Aslan Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Aslan burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında tesadüfi bir karşılaşma başınızı döndürecek. Her şey hakkında hissettiklerinizi değiştiren, tüm dünyayı biraz daha farklı görmenizi sağlayan biriyle tanıştığınızda inanılmaz. Olacak olan bu. Çarşamba ve Perşembe daha az heyecanlı günler olacak. Otorite figürleri ve gösterişler önemli ölçüde şekillenir, ancak Cuma günü sizi iyi zamanlarınıza geri döndürür. Cumartesi günü bazı güzel sohbet konuları üzerinde çalışın. Sonra bir dinlenme günü olan Pazar gününü la-la diyarında geçirin.


Aslan Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zihninizi olasılıklara açıyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda ve seyahat evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Her şeyin olduğu gibi gelişmesine izin vermeye istekliysen, bugün seyahat etmek eğlenceli olabilir. Bir seyahat programına bağlı kalmaya ve işleri saate göre yapmaya çalışıyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aslan, bu gün nereye indiğinize dikkat edin ve bagajınızın oraya varması fazladan bir gün sürerse üzülmemeye çalışın.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Arkadaşlarınızdan bazıları bir araya gelmek isteyebilir, ancak sizi baştan çıkarıcı bir yola sokmaya hazır olabilirler. Leo, şekeri bırakmaya karar verdiğin anda seni çikolata fondü partisine davet edebilirler. Ya da tam bütçenizi aşmamaya karar verdiğinizde küçük bir alışveriş terapisi için sizinle lüks bir alışveriş merkezinde buluşmak istiyorlar.


Aslan Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Çalışma haftanızın başlangıcı biraz sıkıcı olabilir Leo. Çalışma haftanız yavaş başlayacağı için biraz huzursuz ama rahat hissedebilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Koç burcundaki hibrit yeniay güneş tutulması sırasında kozmik enerji yükseleceğinden, sürerken tadını çıkarın.

Tutulma, önümüzdeki altı ay boyunca profesyonel yolculuğunuzda bilinmeyen bölgeleri keşfetme konusunda rahat olmanıza yardımcı olabilecek yeni bir kader döngüsüne başlayacak. Tutulmalar öngörülemez olduğundan, kendinizi zihinsel, fiziksel ve duygusal olarak olmayı bekleyeceğiniz en son yerde bulabilirsiniz. Açık fikirli bir şekilde bu döngüye girin!

Şans eseri, güneş Boğa burcuna girerken kariyer yolunuza dalmaya ve başarılarınız konusunda daha alçakgönüllü olmaya hazırsınız. Bununla birlikte, güneşin Kova burcunda hemen Plüton’la kare açı yapacağı göz önüne alındığında, profesyonel taahhütlerinizin ve çalışma ilişkilerinizin gerginliğini hissedebilirsiniz. Düzenlemelerinize odaklanmanız gerektiğini hissetseniz de, kare sizi bu dönemde kariyerinizde ilerlemek için kendinize daha fazla odaklanmaya teşvik edebilir. Ancak ertesi gün Merkür’ün Boğa burcunda geri hareket etmesinden sonra yaklaşan bir kaos olabilir.


Aslan Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür gökyüzünde geriye doğru yuvarlanmaya başlarken, sevgili Aslan, on dokuzuncu ve yirminci günleri kendinizden, başarılarınızdan ve kişisel ilgi alanlarınızdan bahsetmek için bahaneler olarak kullanın. Dikkat çekmek size doğal geliyor, ancak önemsediğiniz ve gerçek bir ilgi duyduğunuz şeylerin tanınmasını sağlamak isteyeceksiniz. Buradaki enerji yeni arkadaşlıklar, fırsatlar ortaya çıkarmaya yardımcı olabileceğinden, bugün akraba ruhlara dikkat edin. , ve romantik ilgi alanları.

Güneş, bu hafta ilerleyen saatlerde Satürn ile faydalı bir bağlantıyı paylaşarak, ihtiyaç duyulan yerlerde sınırlar belirlemenize yardımcı olacak. Resmi olarak bağlarını koparman gereken herhangi bir eski sevgili varsa, şimdi bu bağlantıyı nihayet sona erdirmenin zamanı geldi. Artı tarafta, bu enerji çiçek açan ilişkiler içinde sağlıklı duvarlar oluşturmanıza yardımcı olabilir, böylece yapmış olabileceğiniz ilişki hatalarını geride bırakabilirsiniz.

On dokuzuncu gündeki güneş tutulması, kimliğinizi yeniden düşünmenize neden olabilir ve gecikmiş kişisel değişiklikleriniz için sizi zorlayabilir. Bu titreşimler ayrıca ruhsal aydınlanmayı da teşvik edebilir, bu nedenle doğa yürüyüşü veya meditasyon seansı için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.