Aslan Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Aslan burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü normalden daha fazla para harcıyorsun. Bir şeyler satın almak için yeterli paranız olmadığı anlamına gelmez. Sadece neye değer verdiğine iyice bir bakıyorsun ve değer verdiğin şey her zaman en pahalı şey olmuyor. Bazen hiçbir maliyeti yoktur. Dostluk Salı günü güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor. Ve birisi size Çarşamba günü çıkma teklif edebilir. Ani bir gelişme, ama hayattaki en iyi şeylerin çoğu ani. Haftanın sonunda etrafınızdaki her şeye derinlemesine bir göz atın. Sonra Pazar günü, rüzgara dikkat edin ve çılgınca romantik olmanıza izin verin.


Aslan Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, imkansızı gerçekleştirebilirsiniz.

3 Nisan Pazartesi günü haritanızın tepesindeki Boğa burcundaki Merkür, Kova burcundaki Plüton ve ilişkiler eviniz ile kare açı yapacak. Tanıdığınız biri bir seyahat yeri önerebilir. Muhtemelen gitmek istiyorsun, ama soru onu nasıl sallayacağın. Leo, bu ille de planladığın veya bütçeni ayırdığın bir şey değil ama hayatında yalnızca bir kez gelen bir fırsat olabilir. Bunu gerçekleştirmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve kredi ve borç evinizi 60’lık açıyla geçiyor. Leo, birkaç gün önce düşündüğün geziyi finanse etmek mümkün olabilir ya da kendini finansal özgürlüğe giden yola sokmaya çalışıyor olabilirsin. Fırsatları tartışmak için komisyoncunuzla veya bir fatura konsolidasyon kredisine bakmak için bankacınızla görüşebilirsiniz. Bunu bugün kontrol altına alabilir ve yarın kutlama yapıyor olabilirsiniz.


Aslan Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, çalışma haftan boyunca sessizce hareket et. Kariyer yolunuzla ilgili planlarınızı DL’de tutmak en iyisi olabilir, çünkü Mars Yengeç burcundaki Mars, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümünü hayatınızın başlangıcında altmışken, nerede durduğunuzu veya neyi başarmak istediğinizi herkese bildirmekten geri durmanız gerekebilir. çalışma haftası. 3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna girdiğinde profesyonel planlarınızın ayrıntıları üzerinde çalışmaya devam edin.

Ancak, Boğa burcundaki Merkür Kova burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında profesyonel ortaklıklarınızın planlarınıza dahil olmasının zamanının gelip gelmediğine karar vermeniz gerekebilir. Kare biraz gerginliğe neden olabilir, bu nedenle, çalışma ilişkilerinizin profesyonel planlarınızı gerçekleştirirken güçsüz hissetmenize neden olacağını düşünüyorsanız, geri çekilmeniz gerekebilir. Ancak meslektaşlarınızın veya müşterilerinizin girişkenliğinizi artıracağını düşünüyorsanız, profesyonel çabalarınızda nerede durduğunuzu onlara bildirin.

5 Nisan Çarşamba gününe kadar, Boğa burcundaki Merkür Balık burcundaki Satürn’ü altmış olduğunda daha fazla refah getirecek doğru girişimlere daldığınızdan emin olmak için yatırımlarınız hakkında araştırma yapma ve konuşma fırsatları olacak.


Aslan Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, sevgilinize kendinizi adadınız ve onunla yakın bir ilişki kurdunuz. Şimdi, taahhüdün yerine getirilip getirilmediğine karar veriyorsunuz ve bu kişinin “tek” olup olmadığını merak ediyorsunuz.

5 Nisan’da dolunay meydana geldiğinde, ilişkinizdeki sonraki adımları düşünmeye başlayacaksınız. Bu, birlikte yaşlandığınızı hayal edebileceğiniz kişi mi? Eğer bir “evet” ise, o zaman devam edin ve her şeyinizi verin!

Alternatif olarak, hala bu kişiyle birlikte olmayı isteyip istemediğinizi sorguluyorsanız, bu, çekingen davrandığınızın ve uzun vadeli bir ilişki peşinde koşmaktan kendinizi uzaklaştırdığınızın bir işareti olabilir. İşe yaramıyorsa kendinizi birinden ayırmakta sorun yoktur. Daha uyumlu biri hemen köşede.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.