırasında her türlü satış konuşmasında size yardımcı olabilir!

Haftanın ilerleyen saatlerinde, 6 Nisan Perşembe günü Terazi burcundaki dolunay sırasında kendinizi mali açıdan daha güçlü ve kontrollü hissedebilirsiniz. Ay, mali açıdan zor bir dönemin sonunu işaret edebilir veya hedeflerinize ulaşmanın bir tezahürünü temsil edebilir! Ne olursa olsun, kafanızda daha az finansal endişeyle ilerleyebilmeniz için kalan borçları ödemek için bu aylığı kullanın.


Balık Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

5 Nisan’daki dolunay zihninizi yorarken, romantizmi yoğunlaştırırken, partnerinizle evinize sığınabilir ya da sevdiğinizle yatakta kucaklaşabilirsiniz. Havailik bu haftanın havası değil. Bunun yerine, bire bir bağlanmayı tercih ediyorsunuz. Bu, dünyadan kopmak ve sadece karşınızdaki kişiye odaklanmak anlamına gelir.

Arkadaşlarınız şirketinizi özleyebilir, ancak ilişkinize öncelik verdiğinizi anlayacaktır. Bazen kendinizi feda ediyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak enerjinizi sevdiğiniz kişiyle güzel ve büyülü bir şey yaratmak için harcadığınızı unutmayın.

Bekarsanız ve birine karşı bir şeyler hissetmeye başladıysanız, duygularınızı saklamak isteyebilirsiniz. İçten duygularınızı susturmayın. İlginizi göstermek için onlara tatlı bir mesaj göndererek veya meme yoluyla flört ederek konuşmanıza ve sesinizin duyulmasına izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.