Aslan Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Aslan burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başında acele etmek için bir sebep göremiyorsunuz. Cidden, bu acele nedir? Önünde tüm hayatın var. Ve düşünceli, ısrarcı kişi bu dünyada başarılıdır. İyi şeyler yapma ve insanları mutlu etme arzunuz, arkadaşlarınızın neredeyse size taptığı Perşembe veya Cuma günleri tam bir daire çizecek. Keşke bu ihtişamın bir kısmını aşk hayatınıza çevirebilseydiniz. Tüm iyi zamanında. Bu arada, hafta sonunu gelecek için planlar yaparak ve düşünmeden hareket ederek geçirin. Dürtüsellik bazen iyi bir şey olabilir ama Cumartesi veya Pazar günleri değil.


Aslan Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Zihnini kariyer yolunla hizala Leo. 23 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında, profesyonel kaderinize ve kaderinize ulaşmak için enerjinizi kullanma zamanı. kader ve kader kariyer yolu.

Boğa burcundaki güneş ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağından, çabalarınızda, başarılarınızda ve statünüzde kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Dünyevi enerjinin bolluğu göz önüne alındığında, her bir başarı ile değerli bir miras ve itibar oluşturmaya çalışırken kariyer yolunuzun istikrar kazandığından emin olabilirsiniz.

Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Satürn’ü 60 derece geçtiğinde, takip etmek istediğiniz her yola zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı doğru bir şekilde nasıl yatıracağınızı öğrenin. Kariyer yolunuzun müreffeh olacağından emin olarak ilerlemek istiyorsanız, profesyonel ve finansal çıkışları araştırmak zorunlu olacaktır. Şans eseri, çalışma haftanızın sonunda burcunuzdaki ilk çeyrek ay boyunca içinde olmanız gereken profesyonel bir zihniyete adım atmaktan fazlasıyla yetenekli olacaksınız.


Aslan Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başkalarından övgüler alabilirsiniz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve itibar ve sosyal konum evinizin Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapması ve viral sosyal medya gönderileri eviniz ile başlıyor. Bugün sosyal medyada bir şey yayınlamak, onu dünyanın dört bir yanına gönderebilir. Algoritmanın, yayınladığınızı alıp potansiyel abonelere ve hayranlara iletmesi mümkündür. Leo, genel olarak daha fazla beğeni ve onay alabilirsin.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, kariyer evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün, işte parlıyorsun. Leo, üzerinde çalıştığın bir proje iyi gidiyor, önemli bir teslim tarihine yetişiyorsun ya da bir toplantıya liderlik ediyorsun ve onu parkın dışına atıyorsun. Ve bunu bir boşlukta yapmıyorsunuz. İşiniz, zincirin her yerindeki amirler tarafından görülüyor. Gelecekteki bir terfi için bir övgü veya ipucu alabilirsiniz.


Aslan Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İkizler ayı haritanızın arkadaşlık ve etkinlikleri yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, haftanın bu ilk bölümünde sosyal hayatınız alevlenecek. Şu anda dikkatinizi çeken biri varsa, onu bir belgesel izlemeye davet etmeyi veya özellikle aydınlatıcı ve ilginç bulduğunuz bir makaleyi göndermeyi düşünün. Bu, ham cazibeden ziyade zeka yoluyla aşkı bulmak için iyi bir zamandır.

Hafta ortasına kadar Luna, Yengeç’e girmenin yolunu bulmuş olacak ve hepimize daha derin bir düzeyde bağlantı kurmamız için ilham verecek. Senin için bu, aşkını evini görmeye davet ederek hayatına daha samimi bir şekilde sokmanın tam zamanı. Şu anda belirli bir kişiye odaklanmıyorsanız, kendinize odaklanmak ve rüya gibi banyolar ve rahat PJ’lerle kişisel bakım yapmak için bu hisleri kullanın.

Ay, yirmi yedincide güneşinizle aynı hizaya geldiğinde, haritanızın eğlenceyi ve kişisel ifadeyi yöneten bölümünü vurgulayacak ve sizi arkadaşlarınızla dışarı çıkmaya teşvik edecek. Özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, kendinizi bir kalabalığın içinde bulmadan önce evrene bir dilek tuttuğunuzdan emin olun. Karşı taraf şu anda sizi şımartma havasında olacak, bu yüzden istediğinizi istemekte ayıp yok!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.