Aslan Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Aslan burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Nihayet! Bu romantizm gerçekten hafta başında başlıyor. O kadar heyecanlısın ki kendinle ne yapacağını bilemiyorsun. Salı ve Çarşamba günleri, bu kişiyi etkilemeye devam ederken, bıraktığınız izlenime çok fazla takılmamayı unutmayın ve bunun yerine aktif olarak iyi bir dinleyici olmaya çalışın. Hafta ilerledikçe kendinizi bu kişiyi daha çok isterken bulursanız, bunu not edin, ancak yapışkan olmaktan kaçının. Bunu kimse istemez. Bu sadece bir kişi. Kendi kusurları var. Hafta sonu bazılarını öğrenebilirsiniz.


Aslan Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, 9 Nisan’da Yay burcundan geçerken haritanızın romantizmi yöneten bölümünü harekete geçirirken, haftanın ilk bölümü derinlere inmenizi sağlayacak. Bu Ay yerleşimi, geçmişten gelen acının yeniden su yüzüne çıkmasına neden olabilir, bu nedenle başkalarına ve kendinize karşı nazik, nazik ve sevgi dolu olduğunuzdan emin olmanız gerekir.

Neyse ki, ayın on dördünde, Luna karşıt burcunuza doğru yolunu bulduğunda ortam önemli ölçüde değişecek. Bu süre zarfında kendinizi daha çok kendiniz gibi hissediyor olmalısınız ve kader düğümleriyle yararlı bir bağlantı, haftanın başlarında sizin için ortaya çıkan sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Bu kozmik ortamda popülariteniz hızla artacak, ancak duygusal olarak kime izin verdiğiniz konusunda seçici olmanız önemli olacak.

On beşinci gündeki aşka odaklanmak yerine finansal ve kariyer hedeflerinizi önceliklendirin. Balık ayı yolunuza yeni fırsatlar getirebilir ve romantizmin dikkatinizi dağıtmasını istemeyeceksiniz. Bu hafta romantik kazanımlar elde etmek için en iyisi olmayacak, ancak kesinlikle yolun aşağısında aşkın temellerini atabilir.


Aslan Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, çalışma haftan boyunca hayallerinin peşinden git! 11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcuna girerken kendinizi oraya koymak son derece kolay olacak. Bu sosyal geçiş, yeni ağ oluşturma fırsatları, DM’ler ve soğuk e-postalarla çalışma programınızı aydınlatacağından, İkizler’deki Venüs ağ oluşturma için daha fazla fırsat ortaya çıkaracak. . Ayak parmaklarınızı yeni profesyonel çevrelere sokmak istiyorsanız, bunu yayılmak için kendi avantajınıza bile kullanabilirsiniz. Ayrıca, bu çok görevli Venüs enerjisi, aynı anda birkaç farklı fikir veya girişimin peşine düşmenize yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, İkizler’deki Venüs’ün Kova’daki Plüton’u da üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, her şeyi aynı anda yapmak için baskı hissedebilirsiniz. Ancak bu yoğun üçgenin sizi bağlılıktan caydırmasına izin vermeyin, çünkü profesyonel yolculuğunuz Koç burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşurken başlıyor.

Salı günü meydana gelen tüm bu şanslı astroloji ile, epeyce yeni fırsat başlatma potansiyeline sahipsiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde, Oğlak burcundaki ayın son çeyreğinde iş rutininizin ve alışkanlıklarınızın sorumluluğunu üstlenmeye daha istekli hissedebilirsiniz. İş yerinde üretkenliği sürdürmenize yardımcı olan her şeyle ilerleyin!


Aslan Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir yardım eli alacaksınız.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, yardıma ihtiyacınız olduğunda, size yardım etmek için adım atacak bir arkadaş bulabilirsiniz. Aslan, bu sen yardım istediğin için oluyor (ve Pluto arkadaşlığını dönüştürüyor). Bu, birinin savunmasız anlarınız olduğunu görmesine izin vermeniz gereken bir zamandır. Ve bu kişinin sizi zayıf görmesi yerine ilişkiniz güçlenecektir.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, seyahat ve macera evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, çok uzun zamandır sahip olmadığınızdan daha büyük planlarınız olabilir. Aniden her şeyin nasıl yoluna girebileceğini görüyorsunuz. Leo, işleri tek başına yapmak zorunda değilsin. Yardım isteme ve almak için kollarınızı açma sanatında ustalaştığınızda, sizi hiçbir şey durduramaz. Ve bu inanılmaz bir maceraya yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.