Balık Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Balık burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Balık burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Oh mutlu bir gün! Romantizm cephesinde tüm hayalleriniz gerçek oluyor. En azından, gerçekten sevdiğin bu kişi de senden hoşlanıyor. Tüm Pazartesi ve Salı günlerini onlarla geçirmeyi bekleyin (şahsen veya aklınızda). Çarşambadan Cumaya iş yerinde büyük günler vardır ve her ne kadar aşk hakkında hayal kurmak isteseniz de, endişelenecek daha acil görevleriniz vardır. Bu hafta sonu aşk, güller ve insan ilişkileri hakkında hayaller kurabilirsiniz. Aslında, tüm hafta sonunu başka hiçbir şey yapmadan geçirebilirsiniz.


Balık Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık burcu, iş yeri konuşmalarınızda neler gündeme gelecek? Tutku projeleriniz ve fikirleriniz hakkında konuşmak, 23 Nisan Pazar günü Yengeç burcundaki Mars Kuzey Düğümü Boğa burcunda sekstildeyken bu haftaki ilk tartışmalarınızla uyumlu. Muhtemelen keşfetmek isteyebileceğiniz yaratıcı bir girişim olacak olan tartışmak istiyorum. Hatta fikirlerinizi iddialı bir çekicilikle sunarak kendinize daha fazla güvenebilirsiniz!

Ne olursa olsun, Boğa burcundaki güneşin ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağı göz önüne alındığında, konuşma pratik, üretken ve ayakları yere basan bir şeye yol açacaktır. Fikirlerinizi hayata geçirmek için bir teklif veya fırsat gibi somut bir şeye bile yol açabilir!

Bu konuşmaları yapmak, profesyonel kimliğiniz konusunda daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olacaktır, özellikle de 25 Nisan Salı günü Boğa burcundaki güneş Satürn’ü burcunuzdayken altmışlık açıdayken liderlik becerileriniz üzerinde çalışıyorsanız. Çalışma haftanızın sonunda Yengeç burcundaki Mars’ın Koç burcundaki Chiron ile kare açı yapması göz önüne alındığında, yaratıcı çabalarınızın bir yönü.


Balık Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta parlak bir gelecek görüyorsunuz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa’da ve iletişim eviniz Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapıyor ve zevkli aktiviteler eviniz ile başlıyor. Bugün, birçok arkadaşınızla konuşabilirsiniz. Birlikte bir yüzen ev kiralamak gibi yaz planlarını tartışıyor olabilirsiniz. Balıklar, bir arkadaşınızın egzotik bir yerde evleneceği haberini alabilirsiniz. Ya da evde yeni bir evcil hayvanınız olduğunu paylaşabilirsiniz.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, düşünce, fikir ve plan evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Balık burcu, bugün bir vizyon panosu oluşturmak için ilham almış hissedebilirsiniz. Resimleri yazdırabilir ve aradığınız farklı şeylerden bir kolaj oluşturabilirsiniz. Ya da uyumak için yastık kılıfınızın içine koyabileceğiniz bir listeye yazabilirsiniz. Bu, bolluk ve refah bahçenizde büyütmek istediğiniz şey için Evrenle birlikte tohum ekmek için iyi bir gün.


Balık Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda flört ediyorsanız, haftanın başına doğru işler daha gerçek olabilir. İkizler ayı, haritanızın yoğun bağları yöneten bölümünü harekete geçirecek ve havada bu kadar çok sevgi varken, daha derin bir şeye düşmemek zor olacaktır. Romantik bir beklentiniz yoksa, yeni sezona güvenle ve tüm kalbinizle başlamak için bu titreşimleri radikal bir öz-sevgi pratiği yapmak için kullanın.

Hafta ortası, yirmi beşincisinde, Yengeç ayı romantizm evinizden geçerken sezgisel ve ruhsal yönlerinizi yeniden etkinleştirecek. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda rehberlik için evren olarak ve eski bir kalp yarasından kalan herhangi bir acıyı serbest bıraktığınızdan emin olun.

Yengeç ayı, ayın yirmi altıncı gününden itibaren bolca neşe getirecek. 27’sinde, katılmaya değer herhangi bir etkinlik olup olmadığını görmek için meslektaşlarınızdan bazılarına ulaşın ve biraz ağ oluşturmaya veya ekip oluşturmaya başlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.