Balık Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Balık burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Balık burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Önünüzde duran tüm cevapları bildiğinizi düşündünüz, ancak Pazartesi ve Salı günleri bir duygu fırtınası tüm bunları mahvetti. Her şey değiştiğinden değil. Yolda onca kalın bulut varken hiçbir şey göremeyeceksin. Bir nefes al ve endişelenme. Çarşamba veya Perşembe günü, tüm bu kötü hava düzelecek. Güzellik bol olacak. Sanatsal olarak ilham bile hissedebilirsiniz. Cumadan Pazara kadar çok spesifik bir şey yapmamak en iyisidir. Aslında rahat bir koltuğa kıvrılıp fazla bir şey yapmamak kötü bir fikir olmaz.


Balık Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ruhsal bir sıçrama yapabilirsiniz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve para evinizin kendi Balık burcunuzdaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Şimdi, paranız konusunda ihtiyatlı olmakla iyi vakit geçirmek arasındaki çizgide yürüyor olabilirsiniz. Balıklar, bugün küçük bir müsamahanın tadını çıkarabilirsiniz. Yenilebilir altınla kaplı tatlıları olan lüks bir restorana gidebilirsiniz. Veya mücevher koleksiyonunuza eklemek için bir biblo satın alabilirsiniz. Bugün, kendini tedavi ediyorsun.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve konut eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Balık, eviniz artık bir varış noktası olabilir. Bir akşam yemeği partisine veya bir çocuğun doğum günü partisine ev sahipliği yapıyor olabilirsiniz. Yerel mahalle grubu oturma odanızda toplanıyor olabilir veya belki de kitap kulübünüz kanepenizde kamp kuruyor olabilir. Bugün, tam bir eviniz olabilir.


Balık Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, çalışma haftanızın başlangıcının sizi aldatmasına izin vermeyin. Önemli geçişler olmayacağından, işlerin sorunsuz ilerlediğini hissedebilirsiniz. Ancak 20 Nisan Perşembe günü Koç burcunda gerçekleşecek hibrit yeni ay güneş tutulması ile başlayarak kozmik enerji değişecek. Bu tutulma parasal meselelerinizi, finansal fırsatlarınızı ve genel istikrarınızı etkileyeceğinden, önümüzdeki altı ay kaderde olan ama beklenmedik olaylarla çakışacak. Başlangıçta düşünmesi stresli olsa da, bu tutulma ekstra para kazanmak için beklenmedik olasılıklar doğurabilir veya profesyonel uğraşlarınızda yanınızda olacak farklı değerleriniz olabilir.

Güneşin de Boğa burcuna gireceği göz önüne alındığında, iş arkadaşlarınızla daha yakın olmak ve konuşmalarınızın sorumluluğunu almak için kendinizi daha motive hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, güneş Kova burcundaki Plüton’la kare açı yaptığında güçlü duygular üzerinde çalışmanız gerekeceğinden, konuşmadan önce bir adım geri atmalısınız.

Kısa bir süre sonra, Merkür Boğa burcunda geri hareket ettiğinde iletişimsizlik meydana gelebilir. Bu Merkür gerilemesi sırasında iş yerindeki sırlar açığa çıkarsa veya iş yerinde sinir bozucu konuşmalar ortaya çıkarsa şaşırmayın. Olası dramadan kaçınmak için söylenenleri takip edin!


Balık Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

19’unun akşamı senin için biraz zor olabilir sevgili Balık. Kendinizi veya sevdiğiniz kişiyi aşırı derecede eleştirebilir ve karşılığında başkalarının sizi nasıl yargıladığı konusunda güvensiz hissedebilirsiniz. Bu gün merkezinizi bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinize ne kadar kibar, cömert ve genel olarak harika olduğunuzu hatırlatın!

Neyse ki, haftanın ilerleyen saatlerinde güneşin on altıncıda Neptün ile küçük bir bağlantı paylaştığında aşk böyle bir meydan okuma gibi gelmeyecek. Atmosfer daha hafif görünecek ve mükemmel olma baskısı olmadan başkalarıyla bağlantı kurmayı kolaylaştıracak.

Tutkulu Mars’tan gelen bir yardım eli de masaya biraz ateşli enerji getirecek ve size saçlarınızı dökme fırsatı verecek. On dokuzuncu gündeki güneş tutulması, haritanızın finansı yöneten bölümünü harekete geçirecek ve odağınızı kalp meselelerinden para meselelerine kaydıracak. Mevcut iş hayatınızdan memnun değilseniz, şimdi nerede değişiklik görmek istediğinizi düşünmenin tam zamanı. Tüm sağlıklı ilişkilerin, içinde bulunduğunuz koşullar hakkında iyi hissetmeye dayandığını ve yaşamak için yaptığınız şeyin, mizacınızı önemli ölçüde etkileyebileceğini unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.