Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Balık burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Balık burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Taahhüt odaklı asteroit Juno, 1 Mayıs’ta konuşkan İkizler ile eşleştiğinde insanlar iyi bir oyundan bahsediyorlar, ancak bu geçiş bazı ağır iki yüzlü hisler yayar. Birisi yüzünüze bir şey, arkanızdan tamamen farklı bir şey mi söylüyor? Sevgili Balıklar, her şeyin her zaman şimdi göründüğü gibi olmadığını söyleyelim.

Dördüncüsünde, tutkulu Venüs, kararsız ana gezegeniniz Neptün ile kare açı yaparak, şu ya da bu şekilde karar vermenizi neredeyse imkansız hale getiriyor. Artık güçlü duygusal sınırlar koymanın önemli olduğunu biliyorsunuz, ancak yumuşak kalbiniz teslim olmamayı zorlaştırıyor. Size gaz vermeye çalışan birine dikkat edin.

15 Mayıs’taki daha olumlu Mars-Neptün su üçgeni sırasında sezgilerinize büyük ölçüde güvenebilirsiniz ve maneviyatınız, aşk hayatınız üzerinde güçlü bir etkiye sahip olabilecek biriyle bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Metafizik düzeyde ilişki kurmak akıllara durgunluk veriyor.

Evren size yirmi sekizinci güneş-Satürn karesinde çok fazla erteleme konusunda bazı ince uyarılar veriyor, ancak motive olmakta gerçekten zorlanıyorsunuz. FOMO’nuz tabloların dışında olsa da, kendinizi ilk hareketi fiilen yapmaya ikna edemiyorsunuz. Sanırım soruyu sorsaydın, “Seni seviyorum” deseydin ya da o DM’yi gönderseydin ne olabileceğini asla bilemeyeceksin.


Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mayıs ayı, Pluto ilkinde geri hareket ettiğinde kariyerinizi yükseltmenin yollarını tartışmanızla başlar. 5 Mayıs’ta, mali refahınızı yükselten bir ay tutulması var ve iyi profesyonel hisler burada bitmiyor!

Bu, eski meslektaşlarınızla ağ kurmak ve bağlantı kurmak için harika bir zamandır. Zam istemeyi düşünüyorsanız, bunun için gidin. Ne kadar çok şey elde edebileceğinize ve başarabileceğinize şaşıracaksınız. Bolluk kapınızın önünde ve profesyonel arzularınızı elde etmek için fazla bir şey yapmanız gerekmeyecek. Ay tutulması, sizi yeni bir profesyonel girişime doğru ilerlemeye teşvik ederken haritanızı sarsacak.

İlerlerken karar verirken dikkatli olmaya çalışın. Merkür gerilemesi 14’ünde sona eriyor ve bu, dikkatli olmazsanız planlarınıza gölge düşürebilir. Tersine, asla meyve vermeyen eski bir çaba, 21 Mayıs’ta güneş İkizler burcuna girdiğinde tekrar yolunuza çıkabilir.


Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Biriyle çıkıyorsanız, 1 Mayıs’ta Juno İkizler burcuna girdiğinde yerleşmenin zamanı gelmiş olabilir. Birlikte yaşamak da dahil olmak üzere, birlikte yaşamak istediğiniz biriyle kök salmayı düşünün. Bununla birlikte, Balık, beşinci aydaki Akrep ay tutulması sırasında gelecek hakkında aynı sayfada olduğunuzdan emin olun.

En iyi randevu geceniz, 7 Mayıs’ta Venüs’ün Yengeç burcuna girdiği gece olacak. Bekarsanız, bahar mevsiminin tadını sonuna kadar çıkaracaksınız ve çok çabuk aşık olabilirsiniz. Merkür on dördüncüde ilerlediğinde flört etmeye başlayın. Biraz zihinsel ön sevişme yapıyor olabilirsiniz.

Özellikle Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna girdiğinde, zekice bir veya iki sözle herkesi etkilemeyi kolaylaştırıyor. On dokuzunda Boğa yeniayı sırasında birbirinizi gerçekten tanımak için sevgilinizle bir hafta sonu kaçamağı yapın.

20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girdiğinde kendinize iyi bakmayı unutmayın. Rutinlerinizin ve üretkenliğinizin izini kaybetmek kolaydır, ancak uzun vadede yardımcı olmayacaktır. Ertesi gün güneş İkizler burcuna girdiğinde sevgilinizle bir temel oluşturmaya devam edin. Onları aile yemeğinde tanıtın.


Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

İletişim ve Ağ Kurma

Balıklar, bu ay çok verimli olabilecek pek çok etkileşime dahil olacaksınız. Bu, son derece büyüleyici bulduğunuz planlara ve projelere, yeni fırsatlara ve seçenekleri keşfetmeye yol açabilecek konuşmalar yapmak için iyi bir zamandır.

21 Mayıs’a kadar güneş konuşma ve düşünme sektörünüzde olacak, bu nedenle bu aynı zamanda ağ oluşturmak, akraba ruhlarla bağlantı kurmak ve yönetim ve organizasyon gibi daha pratik faaliyetlerle uğraşmak için mükemmel bir zaman.

Akrep’te bir ay tutulması var ve seyahat ve macera sektörünüz beşincide, gözlerinizi yeni olasılıklara açabilir. Bu güçlü tutulma, sizi yeni bir yöne götüren bir fırsata ışık tutabilir. Ancak, ilerlemeden önce başka bir şeyi bırakmanız gerekebilir ve bu, bağlandığınız bir şeyse, bu kolay olmayabilir.

Bu ay bazı heyecan verici haberler, bahtsız Jüpiter’in 16 Mayıs’ta Boğa burcuna ve iletişim bölgenize hareket etmesi. Burada yaklaşık bir yıl kalacak ve tam da ihtiyacınız olduğu anda size şans getirecek. Çabanız ne kadar büyük olursa, o kadar şanslı olursunuz.

Bir e-ticaret işi başlatmaya veya genişletmeye veya bir web sitesi veya blog kurmaya hazırsanız, ivme kazanmak için on dokuzuncu aydaki yeniayı kullanın. İşlerin olumlu bir şekilde başlamasına yardımcı olabilir.

Ateşli Mars, altı haftalık bir konaklama için 20 Mayıs’ta Aslan burcuna geçerken yaşam tarzı sektörünüz hızlanıyor. Daha fazla enerjiniz olacak, böylece daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca egzersiz yapmaya, temiz havaya çıkmaya ve vücudunuzu hareket ettirmeye can atacaksınız.

Son olarak, güneş yirmi birincide meraklı İkizler burcuna ve ev ve aile sektörünüze giriyor. Önümüzdeki dört hafta, kendinizi beslemek ve biraz şımartmanın tadını çıkarmanın yanı sıra her türlü aile aktivitesi için harika. Rahatlamak ve yeniden şarj olmak için bu şansa ihtiyacınız var, bu yüzden değerlendirin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.