Balık Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Balık burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Balık burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü doğru olanı yapın ve şans yanınızda olsun. Aklına gelen her şey hakkında gevezelik etmeyi ne kadar sevsen de, daha sessiz ve daha ihtiyatlı olman daha iyi olur. Dikkatleri üzerinize çekmeden önce haftanın hangi yöne doğru ilerlediğini görün. Bir arkadaşınızdan bir iyilik istemeniz veya bir iş arkadaşınızı Çarşamba günü sizin için bir vardiyayı kapatması için aramanız gerekebilir, ancak bu iyiliği hemen, Perşembe veya Cuma gibi hemen geri alacaksınız. Her zaman herkese iyilik yapabilmek istersin ama yapamazsın. Ve ara sıra (Pazar?) kendiniz için bir şeyler yapmanız gerekir.


Balık Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yay burcunun ayı, yönetici gezegeniniz Jüpiter ile faydalı bir bağlantıyı paylaşırken, bu hafta evrenin yolunuza konfor göndermesiyle başlayacak. Bu titreşimler, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirerek ustaca vuracak, bu nedenle yüksek ruh halinizi sorgulamamaya çalışın.

Haftanın çoğu, odaklanmanız gereken önemli alanlar olan yaratıcı projelerle, arkadaşlarla görüşerek ve hayatınızı organize ederek geçirilecek. Sağlıklı alışkanlıkları sürdürmek şimdi özellikle önemli olacak. Ay, haritanızın kalp meselelerini yöneten alanında kendisini konumlandırana kadar, hafta sonuna kadar aşk devreye girmeyecek. Son zamanlarda gözünüze kestirdiğiniz herhangi birine ulaşmak için bu ay yerleşimini kullanın ve birlikte bire bir planlamaya çalışın.


Balık Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, iş-yaşam dengenizde neye ihtiyacınız var? Şimdi, 11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcuna girerken, yarı esnek bir program oluşturmak için çalışma programınızdaki ve kişisel çabalarınızdaki sorumlulukları yerine getirme zamanı. İkizler Kova burcunda Plüton ile üçgen açı yapacak. Dengesiz hissetseniz veya hayatta kalma modundaymış gibi hissetseniz bile, tam olarak emin olmadığınız bir düzenleme için baskı altında hissetmeyin. Güçlenebilmek ve iş-yaşam dengenizi kontrol edebilmek için doğru zaman geldiğinde taahhütte bulunun.

Şans eseri, para meseleleriniz oldukça iyi gidiyor ve Koç burcundaki güneş, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşum yaparken, işlerde yeni potansiyel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Salı günü meydana gelen tüm bu astrolojik enerjiyle, kendinizi çok fazla strese sokmamak için sakin olmaya çalışın. 14 Nisan Cuma günü burcunuzdaki Satürn Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından işle ilgili konularda her şeyin yerine oturacağını bilin. Fırsatlarınıza öncülük ederken açık olun, özellikle mesleki hırslarınız hakkında konuşurken.


Balık Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir aile kalıbından kurtuluyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve ev ve aile eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Aile kalıplarından kurtulmak için çok güçlü bir arzunuz olabilir. Balık, anne babandan farklı bir yoldan gidebileceğini fark edebilirsin. Geçmişte sadece ailenizi ve arkadaşlarınızı memnun etmek için birçok şey yaptığınızı fark edebilirsiniz. Şimdi, değişiklik yapmanızda sizi tamamen destekleyen bazı aile üyeleriniz olduğunu keşfediyorsunuz.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, para ve değerler evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu, para veya paha biçilmez yardıma erişim olabilir. Bu, sıkışıp kaldığınız eski bir modelden kendinizi kurtarmanıza yardımcı olmak için geliyor. Bu enerji, hırsınızı artırmak için geliyor. Balık, bugün birkaç dakikanızı ayırın ve size en çok neyin yardımcı olacağını görselleştirin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.